2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599213 بازدید | 5792 پست
نوشیدنی بنفش


مواد لازم

شاتوت یک پیمانه

توت فرنگی یک پیمانه

آب پرتقال یک لیوان و نیم

دو قالب کوچولو یخ

توت فرنگی و شاتوت رو خیس کنید و خوب بشورید.

دم شاتوت ها رو با قیچی بگیرین. دم توت فرنگی رو هم بگیرین. شاتوت و توت فرنگی رو با آب پرتقال بریزین تو مخلوط کن و مخلوط کنید. تموم شد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
قهوه کوهستانی


این نوع قهوه ساده‌ترین نوع از تهیه قهوه هستش که فقط احتیاج به یک قوری، یا کتری یا حتا قابلمه دارید.
برای هر ? قاشق چای خوری قهوه پودر شده نرم، یک پیمانه آب سرد روی قهوه بریزید و روی حرارت (اگه خونه هستید گاز، اگه بیرون هستید رو آتیش)بذارید.
وقتی‌ که آب به جوش اومد، ظرفتون رو از رو حرارت بردارید و به مدت ? دقیقه اجازه بدین تا دم بکشه.
یه مقدار کم آب سرد توش بریزید که ذرات قهوه رسوب کنن.
قهوه شما آماده هستش.
این قهوه چون ذرات قهوه درش هستند خیلی‌ زود تلخ میشه. اگه میخواهید بیشتر بمونه، قهوه آماده رو از رسبات جدا کنید و داخل یه ظرف دیگه بریزید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میلک شیک شکلات


مواد لازم

نصف لیوان شیر کاکائو سرد

یک لیوان بستنی کاکائویی

پودر کاکائو

بستنی و شیر کاکائو رو توی مخلوط کن می ریزیم و مخلوط کن رو روشن می کنیم، وقتی که خوب مخلوط شد می ریزیم تو یه لیوان بلور (بلور هم نبود مهم نیست!).

روش پودر کاکائو می ریزیم. با یه قاشق دسته بلند می دیم دست خورنده تا قبل خوردن پودر رو هم بزنه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آب پرتقال... توت فرنگی


مواد لازم

دو لیوان توت فرنگی کلاهک گرفته

4/1 پیمانه شکر

نصف لیوان آب پرتقال

یک لیوان آب
چون در حال حاضر فصل پرتقال خوشمزه نیست، می تونید از آب پرتقال آماده استفاده کنید. هر چه مزه ی آب پرتقال آماده ای که استفاده می کنید به مزه ی آب پرتقال طبیعی نزدیکتر باشه، نتیجه ی بهتری به دست می آرید. من از آب پرتقال مارک پاکبان استفاده می کنم که خوبه، شما خود دانید!

توت فرنگی رو می ریزیم توی مخلوط کن و روش شکر رو می ریزیم. می گذاریم نیم ساعت بمونه (تو یخچال). بعد با مخلوط کن قاطیش می کنیم. آب پرتقال رو و آب رو اضافه کرده و قاطی می کنیم.

این نوشیدنی رو می شه غلیظ یا رقیق درست کرد. دستوری که خوندین برای غلیظ اون بود. اگر خواستین رقیق باشه بنا به میزانی که می خواید یک، دو تا سه لیوان آب اضافه کنید(البته شاید مجبور شین شکرشو کمی بیشتر بگیرین.)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
فالوده خانگی

مواد لازم :

250 گرم نشاسته

2 لیوان آب

یک سوم لیوان گلاب
طرز تهیه :

آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می کنیم . ( بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند ) .

پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین کنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شیر پسته



شیر سرد 1 پیمانه
پسته کوبیده شده نصف پیمانه
بستنی وانیلی 2 پیمانه
پودر نارگیل برای تزئین مقداری
طرز تهیه
تمام مواد را با مخلوط کن کاملا هم بزنید تا یکدست شود.(از همزن برقی هم میتوان استفاده کرد)سپس آن را در لیوان بریزید و با پودر نارگیل تزئین کنید و سرو کنید
نکته این معجون قبل از سرد شدن باید مصرف شود
..............
برگرفته از اشپز باشی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لیموناد



3 لیتر آب معدنی را با 300 گرم شکر مخلوط کرده داخل ظرف در بسته ریخته 5/1 کیلو لیمو را دو نیم کرده و با قاشق آب لیمو و پوره آنرا داخل ظرفی ریخته بعدا به 3 لیتر آب شکر اضافه می کنیم. تفاله های لیمو را به قطعات کوچک برش می زنیم داخل ظرف دربسته پلاستیکی می ریزیم 2 روز در هوای آشپزخانه و 3 روز در یخچال نگهداری می کنیم. بعد از 5 روز از صافی عبور داده و مصرف می کنیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شربت به لیمو


2 کیلو به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم و 2 کیلو شکر را با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد نصف استکان آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ویتامینه:


مواد لازم:

شیر پاکتی یک لیوان

بستنی سنتی زعفرانی 800 تا 1 کیلوگرم

بستنی وانیلی 150 تا 200 گرم

شیره خرما یک ملاقه کوچک

پودر قهوه یک قاشق پر مرباخوری

پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری

دارچین یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر انجیر خشک یک قاشق غذاخوری

پودر نارگیل 7 قاشق غذاخوری

مغز گردو آسیاب شده سه قاشق غذاخوری

کنجد بو داده 4 قاشق غذاخوری

مغز پسته آسیاب شده 5 قاشق غذاخوری

گلاب به مقدار لازم

خامه یک ملاقه کوچک

زرده تخم مرغ 1 عدد

کمپوت آناناس 2 حلقه



طرز تهیه:

تمامی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم ، معجون ما آماده برای خوردن است .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شیر+موز+توت سیاه یخ زده



gif animation creator
Gif animation creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اب طالبی خوشمزههههههههههههه
gif animation creator
Gif animation creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شیر شکلات موز

مواد لازم



موز 2 عدد بزرگ
بستنی شکلاتی 2 تا 3 اسکوپ
شیر 250 میلی لیتر
شکلات تخته ای رنده شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری

gif animation creator
Gif animation creator

طرز تهیه :

پوست موز را بگیرید . دو قطعه از آن را کنار بگذارید . بقیه را همراه بستنی، شیر و شکلات ، در مخلوط کن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مایه را در دو عدد لیوان بریزید و آن را با شکلات رنده شده و تکه ها موز ، تزیین کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بوقلمون شکم پر



مواد لازم :
بوقلمون 3/5 کیلو
سیب 1/5 کیلو
کره 250 گرم
ماکارونی 250 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
شکر 1 استکان
گوجه برقانی 0/5 کیلو
هویج 2 عدد
سبزی معطر یک دسته
سیر 2-1 حبه
آب لیمو به مقدار کافی
نمک و فلفل به مقدار کافی




طرز تهیه :
بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم . داخل شکم آن کمی نمک و فلفل می پاشیم. بعد ماکارونی را در آب و نمک می جوشانیم تا کاملا نرم شود. آنگاه 8 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار می گذاریم و بقیه را پوست می کنیم. سپس یک سوم از کره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در کره کمی سرخ می کنیم و ماکارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم . شکر را درظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر می کنیم و آن را می دوزیم .

بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می کنیم و دو لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم . حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را کنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می کنیم. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند . بعد سس را از صافی رد می کنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شکم آن را خارج می کنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می کنیم وکمی از سس بوقلمون را که صاف کرده ایم رویبوقلمون می دهیم.

حال غذا آماده سرو است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اسکالوپ بوقلمون


خوراکی ساده و سبک و متفاوت از غذای روزمره، این غذا در طی 20 دقیقه آماده میشود و بسیار خوش طعم و لذیذ است.


مواد لازم - برای چهار نفر
• 350 گرم فیله بوقلمون
• نصف پیمانه برگ پیازچه خرد شده
• 1 یا دو فلفل چیلی قرمز یا سبز ریز خرد شده
• یک چهارم قاشق چایخوری نمک
• 1 قاشق سوپخوری روغن
• یک چهارم فنجان آرد سفید
• نصف لیموترش ورقه شده (در صورت تمایل)

روش تهیه
1. فیله را از پهنا به صورت چهار دایره ضخیم ببرید. این دایره ها را در یک کیسه فریزر قرار داده و با یک بیفتک کوب، بر روی آنها بکوبید تا پهن شده و به قطر 1 سانتیمتر درآیند.

2. قطعات بوقلمون را از کیسه خارج کرده و روی آنها را به طور مساوی با پیازچه، فلفل و نمک بپوشانید، آنها را مجددا در کیسه قرار داده و بکوبید تا به قطر نیم سانتیمتر برسند.

3. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و ضخیم داغ کنید. قطعات بوقلمون را به آرامی درون آرد بزنید و آهسته آرد اضافه آن را بتکانید.

4. قطعات را داخل روغن گذاشته و روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه سرخ کنید. در میانه سرخ کردن آنها را یک مرتبه برگردانید.

در صورت تمایل آنها را با قطعات لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خورش فسنجان بوقلمون با رب ازگیل


مواد لازم:
رب ازگیل یک پیمانه
گردوی چرخ‌شده یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ‌شده بوقلمون 500 گرم
پیاز رنده‌شده دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
آلو خورشی 10 عدد


طرز تهیه:
پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ‌شده اضافه می‌کنیم و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم کاملا به روغن بیفتد. وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌کنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه می‌کنیم.

نکته: توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز