2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599213 بازدید | 5792 پست
حلوا در مایکروفر:
ارد 2 لیوان
اب 1 و 2/1 لیوان
گلاب2/1 لیوان
زعفران 1 لیوان
شکر 1و2/1 لیوان
روغن 1 لیوان
طرز تهیه :
برای شربت اب و گلاب و زعفران دم کرده و شکر را 5 دقیقه با اخرین درجه mic دستگاهتان در مایکروفر بگذارید
ارد و روغن را کاملا با هم مخلوط کنید و با اخرین درجه mic به مدت 10 تا 14 دقیقه میگذاریم بپزد بعد از 6 تا 8 دقیقه به هم میزنیم(سرخ شدن ارد به خود ارد هم بستگی داره پس حواستون باشه ارد نسوزه) اگر زمان تمام شد ولی هنوز رنگی که میخواستین نبود 1 دقیقه زمان بدهید با همان درجه قبل این کار را تا رنگ دلخواه ادامه دهید
شربت اماده شده را به ارد تفت داده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید در صورت شل بودن 2تا 3 دقیقه زمان با همان قدرت اخر مایکرو میتونید اگه دوست دارین تو این مرحله یه ذره کره بریزید تا خوشمزه تر بشه و عطر کره حفظ بشه (اب میشه و جذب حلوا میشه)
واما این روش حلوا خیلی زود اماده میشه ولی خود من فقط شربتش را توی مایکرو اماده میکنم به این صورت که شکر و زعفران ساییده شده و اب و گلاب را میریزم بعد میزارم تو مایکرو ولی ارد را روی گاز درست میکنم راستشو بخواین گرمای درست کردن حلوا را خیلی دوست دارم:دی

ارسال مطلب توسط : ساناز مامان دانیال
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
تهیه سـس با مایکروفر

درست کردن سس در مایکروفر بسیار آسان و راحت است . سس در مایکروفر نمی سوزد . نیاز
کمتری به هم زدن دارد . سریع آماده می شود وبر خلاف روش معمول ، سس به ظرف نمی چسبد.
بطور یکنواخت حرارت داده می شود و زمان و توجه کمتری نسبت به روش معمول تهیه سس دارد
فقط باید گاه گاهی آن را هم زد تا گلوله گلوله نشود .
تهیه سس را با مایکروفر امتحان کنید و با ذوق و سلیقه غذای معمول خود را تزیین نمایید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



نکات مهم در تهیه سس با مایکروفر


توجه به نکات زیر در تهیه انواع سس به شما کمک خواهد کرد :

? از یک ظرف مناسب مایکروفر که تقریبا 2 برابر مواد لازم حجم داشته باشد استفاده کنید
تا احتمال سر رفتن سس وجود نداشته باشد ( به خصوص سس هایی که شیر و خامه
در آنها به کار رفته است )


? سس هایی مثل سس سفید ( سس پایه) و سس کره و آبلیمو که به حرارت بالا
حساس نیستند باید با قدرت زیاد پخته شود .


? آرد و دیگر مواد نشاسته ای که برای غلظت سس به کار می روند تا درجه جوش برسانید
و به محض اینکه غلیظ شد آنرا از فر خارج کنید . به خاطر داشته باشید که بیش از حد پختن
یا حرارت دادن ، عامل غلیظ کننده را تجزیه و سس رقیق خواهد شد .


? در تهیه سس گریوی با مایکروفر نسبت به روش معمول به آرد یا نشاسته ذرت
بیشتری نیاز دارید چون در مایکروفر تبخیر کمتر صورت می گیرد .


? برای حرارت دیدن یکنواخت کافی است طی زمان پخت سس را دو تا سه بار هم بزنید
هم زدن زیاد ممکن است سرعت پخت را پایین آورد .


? برای گرم کردن سس از میله دماسنج مایکروفر یا یک دماسنج مخصوص استفاده کنید .
سس های دسر را روی 125 درجه فارنهایت و سس های اصلی خوراک مثل گریوی یا
سس کنسرو شده اسپاگتی را روی 150 درجه فارنهایت تنظیم کنید .


? سس هایی که برای جا افتادن به زمان نیاز دارند و یا اگر حاوی تخم مرغ هستند باید به
آرامی با قدرت 50 ( جوشیدن Simmer ) یا حتی 30 ( یخ زدایی Defrost ) پخته شود .


? می توانید سس مخصوص خود را با اضافه کردن مواد مورد نظر به سس سفید
بعنوان پایه تهیه نمایید . مثلا می توانید پنیر ، قارچ پخته ، پیاز ، ادویه جات معطر و
رب گوجه و ..... را به آن اضافه کنید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کره صاف کرده

مواد لازم برای یک سوم پیمانه :

کره یک پیمانه یا 225 گرم


طرز تهیه :

در یک ظرف مدرج 2 پیمانه ای، کره را با درجه 20 درصد ( LOw) آب کنید . بگذارید کره چند دقیقه
بماند سپس کف آن را بگیرید و به آرامی روغن زرد که در واقع کره زلال و صاف کرده است را در
ظرفی ریخته و نگه دارید .
می توانید صدف و میگوی بخارپز را در کره زلال بغلتانید یا می توانید در تابه مایکروفر ریخته و
سیب زمینی را در آن ترد و برشته کنید .
و در آخر می توان بر روی برخی از انواع پلو آن را ریخت مانند لوبیا پلو و ....
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سس هلندی

مواد لازم برای سه چهارم پیمانه :

کره یا مارگارین یک چهارم پیمانه
خامه کم چربی یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ که خوب زده شده باشد 2 عدد
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
پودر خردل نصف قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

در یک ظرف مدرج 4 پیمانه ای (مناسب مایکروفر) کره را به مدت 1 دقیقه با درجه زیاد در مایکروفر
قرار دهید سپس بقیه مواد را اضافه کرده با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا کاملا صاف و
یکدست شود و به مدت 1 دقیقه با درجه 70 (Roast) بپزید .
با یک همزن برقی هر 15 ثانیه کاملا آن را بزنید تا غلیظ شود .
سپس از فر خارج کرده و با همزن برقی یا دستی بزنید تا صاف و لطیف شود و با بروکلی
مارچوبه یا دیگر خوراک های مورد علاقه میل نمایید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سس چاشنی دار باربیکیو

مواد لازم :

سس گوجه 1 قوطی 250 گرمی
سرکه سفید یا قرمز یک چهارم پیمانه
شکر سرخ 2 قاشق غذاخوری
خردل 2 قاشق غذاخوری
سس ورسترشیر یا سرکه سیرترشی کهنه (سیاه) 1 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده 1 قاشق غذاخوری
تخم کرفس 1 قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
سیر له شده 1 حبه در صورت تمایل
سس تند فلفل کمی

طرز تهیه :

همه مواد را در یک ظرف مدرج 4 پیمانه ای مخلوط کرده و با پوشش پلاستیکی مناسب مایکروفر
پوشانده به مدت 5 دقیقه با درجه زیاد بپزید و در این فاصله یکبار آن را هم بزنید
پس از پخت نیز هم زده و بگذارید پنج دقیقه بماند .
سپس می توانید با خوراک دنده ، جوجه کباب یا استیک سرو نمایید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
غذای رژیمی................

مواد لازم : قارچ - نمک

قارچ را شسته بعد چهار قاچ کرده ( تکه های بزرگ ) بعد داخل یک ظرف درب دار
ریخته نمک رو روی قارچ ریخته و توی ماکروفر قرارداده در حالت micro به مدت زمان
دودقیقه و 50 ثانیه بعد از ظرف را بیرون آورده و میل کنید میتونید با لیموترش هم بخورید.

نکته : بعد از پختن قارچ مقدار زیادی آب آورده که میتونید آب را خارج کرده بعد میل کنید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نان 6 دقیقه یی!!!!!!!


مواد لازم:
مایه خمیر تازه: 20 گرم
شکر: 2 / 1 قاشق غذاخوری
آب گرم: 3 قاشق غذاخوری
آرد: 300 گرم
سبزیجات معطری که دوست دارید از هر کدام مقداری (دستور اصلی: ریحان: 1 قاشق چای خوری، ارگانو: 1 قاشق غذاخوری، رزماری: 1 قاشق غذاخوری)

کره: 30 گرم
شیر: 150 سی سی
نمک به مقدار لازم

[B]طرز تهیه:[/B]
مایه خمیر رو به همراه شکر و آب گرم به کناری می گذاریم تا به اصطلاح، عمل بیاد.....

در غذاساز آرد ، سبزی جات معطرخرد شده، کره نرم شده، نمک ، مایه خمیر آماده شده مون و شیر گرم رو می ریزیم تا به صورت خمیر برامون آماده بشه...

خمیرمون رو از عذاساز خارج می کنیم و کمی ورز می دیم و بعد در ظرف دیگری قرارش می دیم و اجازه می دیم استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.....

خمیرمون رو کاملا ورز می دیم تا گازهای داخل خمیر تا حد امکان خارج بشه و بعد به شکل مستطیل درش میاریم و رول می کنیم.... سپس اون رو در قالب مخصوص نان های مستطیلی قرار می دیم..... که البته پیش از قر ار دادن خمیرمون، قالب مون رو با کره چرب کردیم و با پودر سوخاری یا نان خشک آرد شده آغشته کردیم.....

در داخل قالب اجازه می دیم خمیرمون کمی استراحت کنه....
سپس با استفاده از قلم مو سطح نان رو با روغن زیتون آعشته می کنیم و به مایکروفر منتقلش می کنیم....

اجازه می دیم برای 6-7 دقیقه نان مون با قدرت 60 ?. مایکروفر بپزه و بعد نان مون آمادست....
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کمپوت
نیم کیلو (هر میوه ای ) مثلا سیب
1.5 تا 2 لیوان اب
4/3 لیوان شکر
البته من همه اینا را خودم تقریبی میریزم اصلا به اندازه کاری ندارم شاید شما هم یا بیشتر شکر بخواین یا کمتر
مرحله اول:
سیبها را پوست کنده و کوچک خرد کرده و به تنهایی در ظرف پی رکس گذاشته با درب پوش ماکرو 5 دقیقه با اخرین قدرت mic
مرحله دوم:اب و شکر را اضافه کرده 5 دقیقه باز هم با اخرین درجه mic دستگاه خودتان وسط کار هم یه بار هم بزنید

ساناز مامان دانیال
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برنج داخل مایکروفر
400 گرم برنج یا 3 پیمانه
اول میشوریم بعد نمک و روغن میریزیم با اب (انگار کته می خوای بپزی)
بعد احتیاج به خیس کردن نداره و اینش خوبه
ابتدا با اخرین قدرت مایکروفر100 و زمان 18 تا 15 دقیقه اگر بعد از اتمام هنوز اب داشت بازم همینو تکرار کن با زمان کمتر تا اب برنج تمام بشه تو این مرحله هم بزننی برنج را بد نیست
مرحله بعد در ظرف را گذاشته با قدرت 40 (کمترین قدرت مایکروفر ) به مدت 13 تا 15 دقیقه
اگر هم برنجت مخلوط بود مثل عدس پلو لوبیا پلو و................ مرحله دوم را با یه درجه قدرت بالاتر 60 انجام بده
یکی از حسنای برنج مایکروفر اینه که ته دیگ هم نداره البته اگر دوست نداشته باشی این مسئله حسنه
راستی کیک مایکروفری به همون نرمی کیک فر است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
هویج پلو با میکروویو
هویج 750 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل مقداری
دارچین 1 قاشق سوپ خوری سرخالی
شکر 3 تا5 قاشق سوپ خوری
محلول زعفران 1قاشق چایخوری
برنج دو و نیم پیمانه پلوپز (قبل از ابکشی )
................
1.هویج ها را درشت رنده کنید و با یک دوم پیمانه اب در ظرفی بریزید
2 ظرف را با در پوش به مدت 8تا 10 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر)در دستگاه بگذارید تا پخته شود.سپس گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و 2 قاشق سوپ خوری روغن .نم .فلفل.دارچین.شکر و محلول زعفران را به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید .مجددا ظرف را به بدون در پوش به مدت 5 تا 8 دقیقه با قدرت 100 درصد در دستگاه بگذارید و در این فاصله یک بار ان را هم بزنید.
3.مواد اماده و پخته را با برنج از قبل ابکش شده مخلوط کنید و آن را در یک ظرف گود بریزد .ظرف را با در پوش به مدت 13 تا 15 دقیقه با قدرت 40 درصد (متوسط)در دستگاه بگذارید تا دم بکشد.
4. برنج را در دیس بکشید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.
..............
هنر اشپزی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لازانیا 1 بسته
250-200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد کوچک فلفل دلمه ای
2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده
1 بسته پنیر پیتزا
حدود 2 لیتر آب
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
به قدر کافی نمک و فلفل


طرز تهیه مایه گوشت:
گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ خرد شده، پیازداغ، نمک و فلفل را در ظرف مسطحی با هم مخلوط می کنیم ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقیقه قدرت 100% مایکروویو می گذاریم تا مواد تفت بخورد. در این فاصله یک بار مواد را هم می زنیم. سپس رب گوجه فرنگی را با کمی آب جوش و زعفران مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم. مجدداً دستگاه را به مدت 5-4 دقیقه قدرت 100% روشن می کنیم تا مواد پخته شوند.
طرز تهیه لازانیا:
آب را داخل ظرف کاملاً گودی می ریزیم، 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا به جوش آید سپس نمک را به آب اضافه کرده و ورقه های لازانیا را داخل آن قرار می دهیم و مجدداً دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه قدرت 100% روشن می کنیم تا لازانیا مغزپخت شود بعد آنرا آبکش می کنیم. ظرف مسطحی را انتخاب ته ظرف را چرب می کنیم یک لایه از ورقه های لازانیا داخل آن قرار می دهیم و روی آنرا از مایه گوشت و یک لایه پنیر رنده شده می ریزیم بدین ترتیب لایه ها دوباره تکرار شود (لایه آخر بدون پنیر).
ظرف را با درپوش به مدت 6-5 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو می گذاریم بعد از اتمام این زمان در ظرف را برداشته پنیر را روی آن می پاشیم ظرف را بدون درپوش روی سه پایه فلزی قرار می دهیم دستگاه را به مدت 6-5 دقیقه با ترکیب گریل و قدرت 60% (کلید ترکیبی) روشن می کنیم تا سطح پنیر کمی طلایی گردد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
املت ماکارونی

مواد لازم

برای دو نفر

تخم‌مرغ زده شده - دو عدد
ماکارونی مدل‌دار ریز - 60 گرم
پیاز خرد شده - دو قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی ریز خرد شده - نصف پیمانه
جعفری خرد شده - دو قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی - یک قاشق غذاخوری
نمک - ? قاشق چایخوری
آب - دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ - به میزان لازم
نمک و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه

ماکارونی را طبق دستور روی بسته‌بندی، در آب جوشانده و آبکشی کنید. سپس آن را با چنگال هم بزنید تا ماکارونی‌ها از هم جدا شوند.یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن را در آن بریزید.

پیاز را در آن تفت دهید و گوجه‌فرنگی را به آن بیفزایید تا یک دقیقه سرخ شود.ماکارونی و جعفری را در تابه بریزید و هم بزنید تا به مدت دو دقیقه مواد با هم سرخ شوند. در این مرحله نمک و فلفل لازمه را بریزید. این مخلوط را طوری کف ماهیتابه پهن کنید که تمام مواد در همه جا به یک اندازه باشند.

حال تخم‌مرغ‌ها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک هم زده و با حرکتی دورانی روی آن بریزید تا روی همه مواد را بگیرد. ( می‌توانید برای این کار تابه را بلند کرده و بگردانید)

حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها سفت و زیر آن طلایی شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئین کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سس مایونز ( 2 کیلو )

تخم مرغ 3 عدد
سس خردل 1ق س
روغن مایع 2 پیمانه
آب 3 پیمانه
نشاسته ذرت (پودر نشاسته گل ) 3/2 پیمانه
سرکه 2 پیمانه
شکر 1 ق س
نمک 1 ق چ
فلفل به میزان لازم

نشاسته را در آب حل می کنیم ، شکر ، سرکه ، نمک را افزوده ( میتونید سرکه رو کمتر وآب رو بیشتر بریزید) و روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شده و شفاف شود . از روی حرارت برمیداریم . کنار میگذاریم تا ولرم شود.
تخم مرغها ، سس خردل ، روغن وفلفل را در مخلوط کن می ریزیم و 3 دقیقه مخلوط میکنیم.
سپس مایه غلیظ شده را به مواد داخل مخلوط کن می افزاییم و هم میزنیم .در شیشه می ریزیم و در یخچال قرار میدهیم . بعد از نیم ساعت سفت میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز