2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599212 بازدید | 5792 پست
ساندویچ زینگر

برای 2 نفر نصف سینه مرغ فکر میکنم کافی باشه
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید به میزان لازم
آرد سوخاری ب میزان لازم
پودر سیر 1 قاشق غذا خوری
اول سینه مرغ فیله یا بدون استخوان کنید بعد بصورت ورقه ای برش بزنید به قطر نیم تا یک سانت بعد تخم مرغ توی یه ظرف میشکنید خوب میزنیم بعد گوشت های ورقهای رو اول توی آرد سفید می غلتونید بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری که با پودر سیر مخلوط کردین میغلتونید بعد توی روغن که داغ شده میندازین در ماهی تابه رو میبندین شعله گازم کم باشه تا گوشت پخته بشه بعد که سرخ شد اون طرفشم بر میگردونید تا سرخ بشه
با سس سفید و سس کچاپ خیار شور و گوجه و کاهو نوش جان کتید امیدوارم خوشتون بیاد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ساندویچ لقمه


مواد لازم :

گوشت چرخ کرده 300گرم

نان باگت چند عدد

جعفری خرد شده 2قاشق سوپ خوری

تخم مرغ خام 3عدد

رب گوجه فرنگی 3قاشق غذا خوری

نمک /فلفل / آویشن / پودر سیر به میزان لازم

پیاز خرد شده 1عدد

زرشک 2 قاشق غذا خوری

قارچ خرد و سرخ شده 100 گرم

گردوی خرد شده 50گرم

سس مایونز 1قاشق غذا خوری

پنیر پیتزای رنده شده 3 قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای خرد شده 1عدد



طرز تهیه :
پیاز را سرخ کرده گوشت را اضافه کرده تفت داده تا دون دون شود بعد رب و ادویه را اضافه میکنیم هم زده

قارچ و فلفل دلمه ای را افزوده زرشک و گردو و جعفری را اضافه کرده مخلوط میکنیم . مایه را از روی

حرارت برداشته پنیر پیتزا را ریخته هم زده سس مایونز را اضافه میکنیم تا مایه گوشت چسبندگی

پیدا کند . نانهای باگت را از طول3 تا 4سانت برش زده داخل نانها را خالی میکنیم به طوری داخل

نانها حفره ایجاد شود . داخل نان را از مایه گوشتی پر کرده تخم مرغهای خام را زده نانها را در تخم مرغ

میزنیم سپس در پودر سوخاری غلطانده مجددا در تخم مرغ و در روغن سرخ می کنیم .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استیک گوساله یا فیله گوساله
قارچ
خامه
شیر
کره
آبلیمو
آرد

اول استیک ها رو در روغن با حرارت بالا سرخ کنید...بعد قارچ های اسلایس شده رو در کره ای که کمی بهش آبلیمو اضافه شده تفت بدید...کمی که نرم شد یه قاشق آرد اضافه کرده به همراه شیر...هم بزنید تا غلیظ بشه...دو تا قاشق خامه اضافه کرده و چاشنی های دلخواه مثل نمک فلفل آویشن بزنید...سس آمادست...من ساندویچی درست کردم و کمی هم سالاد کلم اضافه کردم به همراه سیب زمینی سرخ شده...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اسنک قارچ و پنیر: قارچ 250 گرم پیاز 1 عدد بزرگ، خامه نصف پیمانه، پنیر موتزارلای رنده شده 150 گرم، سیر له شده 1 حبه، پودر سیر 1 قاشق چایخوری، نمک و فلفل به میزان لازم، نان تست به تعداد لازم، کره 50 گرم

پیاز را همراه کره تفت دهید تا طلایی شود سپس ان را خارج کرده و با روغن باقی مانده در تابه قارچ را تفت دهید و بعد در ظرفی پیاز، خامه، قارچ، پنیر، پودر سیر، نمک و فلفل و در صورت دلخواه سیر را مخلوط کنید و یک لایه ی نازک روی نان تست بمالید و مقداری کره روی نان بالایی بزنید و در دستگاه قرار دهید تا تست شود.

سایت هنر آشپزی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کاناپه قارچ
قارچ خرد شده 250 گرم
خامه 100 گرم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم

قارچ رو با کره تفت بدید بعد صبر کنید کمی حرارتش از بین بره و بعد خامه رو اضافه کنید با جعفری و مخلوط کنید درآخر روی نان تست بذارید داخل ساندویچ ساز.

کاناپه تن ماهی
تن ماهی 1 قوطی
مایونز 2 قاشق غذا خوری
پنیرپیتزارنده شده 2 قاشق غذاخوری

تن ماهی رو بجوشونید 20 دقیقه بعد روغن اون رو بگیرید و با چنگال از هم بازشون کنید تا خرد بشه بعد مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه کنید و روی نان تست بذارید داخل ساندویچ ساز
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
این هم اسنک فوری من با مواد موجود در خانه:
مرغ پخته ریش شده رو تفت دادم تا یه کم از نرمی دربیاد و حالت چیپسی بشه بعد پیاز و قارچ تفت داده شده رو اضافه کردم سس مایونز رو به همراه ادویه ریختم و بعد...... نوش جان


gif animation creator
Gif animation creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شما لبه نونهای تُست رو قبل از پخت می برید؟
چون وقتی درست می کنم بعد از پخت سفت میشه و اگه قبل از پخت ببرم کوچیکتر از دستگاه میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اسنک با پوره ی سیب زمینی
پوره ی سیب زمینی
جعفری خورد شده
هویج رنده شده
قارچ خوردشده
فلفل دلمه ی نگینی
ادویه به میزان لازم
سیر رنده شده به میزان دلخواه
تخم مرغ اب پز در صورت تمایل
اب لیمودر صورت تمایل به میزان کم
همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید البته تخم مرغش اب پزه رنده شده باشه ولای نون بریزید میتونید از پنیر پیتزا استفاده کنید میتونیدم نکنید بسته به ذائقه ی خودتون داره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نوشیدنی مخلوط میوه ای


در روزهای گرم، هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی خنک، کم کالری و خوش ظاهر دلچسب نیست. میتوانید در مهمانیهای عصر، مهمانان خود را با سرو این نوشیدنی زیبا و ساده غافلگیر کنید.

مواد لازم برای 8 تا 10 لیوان:
• 2 لیوان آب پرتقال خنک
• 1 لیوان آب انگور سفید بدون شکر خنک
• 1 لیوان آب آلبالو یا آب انار
• 1 لیتر سودای لیمویی یا شربت لیمویی که با سودا تهیه شده باشد
• یخ
• 2 پیمانه میوه تازه فصل مانند پرتقال، لیمو ترش، توت فرنگی، دانه انگور، آناناس، هلو خرد شده
• برگ تازه نعنا


روش تهیه:
1. در یک کاسه یا پارچ بزرگ آب پرتقال، انگور و آلبالو را مخلوط کنید.
2. سودای لیمویی را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا گاز سودا از بین نرود. دو سوم هر یک از لیوانها را از یخ و میوه های تازه پر کرده، مخلوط آب میوه را روی آن بریزید و با برگ نعنای تازه تزئیین کنید.
منبع:مجله اینترنتی فریا
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نوشیدنی با طعم انبه


یه نوشیدنی واسه اونایی که طعم انبه رو دوست دارن.اونایی هم که دوست ندارن بخورن.مطمئنم از این به بعد دوست داشتونده می شن(از این به بعد با ادبیات من آشنا می شید.از مامانای بهمنی بپرسید!!!!)
شیک انبه
یه انبه متوسط رو پوستشو جدا کنید تکه تکه کنید بذارید تو فریز یک ساعت بمونه .بعد اونو با یه لیوان شیر سرد و یه لیوان بستنی وانیلی و چند تکه یخ بریزید توی مخلوط کن و مخلوط کنید.تو هوای گرم بخورید و حالشو ببرید خیلی خوشمزه می شه.اگه دستگاه یخ خرد کن نداشتید به جای استفاده از یخ از شیر نیمه منجمد استفاده کنی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
فالوده با نودل چینی


مواد لازم:

1- شکر سفید 2 پیمانه.
2- آب 2 پیمانه
3-گلاب 4/1 پیمانه.
نودل برنج چینی 100 گرم

طرز تهیه: شکر را در اب بکمک حرارت حل کرده وپس از سرد شدن کامل گلاب را به ان
اضافه وبا ظرف فلزی بمدت 4 الی 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
نودل برنج را خورد کرده بمدت 15 دقیقه در اب جوش با حرارت ملایم بجوشانید.
*نودل اماده شده را داخل صافی ریخته و اب سرد رویش ریخته و سپس کناری میگذاریم
پس از بسته شدن اب شکر(4 الی 5 ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب لیمواماده سرو میباشد.برای نگهداری طولانی, می توان در ظروف کوچکتر داخل فریزر گذاشت و نیم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب لیمو اضافه ومیل کرد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
قهوه ترک


قهوه ترک یکی‌ از قدیمی‌‌ترین راه‌ها برای دم کردن قهوه هست. برای تهیه این نو قهوه شما به قهوه بو داده شده و پودر شده (مثل آرد) که دارای عطر زیادی باشه و همچنین قهوه جوش مخصوص قهوه ترک که به اسم ایبریک معروف هست دارید.
ایبریک معمولا برای یک یا ? نفر هستش و به صورت سنتی روی سنگ داغ قهوه آماده میشده. اما حالا که دیگه سنگ داغ نیست، از گاز به طور معمول استفاده میشه.

طرز تهیه:
برای ایبریک‌هایی‌ که یک پیمانه ظرفیت دارن شما به ? قاشق شکر احتیاج دارید.
ظرفتون رو تا گلوگاه ایبریک آب کنید. کمتر آب نریزید.اگه میخواهید مقدار کمتری درست کنید باید از ظرف کوچیک تری استفاده کنید.
حالا ? قاشق چای خوری پر قهوه ترک روی آب بریزید و اجازه بدین مواد گرم بشند.
قهوه رو هم نزنید، قهوه مثل یه لایه آب رو پوشش میده و اجازن نمیده هوا وارد ظرف بشه.

حرارت رو روی معمولی‌ تا نسبتا داغ بذارید.
بد از چند دقیقه اگه دیدید آب در حال جوشیدن هست بدونید که قهوه شما کم بوده، همه رو خالی‌ کنید و دوباره از اول.
(چون قهوه ترک هیچ وقت نمیجوشه. ولی‌ شروع به کف کردن میکنه. فرق کف کردن و جوشیدن این هست که کف کردن آروم هستش ولی‌ جوشیدن سریع‌)
این کف کم کم تمام اطراف قهوه جوش شما رو میگیره.درست قبل از اینکه کف بخواد از ظرف به بیرون بریزه، ایبریک رو از رو حرارت بردارید. آروم مواد رو هم بزنید و دوباره رو حرارت بذارید.
وقتی‌ قهوه کف کرد دوباره از رو حرارت بردارید. این کار رو ? بار تکرار کنید.
مرحله آخر دیگه قهوه رو هم نزنید، از کفّ قهوه بردارید و بین ? لیوان تقسیم کنید. ایبریک رو واسه ?? ثانیه استراحت بدین تا اگه ذرّه‌ای از قهوه هست ته نشین بشه. بد قهوه رو خالی‌ کنید. چند قطره آخر رو خالی‌ نکنید چون امکان داره توش مقداری از پودر قهوه مونده باشه.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کوکتل میوه



طرز تهیه به روش آرام:
انواع میوه ها رو داخل لیوان میریزیم و با یک آبمیوه روشن (آب سیب ... آب انگور سفید و ... ) لیوان رو پر میکنیم. البته من از شربت آلبالو هم استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد

طرز تهیه به روش نجمای گل از مجله اینترنتی فریا:
در روزهای گرم، هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی خنک، کم کالری و خوش ظاهر دلچسب نیست. میتوانید در مهمانیهای عصر، مهمانان خود را با سرو این نوشیدنی زیبا و ساده غافلگیر کنید.

مواد لازم برای 8 تا 10 لیوان:
• 2 لیوان آب پرتقال خنک
• 1 لیوان آب انگور سفید بدون شکر خنک
• 1 لیوان آب آلبالو یا آب انار
• 1 لیتر سودای لیمویی یا شربت لیمویی که با سودا تهیه شده باشد
• یخ
• 2 پیمانه میوه تازه فصل مانند پرتقال، لیمو ترش، توت فرنگی، دانه انگور، آناناس، هلو خرد شده
• برگ تازه نعنا


روش تهیه:
1. در یک کاسه یا پارچ بزرگ آب پرتقال، انگور و آلبالو را مخلوط کنید.
2. سودای لیمویی را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا گاز سودا از بین نرود. دو سوم هر یک از لیوانها را از یخ و میوه های تازه پر کرده، مخلوط آب میوه را روی آن بریزید و با برگ نعنای تازه تزئیین کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کافه گلاسه با نسکافه


خب حالا با یه کافه گلاسه چطورین... میدونین چرا میگن گلاسه... اونهایی که با زبان فرانسوی آشنا باشن میدونن گلاسه یعنی بستنی - یخ - یخ زده ..خب پس کافه گلاسه میشه کافی یخی یا کافه بستنی یا نمیدونم خلاصه خوشمزس دیگه...اصلا تاریخچه اش رو میخواهیم چکار

مواد لازم:

نسکافه 4 قاشق مربا خوری

شکر 20 گرم

شیر 2لیوان

بستنی کاکائویی 2لیوان

خامه (فرم گرفته) برای تزئین مقداری

خلال پسته برای تزئین



طرز تهیه کافه گلاسه :

شکر و نسکافه را در شیر داغ حل میکنیم و میگذاریم خنک بشه بعد ? تا ظرف خوشگل ترجیحا پایه دار بیارین و نصف لیوان ها رو از شیر خنک شده پرکنین یک دوباره روش نسکافه بریزین و بعد بستنی رو روش بریزین با خامه فرم گرفته و خلال پسته تزئین کنین ...میتونین کنارش از این چتر خوشگل ها یا شوکو رول یا حتی با ترافل رنگی تزئین کنید ...نوووووش جووووووووون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
قهوه ایتالیایی


این نوع قهوه نوعی از قهوه‌هایی‌ هست که با فشار بخار آب تهیه میشن.(esperesso)
برای تهیه این نوع قهوه شما به قوری مخصوص این کار احتیاج دارید که به نام moka pot موکا پات در بازار وجود داره. این دستگاه شامل ? قسمت هست.

قسمت تحتانی که توش آب به جوش میاد. و دارای یه ولو هست که نباید بیشتر از اون آب بریزید.

قسمت میانی که توش قهوه رو میریزید.

قسمت فوقانی که قهوه آماده شده در اون جمع میشه.

این قوری‌ها معمولا از جنس استیل یا آلمینیوم هستند. و برای جلوگیری از داغ شدن بیش از حد از دسته‌های پلاستیکی (اسم دقیقش رو نمیدونم)استفاده میشه. وقتی‌ که قهوه در حال آماده شدن هست شما صدای بخار آب رو کاملا میشنوید، و وقتی‌ قهوه شما آماده شد این صدا میخوابه، چون آب داخل قسمت تحتانی تموم شده. باید سریع قوری رو از رو حرارت بردارید واگر نه...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز