2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599210 بازدید | 5792 پست
شیرینی نان کشمشی


*********************

1-آرد سفید 100 گرم

2-روغن 60 گرم

3-شکر 100گرم

4-کشمش ریز و سیاه 3تا4 ق سوپخوری

5- تخم مرغ 1عدد

6-وانیل نصف ق چای خوری کوچک

طرز تهیه:

روغن و شکر و وانیل را مخلوط میکنیم و میزنیم تا روغن کاملا نرم و

لطیف و صاف شودتخم مرغهارا دانه دانه در مایه روغن شکسته خوب

بهم میزنیم (اول باید یک تخم مرغ را بشکنیم و خوب بهم بزنیم وقتی که

خوب مخلوط شد تخم مرغ بعدی را باید شکست ) بعد آرد را در مایه

میریزیم و بهم میزنیم بعدکشمش را اضافه میکنیم و از مایه با قاشق

باندازه یک گردو برمیداریم و بفاصلهدر سینی می چینیم (نانهاباید کاملا

از هم دور باشند زیرا موقع طبخ نانها پهن میشود بهم می چسبند )

بعد سینی را روی پنجره وسط فر قرار میدهیم و میگذاریم در حرارت

250 درجه فارنهایت درحدود 15تا20دقیقه بماندنانها باید کاملا طلایی

شودسینی را از فر بیرون میآوریم نانها را با کارداز سینی جدا میسازیم

ودر ظرف میچینیم(((سینی را قبلا باید آرد پاشید یا کاغذ روغنی انداخت)))
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
موادمورد نیاز باید از نوع مرغوب و تازه باشد

اندازه گیری مواد باید با دقت انجام گیرد.بعد از ریختن مواد خشک در پیمانه روی آن را با کارد صاف نمائید و به پیمانه ضربه نزنید تا مواد فشرده تر شوند و از اندازه خارج شود

در تهیه آرد دقت کنید .از مشخصات آرد خوب سفید و نرم بودن آن است اگر آرد را 3-2 بار الک کنید بهتر است

یکی از مواد اصلی کیک بیکینگ پودر است که در صورت فاسد بودن آن دانه های تیره رنگی در کیک دیده می شود و کیک به اندازه لازم پف نمی کند و سفت می شود

در تهیه کیک از تخم مرغ های درشت استفاده کنید

در شیرینی پزی نمی توان اندازه ها را به دلخواه تغییر داد یا یکی از مواد اصلی را حذف یا کم و زیاد نمود و یا نمی توان به جای کره از روغن مایع استفاده نمود یا بر عکس

کیک را در قالب تا جایی بریزید که نصف یا یک سوم قالب پر شود تا بتواند زمان پخت کاملا پف نماید

فر باید روی درجه مورد نظر یک ربع قبل از قرار دادن کیک گرم شوداگر فر به حد لازم گرم نباشد زمانی که قالب را بیرون می آورید پف کیک می خوابد.یا اینکه اگر حرارت فر زیاد باشد روی کیک زودتر از حد معمول می پزد ولی داخل آن خام می ماند.

تمام کیک ها در طبقه وسط فر پخته می شوند و تا زمانی که کیک کاملا پخته نشده نباید در فر را باز کرد

برای اینکه بدانید کیک پخته یا نه کارد تمیزی را در وسط کیک فرو ببرید اگر از مایه کیک به کارد نچسبید کیک پخته


نکاتی در مورد فر:

کتابچه دستورالعمل فرتان را با دقت مطالعه کنید

برای پخت شیرینی و کیک فر باید از قبل گرم شود.مدت زمان پخت در دستورالعمل ها تنها به عنوان راهنمایی به شما داده شده است زیرا هر فری مدت زمان پختش اندکی با فر دیگر متفاوت است بنابرین قبل از تمام شدن زمان پخت کیک را بررسی کنید

کیک هایی که دارای حجم زیاد هستند معمولا با حرارت متوسط و مدت زمان طولانی خواهند پخت

اگر حرارت فر برای پخت کیک زیاد باشد ممکن است روی کیک پخته و وسط آن خام بماند وقتی این حالت پیش آمد کاغذ فویل را چند لایه کرده و روی کیک گذاشته به طوری که به کیک آسیبی نرسد و مجددا کیک را در فر بگذارید .اگر دمای فر کم بود بگذارید فر بیشتر گرم شود سپس کیک را در آن قرار دهید

در صورتی که فر شما دماسنج نداشت برای تشخیص دمای فر

دست خود را داخل فر برده در صورتی که بیش از 3 ثانیه نتوانستید دست خود را در فر نگه دارید فر شما بسیار داغ است(75 4درجه به بالا)
اگر این زمان تا 10 ثانیه طول کشید دمای فر شما داغ است(350 الی 400)
اگر این زمان تا 15 ثانیه طول کشید دمای فر معمولی است(250 الی 280)
اگر این زمان تا 20 ثانیه طول کشید فر سرد است(200 الی 250)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکا ت لازم در مورد تهیه شیرینی ها:

دلایل پهن شدن شیرینی و بیسکو ئیت در سینی فر درهنگام پخت:

* مواد اولیه ی تهیه ی شیرینی و بیسکویت را با دقت اندازه گیری نکرده اید.

* درجه حرارت فر به اندازه ی کافی بالا نبوده است. (فر گرمای لازم را نداشته است)

* مواد اولیه را بیش از حد هم زده اید.

* شیرینی یا بیسکویت را در سینی داغ چیده اید.

* در بعضی از شیرینی ها اگر مقدار روغن زیاد شود، شیرینی پهن می شود.

دلایل خشک و سفت شدن شیرینی و بیسکو ئیت بعد ازپختن و خنک شدن:

1- باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است.

2- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود.

3- برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود.

4- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
و حالا نکات مهم شیرینی پزی:
- دقت داشته باشید که شیرینیهای خونگی رو به هیچ وجه ورز ندید چون باعث زبر شدن و یا به اصطلاح چغل شدن شیرینی میشه فقط در حد مخلوط شدن چون زمانی که خمیر رو پهن میکنین و قالب میزنید و باز دوباره این کار رو تکرار میکنین تا خمیرتون تموم شه حسابی ورز خورده ولی توی این کار هم زیاد افراط نکنید چون وقتی میخواین با دندونهای مبارکتون شیرینی رو گاز بزنید میخوره به یه چیز سفت که باید کمی با فشار شیرینی رو تیکه کنید در این صورت بدونید که شیرینی رو خراب کردین ولی هر وقت که شیرینی احتیاجی به جویدن و گاز زدن نداشت و تا لبهاتون به شیرینی خورد تو دهنتون آب شد بدونید که دست مریزاد دارید.
2- برای درست کردن شیرینی هیچ وقت از روغن مایع استفاده نکنید و اگه از روغن شیرینی پزی استفاده نمی کنید حداقل روغن جامدی باشه که سفت و یک تیکه باشه نه از اون دون دون ها.
3- همیشه برای شیرینی آرد رو سه بار الک کنید اینجا حتی آرد رو از توی پارچه حریر رد میکنن تا شیرینی لطیف باشه و آردش کوچکترین ناخالصی نداشته باشه
4- توی دستورهای شیرینی به جز یه تعداد خاص بیکینگ پودر اصلاً استفاده نمی شه یعنی من تا حالا ندیدم و نشنیدم .
5- هر شیرینی شکل خاص و تزئین خاص خودش رو داره ( در واقع حکم روال رو پیدا کرده)و این واسه اینه که دیگه کسی نپرسه این چیه اون چیه مثلاً تمام شیرینی پزها شیرینی برنجی رو مهر میرنن یعنی یه تیکه از خمیر بر میدارن . کف دست گردش می کنن طوری که اطرافش شکستگی و چاک خوردگی نداشته باشه و یک تیکه باشه اونوقت با یه مهرهای چوبی مخصوص نان برنجی روش رو حالت می دن
6- شیرینی نخودی هم که قالبش معرف حضور هست یه قالب کوچولوی چهار گل یا پنج گل . برای تزئین روش بسته به مقدار شیرینی یک مقدار کاکائو رو توی آب جوش حل میکنن آب باید کم باشه که محلولتون غلیظ باشه بعد با یه چوب کبریت یه خال کوچولو وسط شیرینی میذارن . این کار رو قبل از پخت میکنن ویا اینکه یه تیکه خلال پسته رو نصف کنید و فرو کنید وسط شیرینی و بذارید توی فر
7- شیرینی کره ای که دیدم اینجا به اسم مشهدی و نون چایی تا حالا دستور گذاشتید ولی اینو اینجا حداقل میگن کره ای البته من خیلی جاهای دیگه هم به این اسم دیدم. قالبش یک کم تنوع داره ولی تزئین روش صرفاً زرده تخم مرغه با زعفران و اگه توی دستورش حتماً از کره استفاده کنید ( از همین کره های پاستوریزه کیلویی بگیرید و توی شیرینی و غذاهاتون استفاده کنید) فوق العاده خوشمزه میشه.
8- شیرینی بادامی که به شکل اشک قالب میخوره با تزئین پرک بادام روش وخوب اگه وضع مالیتون توپه یه بادام درسته بذارید روش کی بخیله!!!.
9- شیرینی اسکار رو میتونید به جای اینکه توی گردو بغلتونیدش برای صرفه اقتصادی یه گردوی کامل رو چهار قسمتش کنید یه تیکه رو بذارید روی شیرینی.
نکته مهمتر از همه :
نترسید !!! قابلیت نگهداری شیرینیهای خونگی خیلی بالاست و بدون یخچال قشنگ 2 ماه جواب میده . مگر اینکه ببرید بذاریدش بغل بخاری لالا کنه که خوب دیگه دو روزه پدرش در اومده ولی تو یه جای معمولی مثلاً توی کابینت (که دست بچه ها و یا بابای بچه ها خیلی نرسه که هی ناخنک بزنن و واسه مهمونها هیچی نمونه تازه اونقدر سیر بشن که از شیرینی زده بشن و وقتی میرین مهمونی هیچی نخورن )هیچ مشکلی پیش نمیاد و اینکه هرچی میمونه خوشمزه تر میشه اینو جدی میگم خودتون امتحان میکنید میبینید.
اینجا دیگه خیلی که دیر شیرینیهاشون و میخرن یا اینکه پخت و پزشون 10 روز به عید تموم میشه و خوب شیرینیها چند روز میمونه و حسابی مزه میگیره.
شیرینیهاتون رو تو یخچال نزارید که هم بوی یخچال میگیره و هم سفت میشه و از کیفیت میافته.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یک لیوان آرد برابر است با 150 گرم
یک لیوان شکر برابر است با 230 گرم
یک لیوان کشمش برابر است با 180 گرم
یک لیوان پودر قند برابر است با 160 گرم
یک لیوان پودر نارگیل برابر است با 90 گرم
یک لیوان روغن مایع برابر است با 220 گرم
یک لیوان ماست برابر است با 200 گرم

یک قاشق سوپ خوری آرد برابر است با 10 گرم
یک قاشق سوپ خوری شکر برابر است با 12 گرم
یک قاشق سوپ خوری پودر قند برابر است با 10 گرم
یک قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت برابر است با 7 گرم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شیرینی دانمارکی





مواد لازم
آرد قنادی
1کیلو

شیر
500گرم

مایه خمیر
1قاشق غذا خوری

تخم مرغ
5عدد

شکر
200گرم

روغن مایه
500گرم

زعفران آبکرده
1قاشق غذا خوری

وانیل
1قاشق چایخوری

کرم دانمارکی
مقداری


ابتدا یک استکان از شیر را داخل کا سه ریخته وروی گاز ولرم میکنیم مایه خمیر رابه آن اضافه کرده وداخل شیر حل میکنیم بعد کمی آرد اضافه کرده ومخلوط میکنیم مایه رادرجای گرم میگذاریم تا خوب ور

بیاید مرحله بعد . شیر. تخم مرغ. شکر. روغن مایه. زعف



طرز تهیه



ران آبکرده. وانیل راداخل ظرف ریخته خوب مخلوط میکنیم آردومایه خمیر رابه داخل آن اضافه کرده وخوب بادست ورز میدهیم تابه حالت خمیر نان درآید اگر خمیر شل بود آرد واگر سفت بود شیر به آن اضافه میکنیم خمیر که آماده شد آن را با وردنه به صورت مسطتیل روی میز باز میکنیم به قطر 2سانتیمتر کرم رابصورت یکواخت روی خمیر میکشیم وخمیررا گرد یا کتابی می پیچیم وبا کاردک به اندازهای کوچک برش میدهیم وداخل دیس می چینیم ودر جای گرم قرار می دهیم تا خمیر خوب ور بیاید وبعد بادرجه 250 داخل فر میگذاریم حدود 15 دقیقه زمان برای پختن لازم است . بعد از خنک شدن با قلم مو مقداری شربت گرم به روی شیرینی میزنیم .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شیرینی توپی



Gif animator

مواد لازم برای 12 تا 16عدد:
آرد گندم: 200گرم
بیکینگ‌پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: یک پنسه
کره یا مارگارین: 125گرم
پودر قند یا شکر: 100گرم
تخم‌مرغ: 2عدد
وانیل خالص: یک پنسه
آب پرتقال یا شیر: نصف پیمانه
خامه شیرین فرم گرفته: 100گرم
پودر ژله توت فرنگی: 100گرم
آب‌جوش: یک‌ویک چهارم پیمانه
پودر نارگیل: 100گرم

طرز تهیة خمیر شیرینی:
فر را روی حرارت 180درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید. آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را 3 بار با هم الک کنید. کره یا مارگارین نرم شده در دمای آشپزخانه را بزنید تا یک‌دست و کرم رنگ شود، سپس پودر قند را اضافه کرده، هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده، هربار آن را کاملاً به خورد مواد قبل بدهید. با تخم‌مرغ دوم، وانیل را نیز اضافه نمائید. همزن را خاموش نموده، آب پرتقال یا شیر و مخلوط آرد را در دو مرحله به مواد قبلی اضافه نموده، به کمک لیسک به خورد هم بدهید. مواد را درون قیف با سر ماسوره‌ی ساده‌ی بزرگ ریخته و دوسوم حجم حفره‌های قالب‌ها را با این خمیر پر کنید. شیرینی‌ها را به مدت نیم‌ساعت بپزید تا رویه‌ی آن طلایی شود. در مدت پخت شیرینی‌ها، پودر ژله‌ی آماده را درون آبجوش ریخته کاملاً هم بزنید تا تمام کریستال‌های ژله در آب‌جوش حل شود. سپس آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود، ولی نبندد. بعد از پخته و سرد شدن شیرینی‌ها، به کمک کارد تیز اره‌ای، قسمت بالای شیرینی‌ها را ببرید تا به صورت نیم‌کره‌های صاف درآیند. نیم‌کره‌ها را به کمک خامه زده شده به هم جفت کنید. شیرینی‌های توپی‌شکل را ابتدا درون ژله آبکی، سپس درون پودر نارگیل بغلتانید و درون ظرفی قرار داده، به مدت یک‌ساعت در یخچال خنک کنید، سپس در ظرف اصلی بچینید.

نکته:
1. این دستور، دارای 3476کیلوکالری انرژی، 328گرم کربوهیدرات، 60گرم پروتئین، و 214گرم چربی می‌باشد.
2. به جای آب پرتقال طبیعی یا شیر، می‌توانید از مخلوط یک‌چهارم پیمانه شربت پرتقال آماده در بازار و یک‌چهارم پیمانه آب ولرم استفاده نمائید.
3. بسته به اینکه می‌خواهید شیرینی شما در انتها چه رنگی داشته باشد، از انواع پودرهای ژله‌ی آماده در بازار استفاده نمائید.
4. به جای خامه‌ی فرم گرفته، می‌توانید از کرم وانیل ساده یا رنگ و اسانس‌دار متناسب با رنگ انتهایی شیرینی استفاده نمائید.
5. به قالب‌های فلزی نیم‌کره‌ای شکل کوچک، IRONS، GEM گفته می‌شود.
6. قالب‌های سیلیکونی HALF-SPHERES (نیم‌کروی) مارتلاتو در 7سایز مختلف در بازار موجود است که درصورت استفاده از قاب ریزتر، شیرینی ظریف‌تری خواهید داشت.
7. یک پنسه به مقداری از مواد پودر مانند که میان دو انگشت شصت و سبابه می‌توان برداشت، اطلاق می‌گردد.
8. اگر مقدار خمیر، درمقایسه با تعداد قالب‌ها زیاد بود، روی خمیر باقیمانده را با دستمال آشپزخانه مرطوب پوشانده، بعد از سری اول، سری دوم خمیر را در فر قرار دهید، هیچ اشکالی پیش نمی‌آید.
9. از این خمیر، می‌توانید استفاده کرده و کیک ساده بزرگ داشته باشید. در این‌صورت، مقدار بیکینگ‌پودر را به ازای 400گرم آرد، 2 قاشق چایخوری سر پر بگیرید. در این‌حالت، دمای فر را 180درجه‌ی سانتی‌گراد و مدت 45دقیقه درنظر بگیرید.

منبع: نشریه هنر آشپزی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

gif animation creator
Gif animation creator

شیرینی نخودچی
آرد نخودچی، هل و پودر قند از جمله مواد اصلی به کار رفته در این نوع شیرینی هستند.

مواد لازم:
خلال پسته: برای تزیین
پودر هل: یک قاشق سوپ‌خوری
پودر قند: 125 گرم
آرد نخودچی: 125 گرم
روغن جامد: 250 گرم

طرز تهیه:
• روغن جامد، پودر قند و هل را با یکدیگر مخلوط نموده و آنقدر هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
• آرد نخودچی را بتدریج به مواد اضافه کرده، سپس مواد را ورز دهید.
• به مدت 24 ساعت در فضای آشپزخانه به خمیر،‌ استراحت دهید.
در این مرحله، می‌توانید دو کار انجام دهید: یا کل خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید یا شیرینی را به شکل دلخواه درآورده و قالب زنید، سپس آن‌ها را درون سینی فر قرار داده و بعد از 24 ساعت سینی را درون فر بگذارید.
• برای تهیه شیرینی می‌توانید، خمیر را، به قطر یک سانتی‌متر روی یک سطح صاف پهن کرده و به صورت سنتی آن‌ها را قالب بزنید و یا به اندازه یک فندق از خمیر را برداشته، آن را در دست گرد کنید و با چاقو روی آن را شکل دهید.
• شیرینی‌های آماده را با فاصله، روی سینی فری که کف آن را از قبل کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی گذاشته‌اید، بچینید و روی هرکدام از آن‌ها، خلال پسته بگذارید.
• سینی را در طبقه وسط فر قرار داده، با دمای 150 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه، آن‌ها را حرارت دهید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شیرینی مدادی-مواد لازم:کره=125گرم آرد قنادی(همون آرد سفید)=160گرم پودر شکر(شکر آسیاب شده یا میکس شده)=125گرم سفیده تخم مرغ=3تا4عدد وانیل=نصف قاشق چای خوری مقداری هم زعفران آب کرده دستور پخت:سفیده و زرده تخم مرغ را جدا میکنیم وسفیده را هم میزنیم دقت کنید که حتما باید تیغه همزن تمیز وخشک باشد بقدری هم میزنیم که حجمش دو برابر شود ووقتی ظرف را بر میگردانیم از ظرف نریزد. بعد وانیل را اضافه میکنیم وبعد زعفران.در ظرفی دیگر پودر شکر و کره را باهم مخلوط میکنیمدیگر نمیخواهد تیغه همزن را بشوییم برای اینکه پودر پخش نشوداول پودر و کره را با قاشق هم میزنیم بعد با همزن آن را مخلوط میکنیم آنقدر هم میزنیم تا سفید شود وتقریبا پوک شود هرچه بیشتر بزنیم بهتر است چون بیشتر پوک میشود بعد آرد را کم کم الک میکنیم ودرون کره و پودر شکر میریزیم وهم میزنیم بعد در نهایت که کاملا آرد و کره و پودر شکر با هم مخلوط شدند سفیده را داخل مخلوط آرد و کره و پودر شکر میریزیم وهم میزنیم تا یک دست شوند حالا قیف را بر میداریم سر ماسوره آن باید مستطیل باش مثل یک خط ساف. ته سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را درون قیف ریخته وروی کاغذ روغنی به حالت مداد میریزیم .سینی را در طبقه وسط فر با دمای 170درجهسانتیگراد به مدت 10دقیقه میگذاریم نکته:مواد را حداقل یک ساعت قبل از انجام کار بیرون یخچال بگذاری به غیر از تخم مرغ تا زرده وسفیده راحتتر از هم جدا شوند. میتوانیم قبل از اینکه مواد را درون سینی بریزیم به وسیله پودر های مختلف رمثل پودر کاکائو.ترافل و..... به رنگ های مختلف در بیاوریم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شکلات نارگیلی-مواد لازم:پودر نارگیل =100گرم پودر شکر=100گرم سفیده تخم مرغ=یک عدد شکلات تخته ای قهوه ای=100گرم شکلات تخته ای شیری=100گرم روغن مایع=2قاشق سوپ خوری طرز تهیه : ابتدا پودر نارگیل را در یک ظرف میریزیم پودر شکر را اضافه کرده ترکیب میکنیم برای چسب مواد از یک سفیده تخم مرغ استفاده میکنیم و درون مواد میریزیم این مواد را کاملا با هم ترکیب میکنیم و با دست ورز میدهیم تا به صورت خمیر در آید میتوانید با میکسر میکس کنید که این بهتر است. دستتان را کمب به آب بزنید یا سر انگشتانتان را به روغن آغشته کنید کمی از خمیر را گرد کنید و ورز دهید وگرد شده در ظرفی که کف آن یک نایلکس پهن شده قرار دهید . هر کدام از شکلات ها را درون ظرفی جداگانه ریخته مقداری روغن به آنها اضافه کنید تا براق شود و بعد به صورت بنماری آنها را آب میکنیم گوله ها رادرون شکلات بغلتانید بعد در بیاورید و روی پلاستیک بگذارید مواظب باشید مقدار زیادی کاکائو روی پلاستیک نماند چون به پلاستیک میچسبد. وقتی گوله ها را کاکائویی میکنید و درون ظرف میگذارید با فاصله آن ها را در کنار هم قرار دهید که به هم نچسبند. برای به دست آوردن رنگ های دیگر شکلات میتوانید از شکلات نعنایی برای رنگ سبز از شکلات توت فرنگی برای رنگ قرمز و....استفاده کنید. بعد ظرف هارا درون یخچال بگذارید تا شکلات روی آن خود را بگیرد . میتوانید این شکلات ها را در ظرفی سفت به طوری که هوا وارد آن نشود داخل یخچال نگهداری کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یک نوع شیرینی بدون فر

تخمرغ4عدد
اردسفید 4-6 قاشق لب پر
شکر یک لیوان ونیم
گلاب یک استکان
سرکه 2قاشق
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه

شکر را با دولیوان اب وسرکه مگذاریم بجوشد وقوام اید سپس شعله راخاموش کرده گلاب دران میریزیم ومیگذاریم خنک شود .تخمرعها راشکسته وبا قاشق چوبی خوب هم میزنیم تا سفیده رزده مخلوظ شود و رنگش کرم رنگ شود جوش شیرین را باارد مخلوط کرده وازالک رد می کنیم بعد کم کم ان رادر تخم مرغها ریخته مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود بعددر ظرف کوچک و گودی روعن ریخته میگذاریم خوب داغ شود بعد نوک قاشق را توی روغن داغ زده ویک اقاشق از مایع را برداشته و تو ی روغن می اندازیم وگرد میکنیم تا سرخ شود بعد که سرخ شد با چنگا ل یا کفکگیر بیرون اورده و درون شربتی که اماده کردیم می اندازیم تا شربت به خورد شیرین برود بعد درتوری گذاشته شربتهای اضافی برود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام سلام صد تا سلام به خانومای گل هنرمند بخصوص مامان ریحانه جون
امروز میخوام اگه وقت شد دستور چند غذارو بزارم براتون:
السلام علیک یا اباعبدالله
ادرکنی یا سیدالشهدا
مظلوم حسین جانم
کله جوش گردو(غذا اصفهانی)
نصف پیمانه روغن-2پیاز خردشده-1پرسیر-1پیمانه مغز گردو چرخ کرده-نمک و فلفل و زردجوبه-1ق غذاخوری نعنا-2پیمانه کشک مایع
روغن را داغ کنید و پیازوسیر را طلایی کنید.مغز گردو نمک فلفل و زردجوبه و نعنا را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.دقت کنید که نعنا نسوزد.3پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.کشک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.بعد ده دقیقه بگذارید تا بپزد
السلام علیک یا اباعبدالله
ادرکنی یا سیدالشهدا
مظلوم حسین جانم
حلیم بادمجون
نیم کیلو گوشت سردست-2تا پیاز خرد کرده-2پیمانه عدس یا نخود-نمک و فلفل-6تا بادمجون متوسط-4ق روغن نباتی-2پیمانه کشک سایید
پیاز داغ رو درست کنید و بعد گوشت رو توش تفت بدید.4پیمانه آب رو بهمراه عدس نمک و فلفل را به اون اضافه کنید.آب که جوش اومد کف گوشت رو بگیرید و درجه حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید و بزارید یک ساعت و نیم روی حرارت ملایم بمونه تا گوشت کاملا پخته بشه و هرچند وقت یکبار بهش سربزنید تا آبش تموم نشه.بعد از پختن گوشت استخوناشو در بیارید.بادمجونا رو پوست بکنید و از درازا 4قسمت کنید.در یک کاسه پر از آب دو ق مربا خوری نمک بریزید و بادمجونارو بندازید توش بزارید 20دقیقه توش بمونه تا تلخیش گرفته بشه بعد اونارو با آب سرد بشورید و آبکشی کنید و خشک کنید.بعد بادمجونارو طوری سرخ کنید که طلایی بشن و اونارو به بقیه مواد اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید .45 دقیقه بزارید بپزن(روی حرارت ملایم)با کفگیر بادمجون و عدس و گوشت را از آب جدا کنید و در کاسه ای بریزید و بکوبید و اونارو دوباره به قابلمه برگردونید.یه ربع حرارت بدید تا حلیم کش بیاد.مرتب هم بزنید تا ته نگیره.بعد پیاز و سیر و زردجوبه رو تو یه تابه تفت بدید و بهمراه پودر نعنا خشک که یه کم توش تفت دادید به حلیم اضافه کنید و هم بزنید.بعد کشک و نمک و فلفل بزنید
یه غذای سنتی خوشمزه میشه که میتونید به غذاهایی که برای مهمونای رسمی تون درست میکنید این غذا رو هم اضافه کنید
نوش جونتون
السلام علیک یا اباعبدالله
ادرکنی یا سیدالشهدا
مظلوم حسین جانم
کوکوی گوشت
روغن-گوشت چرخ کرده-پیاز-2پرسیر کوبیده-رب گوجه-1یمانه جعفری ساطوری شده-1پیمانه تره یا پیازچه ساطوری شده--نمک وفلفل سیاه و قرمز-تخم مرغ 3 عدد برای نیم کیلو گوشت-1ق غذاخوری آرد.-1ق مرباخوری پودر کاری تند
گوشترا در پیاز داغ و سیر تفت داده شده تفت دهید.رب گوجه جعفری تره نمک وفلفل سیاه و قرمز را به آن اضافه کنید و هم بزنید بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید.آرد و پودر کاری را اضافه کنید و با چنگال بزنید تا خوب مخلوط شود.روغن را در یک ظرف مخصوص فر مثلا پیرکس با عمق حدود 20 سانتی متربریزید و آنرا در فر که قبلا در دمای 180 درجه گرم شده بگذارید.وقتی روغن کاملا گرم شد مایع کوکو را در ظرف بریزید و در فر حدود 45 دقیقه بگذارید(این زمان تقریبی است در این بین به غذا سر بزنید)
نوش جااان
السلام علیک یا اباعبدالله
ادرکنی یا سیدالشهدا
مظلوم حسین جانم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز