2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599174 بازدید | 5792 پست
غذاهای آسان رولت گوشت ساده یک عدد پیاز درشت را خرد کرده و سرخ کنید. یک بسته گوشت به پیاز داغ اضافه کنید و گوشتها رو هم سرخ کنید. کمی نمک، زردچوبه و سماق به موادتون اضافه کنید. اگر ادویه گوشت هم داشته باشید طعم بهتری به مخلوطتون میده. سه قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده رو به مخلوط گوشت اضافه کنید و کمی هم بزنید. بسته به ذائقه تون کمی سرکه اضافه کنید. در یک قابلمه دو عدد سیب زمینی بزرگ را بپزید و بعد از سرد شدن رنده کنید. سیب زمینی و مواد گوشتی رو با هم ترکیب کنید. چند عدد نان باگت را از وسط نصف کنید. با استفاده از چاقو خمیر وسط باگت رو بیرون بیارید. بعد مخلوطتون رو با استفاده از قاشق داخل نانهای باگت بریزید. حواستون باشه که باگتها رو زیاد پر نکنید چون موقع سرخ کردن مواد از کناره های نون بیرون میریزه و روغنتون زود خراب میشه. دو طرف باگتهای پر شده را در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن هر باگت را با چاقو به برشهای 2-3 سانتی تقسیم کنید. غذای شما آماده است نوش جان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کباب ماهیتابه ای برای دو نفر یک بسته گوشت چرخکرده (حدود 250 گرم) را داخل تابه بگذارید و با دستتون انقدر ورز بدید تا چربی گوشت دربیاد. اینطوری کبابتون خوشمزه تر میشه. یک عدد پیاز متوسط رو رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. کمی نمک، زردچوبه و سماق به مخلوطتون اضافه کنید. کل گوشت رو کف تابه پهن کنید و بعد با قاشق به صورت کبابهای باریک باریک برش بدید. به اندازه یک قاشق چایخوری روغن اضافه کنید و تابه رو روی حرارت خیلی کم بگذارید تا گوشت کم کم بپزه. زمان پخت لازم برای این غذا حدودا نیم ساعته. میتونید سیب زمینی و گوجه رو ورقه ورقه ببرید و روی کبابتون بگذارید. همینطور میتونید بعد از اینکه گوشت آب انداخت نصف قاشق رب رو توی آب جوش حل کرده و به غذاتون اضافه کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حلوای خرما: (برای افطار مناسبه ) آرد 1 لیوان خرمای هسته جدا نیم کیلو زعفران آب کرده به میزان لازم کره آب شده 2/1 لیوان گلاب 1 استکان گردوی چرخ کرده 2/1 لیوان هل به میزان لازم پسته و بادام برای تزیین تهیه: آرد را به همراه کره تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند.سپس خرمای چرخ شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مایه یکدست شود.برای اینکار مواد را با پشت قاشق با هم مخلوط میکنیم.سپس زعفران و گلاب و گردو را اضافه کرده و خوب مایه را مخلوط مینمایم وبعد از روی گاز برمیداریم ودر ظرف مناسب میریزیم یا با قالب فرم دلخواه را به حلوا میدهیم وبا پسته و بادام تزیین میکنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکته&&&&&&&&&&& اگه میخواهید حلواتون یکدست وصاف بشه وارد هم توش گلوله گلوله نباشه میتونید قبل از اینکه روغن رو بهش اضافه کنید اون رو از الک رد کنید یا اینکه از اول ارد را با روغن تفت بدهید در مورد حلوای انگشت پیچ که نوی بوشهر یک دسر برای سفره های ناهار ومهمان است میزان ارد وشکر با هم برابر است و مقدار اب یا گلابی هم که استفاده میکنیم باید از حلوا های معمولی کمتر باشد ومهمتر از همه اینکه از اول ارد باروغن تفت داده میشه وانقدر باحرارت ملایم تفت میدیم وپیوسته به هم میزنیم تا قبل از اضافه کردن گلاب وشکر ارد ته ظرف روغن ته نشین میشود وعملا از روغن جدا می شود وبعد از اینکه حلوا سرد شد روغن کاملا از حلوا جدا میماند وحلوا هم کش میاید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
توی این روزای عزیز که بازار بامیه و گوش فیل داغه داغه بهتر نیس خودمون تو خونه درست کنیم و از خوردنش لذت بیشتری ببریم برای دیدن طرز تهیه روی عکس کلیک کنید آپلود عکس آپلود عکس
دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/
فاطمه جون کدبانو لطفا در مورد اون گل رز هایی که با سیب زمینی درست کردی برامون کمی توضیح بده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شربت سکنجبین چجوری درست میکنید؟؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام خوبید
دوستان من میخوام فر بخرم
شما که یه دستی تو اشپزی و شیرینی دارین
من فر (تستر بخرم)سلاردوم بخرم؟-ماکرو ویو و اینا نمیخوام
میخوام چیزی باشه که لازنیا و پیتزا و انواع کیک ها و کنتاکی اینا توش خوب دربیاد
برام زیاد گرم کردن غذا اینا مهم نیست
حالا پیشنهاد شما چیه اگه گزینه بهتری دارین پیشنهاد بدین
اطفا جوابم بدینا خانم سراشپز
مرسی
دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز