2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599197 بازدید | 5792 پست
کوفته ناهار روز جمعه ما مواد لازم برای چهار نفر برنج یک لیوان لپه یک لیوان گوشت دویست گرم تخم مرغ دوعدد سبزی شامل جعفری -شوید-مرزه و کمی نعناع به میزان دلخواه اول لپرو که از شب قبل خیس کردیدو میگذارید بپزه بعد آبکش کنید و بکوبید، برنج رو هم آبکش کرده و خوب سرد شد با لپه مخلوط کرده نمکو فلفل و زردچوبه با دو تا تخم مرغ و گوشت چرخ کرده که قبلن با پیازو ربو ادودیه تف دادیمو بهش اضافه میکنیم، دوتا پیازم رنده میکنیم و خوب آبشو میگیریم بهش اضافه میکنیم وسبزی کوفته رو به اندازه دلخواه (شامل جعفری-مرزه وشوید و کمی نعناع)به این مواد اضافه کرده بیست دقیقه ای خوب ورز میدیم خوبه خوب، بعد کوفته هارو قلقلی کرده میذاریم یه ساعتی داخل یخچال برای تهیه سس:پیاز داغو با ادویه و نمک و رب تف داده و یه قاشق شکر اضاف میکنیم تف میدیم ، دولیوان مقدارش دلبخواهه ولی زیاد نباشه بهتره بهش اضافه کرده و یه قاشق سرکه، جوش که اومد زیرشو کم کرده کوفته هارو که ده دقیقه قبلش از یخچال در آوردیم میزاریم داخلش و درب ظرفو کج میزاریم میزاریم نیم ساعتی آروم بپزه، بعدش آمادست، نوش جان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان
سوپ شیر پیازیه تف میدیم تا سبک بشه بعد مرغو با نمک میزاریم بپزه، بعد پخت مرغ از قابلمه درش میاریم و ریش ریش میکنیم، هویج رنده شده با جو پرک و مرغ ریش ریش شدرو میزاریم یه ساعتی بپزه، و در این مرحله یدونه سوپ آماده سبزیجات اضافه میکنیم، میتونید بجاش جعفری خورد شده اضافه کنید ولی سوپ آمادرو پیشنهاد میکنم ، چون عطر و طعم خوبی به سوپتون میده، وقتی احساس کردید سوپ جا افتاده، دولیوان شیرو با دوقاشق آرد میزارید رو گاز، درحدی که شیر گرم بشه و آرد داخل شیر حل بشه، اصلن نباید شیر بجوشه، شیرو به سوپتون اضافه میکنید و میگذارید نیم ساعتی بجوشه، وقتی جا افتاد گازو خاموش میکنید، و به اندازه دلخواه خامه صبحانه بهش اضافه میکنید و خوب همش میزنید، سوپ شیرتون آمادس، این سوپ از لذیذ ترین سوپهاست، میتونید به دلخواه از قارچم استفاده کنید داخل سوپتون، نوش جان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میرزا قاسمی چهار الی پنج تا بادمجونو بشورید و روی گاز کبابیش کنید ، بعد بایه قاشق پوست بادمجونه جداکنید و بکوبیدش، کوجه فرنگیها رو ریز خورد کنید، داخل قابلمه سه چهارحبه سیر کوبیده شده رو تف بدید با ادویه و یه قاشق رب، خوب که ربمون تف خورد گوجرو بهش اضافه کنیدو نمک بریزید، گوجه در حد شش هفتا متوسط کافیه، گوجه ها که نرم شد بادمجونا روبهش اضافه کنید وزیر قابلمه رو کم کنید وبگذارید خوب جابیفته، دست آخر دوتا تخم مرغ درونش بشکونید و همش بزنید ، غذا آمادست،این غذا باید با روغن زیاد پخته بشه ، در آخر روغنو ازش جدا کنید ، میتونید به دلخواه گردو آسیاب شده بهش اضافه کنید امامن خودم دوست ندارم ونمیریزم، نوش جان AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان دوستان گلم متونید بادمجونو گوجه رو میکس کنید اما بنظرمن میکس کردن طعم مواد غذائی رو میگیره ، من خودم یه غذاساز ده کاره دارم افتاده یه گوشه، سیرم میتونید رنده کنید ولی از نظر داروئی خاصیتشو از دست میده، تو کتاب های پزشکی نوشته شده سیر در هنگام کوبیده شدن عصاره ای ازخودش پس میده که دارای آنتی اکسیدانه فراوونیه، خودمونم به تجربه برامون ثابت شده وقتی سیرو میکوبیم عطر فوقالعاده ای میده تا وقتی رندش میکنیم، من سعی میکنم تا جایی که دانش و اطلاعاتم اجازه میده دستور غذاهارو طوری براتون بنویسم که سالم و خوشمزه تر طبخ بشه، ویه دعا برام بهترین هدیس از طرف شما
سیم سین جون لطفا کمی هم توضیح کنار هر عکس بزار مثلا برای کوفته چکار کنیم که باز نشه؟ فوت کوزه گری را هم بگین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
فوت کوزه گری کوفته: آب پیازو بعد از رنده شدن بگیرید بیست دقیقا ای ورز بدید وقتی برنجو میپزید بعد بزارید خوب آبش بره وقتی سس کوفترو آماده کردید ، زمان گذاشتن کوفته داخل ماهیتابه زیرشو کم کنید و درب ماهیتابرو کج بزارید
سلام خانما دستتون درد نکنه وقتی غذاهاتونو دیدم دلم گرفت آخه منم عاشق آشپزیم یه زمانی وقتی جوون بودم با علاقه تا غذایی میدیدم بدو بدو می رفتم درست میکردم ولی حالا افسردگی گرفتم بچه ها دیگه دارم پیر میشم تورو خدا واسم دعا کنید خدا از یه جایی خب بختمو باز کنه منم سروسامون بگیرم نشاط وسرزندگی چند سال قبل دوباره بدست بیارم متشکرم ببخشید طولانی شد.
سلام خانما دستتون درد نکنه وقتی غذاهاتونو دیدم دلم گرفت آخه منم عاشق آشپزیم یه زمانی وقتی جوون بودم با علاقه تا غذایی میدیدم بدو بدو می رفتم درست میکردم ولی حالا افسردگی گرفتم بچه ها دیگه دارم پیر میشم تورو خدا واسم دعا کنید خدا از یه جایی خب بختمو باز کنه منم سروسامون بگیرم نشاط وسرزندگی چند سال قبل دوباره بدست بیارم متشکرم ببخشید طولانی شد.
ترگل جون امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد و عکسشم برامون بزاری معصومه جون امیدوارم یه ازدواج موفق در پیش داشته باشی ، هیچ کس بدون مشکل نیست، بنظرمن بلند شو یا علی بگو و شروع کن به فعالیت، مثلن همین آشپزی، افکار مثبت رو بیار تو ذهنت و معجزشو ببین، وقتی مثبت فکر کنی اتفاقات خوبی برات میفته عزیزم