2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599208 بازدید | 5792 پست
http://ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=4733&ChatDate=25-7-1389&PostID=8468720#8468720

اینم کلی شیرینی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دریا جان ممنونم دوستون دارم.......من 2روزی دارم میرم ویلاهای تفریحی چادگان .......جای همگی سبز........ ناهار امروز خورشت قیمه....... شب... ساندویچ مرغ......... فردا ظهر قورمه سبزی........ راستی خانمها ی گل یک پیشنهاد اگر لیمو خریدید برای اب گرفتن.... به قول ما لرته هایش را دور نریزید....هسته هایش را جدا کنید..... بسته بندی کنید.....داخل فریزر بزارین ودر مرحله اخرپخت..... کمی از این مواد را اضا فه کنید وبعد خودتان تفاوت را حس کنید..... نوش جان.......................................................................................................... مامان ریحانه خیلی گلی ... وقتی برگشتم.... طرز تهیه کوفته تبریزی را خواهم گفت.......... عاشقش می شید
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



منتظریم مادر جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بفرمایید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دستور سس سفید

سس سفید
کره 25 گرم
آرد یک ق غذاخوری پر
شیر یک لیوان

کره را در تابه انداخته روی حرارت قرار داده تا کمی باز شود .. آرد را افزوده تا کمی تفت بخورد .. تابه را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کمی سرد شود ... کم کم شیر را اضافه می کنیم تا گلوله نشود ... سپس روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا غلیظ شود

طناز جون :
اگه بعد از اضافه کردن شیر ، سست گوله شد با یک الک صافش کن بعد بذار تا غلیظ بشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سس شکلات


دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو با سه قاشق شکر مخلوط میکنی طوری که دانه های کاکائو از هم باز شن بعد دو سه قاشق شیر به اون اضافه میکنی هم میزنی تا حل شه و صاف بشه بعد یه استکان شیر اضافه میکنی و روی حرارت میذاری علت اضافه کردن شیر تو دو مرحله به خاطر اینه که کاکائو گلوله نشه اول حرارت رو زیاد میکنی تا جوش بیاد بعد روی شعله کم مرتب هم میزنی تا غلیظ بشه 50 گرم کره به اون اضافه میکنی در ضمن میزان شکر رو هم با چشیدن اندازه میکنی من اندازه دقیقی نداشتم در نهایت همین طور که هم میزنی میبینی یه مایع کشداری شد تمام این مراحل یه ربع بیشتر نمیکشه فقط باید مراقب باشی زیاد سفت نشه رو حرارت کمی شلتر به نظر میاد

باید اول کیک رو درست کنی بذاری سرد شه بعد این سس رو گرم گرم بریزی روش منم همین کارو کردم خیلی خوب شد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من سس سفید رو اینجوری درست می کنم:آرد رو توی ظرف می ریزم و شیر سرد رو "کم کم " بهش اضافه می کنم و هم می زنم.بعد روی حرارت می ذارم و به هم می زنم تا غلیظ بشه و بعد بهش کره اضافه می کنم.این مدلی اصلا گلوله نمی شه .البته با توجه به این که شیر رو کمکم(مثلا 2-3 قاشق) اضافه کنید و روی حرارت هم مدام به هم بزنید.و دیگه اینکه اگه بخوام !!!!!رژیمی عمل کنم از ریختن کره صرف نظر می کنم.
امتحان کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
تهیه سس برای سالاد کاهو


من سس مایونز ؛ سس کچاپ؛ سس خردل رو با هم مخلوط میکنم...نمک فلفل آویشن می زنم...مقداری آبلیمو...کمی ( خیلی کم) سرکه بالزامیک...یه ذره هم خامه بهش اضافه میکنم...خیلی خوشمزه میشه...

****
سرکه بالزامیک تو اکثر سوپر مارکتا موجوده خیلی خوشمزه است من که خیلی دوست داره من سرکه بالزامیک و با یه ادویه سالاده اونم سوپرمارکتا دارن قاطی میکنن برای سالاد خیلی خوشمزه میشه
****

در مورد سس سالاد من هم با مایونز کمی رب گوجه برای رنگ نمک فلفل آبلیموی شیرازی یا سرکه درست می کنم
سرکه بالزامیک یه کم گرونه.یه پیشنهاد جایگزین دارم معرکه .سرکه خرمای عمل آوری شده مارک میناب یا تلاونگ .فروشگاه شهروند داره جواب می ده توپپپپپپپپپ.قیمتش هم خیلی خوبه
حالا اگه بخوای رژیمی عمل کنی می تونی به جای سس مایونز ماست ترش بزنی یا اینکه یه مقدار سس یه مقدار ماست ترش
و اگه کلا نخوای از اینا استفاده کنی روغن زیتون +سرکه بالزامیک(یا آبلیمو ) و نمک و فلفل ادویه سالاد هیشک و مارکای دیگه هم خوبه.من توی سس روغن زیتون کنجد هم می ریزم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دلمه گل بادمجون
اینم یه غذای خوشمزه دیگه با بادمجون واسه طرفدارای پر و پا قرص بادمجون که واسه تزئین میز غذای مهمونی هاتونم خیلی خوشگل و خوشمزه اس بهتون پیشنهاد میدم یه بار درست کنین .
gif animation creator
Gif animation creator




مواد لازم :

بادمجون قلمی و کشیده : 6 عدد

زرشک 1قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده2قاشق سوپ خوری

گوشت چرخ کرده آماده ( مثل مایع ماکارونی)

جعفری خرد شده 1قاشق غذاخوری

سس گوجه 1 پیمانه

نمک? فلفل? آویشن به میزان لازم

پنیر پیتزا 150گرم

طرز تهیه:

بادمجانها را پوست گرفته و به صورت ورقه های نازک طولی برش میزنیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم میگذاریم روغن اضافه آن گرفته شود . به مواد گوشتی که مثل مایع ماکارونی درست کردین قبل از اینکه از روی حرارت بردارین زرشک و جعفری را اضافه میکنیم در آخر هم ادویه رو وقتی از روی حرارت برداشتین گردو و نصفی از پنیر پیتزا رو اضافه کنین هم بزنین . بادمجونها رو به صورت بعلاوه (+) روی هم قرار داده وسط آنرا از مایه گوشتی بزارین و لبه های بادمجونارو یکی در میون روی هم بیارین بعد دلمه هارو توی ظرف پیرکس کنار هم بزارین بعد سس گوجه رو با کمی اب رقیق کنین توی ظرف دلمه ها بریزین روی بادمجونا هم کمی پنیر پیتزا بریزین و توی فر گرم با حرارت 160 به مدت 30 دقیقه بپزین بعد از پخت با ماست کیسه ای(چکیده) روی هر دلمه شکوفه بزنین و با گردو زرشک تزئین کنین

نوش جون شمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ته چین بادمجان


مواد لازم برای 8 نفر:
- برنج 3 پیمانه
- بادمجان یک کیلوگرم
- گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
- پیاز یک عدد (خلالی خرد شود)
- زرده تخم‌مرغ 3 عدد
- ماست 4 قاشق سوپ‌خوری
- زعفران ساییده شده یک قاشق چای‌خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
- روغن مایع مخصوص سرخ‌کردن به مقدار کافی
- کره 50 گرم

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و پوست بکنید. سپس به صورت حلقه‌ای ببرید و کمی نمک روی آن بپاشید.
در تابه‌ای مقداری روغن مخصوص سرخ‌کردن بریزید و بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. پس از سرخ‌شدن هر دو طرف بادمجان‌ها، آنها را به ظرف دیگری منتقل کنید.
پیاز خردشده را نیز داخل تابه دیگری سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. بعد زردچوبه را به آن اضافه کنید و همراه پیاز کمی تفت دهید.
پس از آن، گوشت چرخ‌کرده را همراه کمی نمک و فلفل به پیازداغ بیفزایید. این مخلوط را روی شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهید و آن‌قدر هم بزنید تا گوشت، تفت داده شده و همزمان بپزد.
نکته: برای آنکه گوشت زودتر بپزد، در ظرف را بگذارید.
از طرف دیگر، قابلمه متوسطی را تا نیمه از آب پر کنید و پس از اضافه‌کردن کمی نمک به آن، روی حرارت اجاق‌گاز بگذارید تا به جوش آید.
سپس برنجی را که 3-2 ساعت پیش خیس کرده بودید، داخل آب درحال جوش بریزید و چند دقیقه حرارت زیاد بدهید تا همراه با آب بجوشد.
پس از گذشت مدت زمان لازم، آن را آبکش کنید. برنج آبکش‌شده را کنار بگذارید.
حالا زرده‌های تخم‌مرغ، زعفران و ماست را در کاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید؛ سپس برنج آبکش‌شده را به این مواد اضافه کرده و خوب با آن مخلوط کنید.
داخل یک تابه گرد نسوز کمی روغن بریزید و نیمی از برنج را در آن بریزید.
حالا بادمجان‌های حلقه‌شده را روی برنج بچینید و آنها را با لایه‌ای از گوشت چرخ‌کرده سرخ‌شده بپوشانید.
در پایان باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.
پیش از دم‌کردن برنج، با انتهای دسته قاشق چند سوراخ داخل آن ایجاد کنید و سپس کره آب شده را روی سطح برنج بریزید، در ظرف را گذاشته و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.
پس از گذشت حدود 15 دقیقه دم‌کنی را روی تابه قرار دهید و بگذارید تا ته‌چین به‌طور کامل دم بکشد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سرخ کردن بادمجان در فر!


بادمجان: خوشمزه ولی گاهی پرچرب!




سلام دوستان
یکی از استفاده های فر/ گریل اجاق گاز هم اماده کردن بادمجان برای غذاهایی مثل خورشت بادمجان، کشک بادمجان و ... است.
روش غالب، سرخ کردن بادمجان است که حتی با روشهایی مثل خواباندن در اب نمک و یا استفاده از سفیده تخم مرغ هم، باز پر چرب می شود که علاوه بر رژیمی نبودن، مضر هم هست.

میتونید بعد از استفاده از نمک و یا اب نمک برای گرفتن تندی بادمجان و سپس شستن و خشک کردن انها، روی دو طرف هر بادمجان کمی روغن بمالید و انها را در فر/گریل بگذارید.

باور کنید خورشت و یا کشک بادمجان شما به همون خوشمزگی قبل، حتی به نظر من بیشترهم
میشه.
البته روش هم حرارت گریل بخوره، طلایی و خوشرنگ میشه. فقط بادمجونها رو بهتره پهن برش ندید و مراقب هم باشید با گریل نسوزه.

من همیشه از این روش استفاده میکنم و خیلی خیلی خیلی عالیه.ممنون خانمی به نام نوا هستم که تو وبلاگ رژیمیشون این روشو پیشنهاد کرده بود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بورانی بادمجان
ز آنجاییکه بادمجان حاوی مواد معدنی سرشار از جمله کلسیم ،فسفر،گوگرد،منیزیم ،پتاسیم ،آهن ،سدیم ، منگنز ،روی ،مس ، ید و ویتامین های ب1 و ب2 و ب3 و ث می باشد ، لذا بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است و نیز خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی مصون می دارد ، بادمجان برطرف کننده یبوست و مقوی معده است .
(منبع سایت پارسی طب

از آنجاییکه بهترین راه طبخ غذا که طی آن خواص مواد غذایی کمتر از بین می روند کباب کردن است ،قصد دارم تا یه پیش غذای آسون و خوشمزه رو براتون بذارم .

بورانی بادمجان :
بادمجان 3-4 عدد ریز و قلمی
ماست یک کاسه متوسط ترجیحا خامه ای
سیر تازه درصورت تمایل در غیر اینصورت پودر سیر به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار دلخواه

بادمجانها را داخل فر یا روی گاز کبابی می کنید ،سپس پوست گرفته و می کوبید تا نرم و یکدست شوند ،در صورت استفاده از سیرتازه آن را رنده کرده و اضافه می کنیم و صورت استفاده از پودر سیر ، پودر سیر وماست و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

طعم کبابی شده بادمجان عطر و طعم بسیار خوشی به بورانی شما می دهد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکته:بادمجون هات باید درشت باشه که موقع کباب کردن گوشت براش باقی بمونه (بادجون دلمه ای هم خوبه) اگه رو گاز یا داخل فر کبابی میکنی موقع کبابی با چنگال روشونو سوراخ کن که نترکن

برای اینکه بادمجونها راحت پوست کنده بشن نذار خیلی سرد بشه و وقتی هنوز حرارت داشت پوستشو بکن اینجوری راحت تره

نجما هم میگه: من بعد از کباب کردن بادمجون اون رو با چاقو نصف می کنم و بعد با قاشق توی اون رو خالی می کنم.این طوری پوستش راحت جدا می شه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز