2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599209 بازدید | 5792 پست
شما چقدر از بامجون استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلی جون دارم مطالب را به اینجا منتقل میکنم اونجا هم مطلب میزارم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شیرینی نارگیلی به روش جدید

سفیده تخم مرغ 2عدد
شکر ریز 2/1 پیمانه
کره 4/1 پیمانه
آرد 3/1 پیمانه
پودر نارگیل 1 پیمانه(معادل 70 گرم)

تهیه:
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کف کند.شکر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد وسفت شود.در این فاصله کره را آب کنید و صبر کنید کمی خنک شود.سپس به همراه آرد الک شده و پودر نارگیل به سفیده اضافه کنید.با استفاده از لیسک مواد را باهم مخلوط کنید.ته سینی رابا کاغذ روغنی بپوشانید.با استفاده از قیف بدون ماسوره(یا قاشق)مخلوط را به شکل دایره یک سانتی متری در سینی بریزید و روی هرکدام پودر نارگیل بپاشید.فر را از یک ربع قبل با حرارت 375 درجه فارنهایت(170 سانتیگراد)روشن کنید تا گرم شود.سپس سینی را در طبقه وسط به مدت 6 دقیقه قرار دهید تابپزد.پس از پخت شیرینیها را از کاغذ جدا نموده روی صفحه توری بچینید تا خنک شود.

نوش جانتون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بدون نیاز به فر

gif animation creator
Gif animation creator



8888888888888888888888
شیرینی پنجره ای
مواد لازم:
آرد سفید=یک استکان معمولی(75 گرم)
نشاسته=یک استکان معمولی(75 گرم)
تخم مرغ=5 عدد
گلاب=3 تا 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
نشاسته را در ظرفی می ریزیم و گلاب را بتدریج داخل نشاسته می نماییم و بهم می زنیم تا نشاسته خمیر گردد ولی زیاد نباید شل شود بعد تخم مرغها را داخل نشاسته می شکنیم و بهم می زنیم و آرد را در آن می ریزیم و تمام مواد را مخلوط می کنیم و مایه را از صافی رد می کنیم. روغن فراوان را داغ می کنیم قالب مخصوص نان پنجره ای را در روغن می گذاریم تا گرم شود(نکته حساس در مورد این شیرینی میزان گرمی قالب است که باید نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد و این مشکل با تجربه ای اندک حل می شود)قالب را در مایه می زنیم به اندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب را نگیرد بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا نان از قالب جدا شود. حرارت را ملایم می کنیم یک طرف نان که کمی برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز برشته شود باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند بعد نانها را وارونه در صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی کاملا سرد شد دو طرف نان را کمی خاک قند که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده ایم می پاشیم و در ظرفی می چینیم و روی آنرا کمی پسته چرخ کرده می ریزیم. نکته قابل توجه گاه نانها از قالب براحتی جدا نمی شود. علت زیاد نگاه داشتن قالب در روغن است که نان در قالب می پزد و جدا نمی شود باید یک لحظه قالب را در مایه نگاه داشت و فوری در روغن زده تکان داده تا نان در روغن بیفتد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شکلات موزائیک (بدون فر و همزن )

کره 25 گرم
وانیل کمی
کاکائو 2 قاشق غذا خوری
پودر شکر 4/1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
گردو پسته یا بادام خرد شده 2/1 پیمانه
بیسکویت ساده خرد شده 10 عدد
تخم مرغ را با پودر شکر و وانیل خوب هم می زنیم.(با چنگال) کره را روی حرارت آّ می کنیم وقتی آب شد پودر کاکائو را اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود.سپس داخل تخم مرغ می ریزیم.بعد مغزها و بیسکویت خرد شده را اضافه می کنیم .مواد را روی فویل ریخته و با کمک فویل و فشار دست به صورت استوانه در آورده و 2 ساعت در فریزر می گذاریم بعد از 2 ساعت مواد را از فریز خارج کرده و به قطر 2 سانت برش می زنیم و به دلخواه در پودر نارگیل می غلتانیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دستور یه شیرینیه ساده رو میذارم که ده دقیقه ای درست میشه.

مواد لازم:
نون تست
تخم مرغ
مخلوط پودر قند و دارچین
مخلوط کره و روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
اول نانهای تست رو به هر شکلی که دوست داشتید قالب میزنید یا برش میزنید( حوصله نداشتید درسته هم میشه). بعد دوتا تخم مرغ رو توی یه ظرف میشکونید و با چنگال یه کم هم میزنید( خیلی کف نکنه بهتره). بعد نونها رو توی تخم مرغ میغلطونید تا به تخم مرغ آغشته بشه. حالا توی ماهیتابه مخلوط کره و روغن رو میریزید ( به اندازه نیمرو روغن میبره) و نونها رو سرخ میکنید(هر دو طرفش رو). از ماهیتابه که در اوردید مخلوط پودر قند و دارچین رو روش میریزید و بعد هم نوش جان.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
گوش فیل
آرد حدود 250 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
روغن جامد ذوب شده یا کره ذوب شده خنک 155 گرم
ماست 175 گرم
بکینگ پودر2/1 قاشق مرباخوری
شربت غلبظ شده حدود 2 لیوان
................
همه مواد به دمای محیط رسیده باید باشه
ابتدا ماست و زرده تخم مرغ و بکینگ پودر را مخلوط میکنیم 1 دقیقه زمان میدهیم تا کمی عمل کند....بعد روغن جامد مایع شده و یا کره رو اضافه کرده .دوباره با قشاق هم میزنیم تا یکدست شود و ارد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیری نرم به دست اید خمیر بسیار لطیفی می باشد نباید سفت باشه
خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت میدهیم ..بعد روی ممیز ارد پاشی شده به قطر 3 تا 4 میل باز میکنیم و برش لوزی یا مربع زده و یا گوشه هارو جمع میکنیم تا مدل گوش فیل بشه ...توی روغن داغ ریخته و سرخ میکنیم و بعئ توی شربت ولرم (رو به سردی )میاندازیمو کمی توی ظربت غلیظ می غلطانیم بعد خارج کرده با پودر پسته و یا نارگیل تزئین میکنیم.
شربت اگر گرم باشه گوش فیلها خمیر میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شیرینی به شکل گل داوودی

دستور این شیرینی مال مجله ی هنر آشپزی هست
طعم گوشفیل میده و خیلی خوشمزه هست
این شیرینی رو من خودم چند روز نگه داشتم ولی توصیه می کنم همون موقع که درست می کنید بخورید چون وقتی می مونه بی مزه می شه
همون موقع خیلی خوشمزه هست
.................................................................
مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد زرده یک عدد سفیده
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
زعفران دم کرده یک قاشق چای خوری
شیر یک دوم پیمانه
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
آرد دو و نیم پیمانه

...........................................

مواد لازم برای شربت
آب یک پیمانه
شکر 2 پیمانه
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
محلول زعفران مقداری

.....................................................................

آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و شربت بجوشد تا قوام آید
در آخر جوهر لیمو و محلول زعفران را اضافه کرده حرارت را خاموش کنید.
(بزارید شربت کاملا خنک بشه)

..............................................................................

تخم مرغ ها را با وانیل و محلول زعفران بزنید شیر و روغن مایع را اضافه کنید. در آخر بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر لطیفی به دست آید.
خمیر را در نایلون قرار داده به آن یک ساعت استراحت دهید

خمیر را به قطر 3 میلی متر باز کرده و با قالبهای گرد به 3 اندازه قالب بزنید. روی هر کدام از آنها را با چاقو 6 یا 8 برش دهید به طوری که برش ها به وسط دایره نرسد
وسط دایره ها را کمی آب یا سفیده ی تخم مرغ بمالید
برش ها را از بزرگ به کوچک روی هم قرار داده مرکزش را کمی فشار دهید. سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید. به محض بیرون آوردن از روغن آنها را در شربت خنک بریزید و چند دقیقه بعد در آورده در ظرف بچینید.

..........................................................................

همون طور که گفتم این شیرینی ها تازش خوشمزه تره ولی اگه خواستید چند ساعت بعد از درست کردن اونها رو بخورید موقع سرو کمی شربت روشون بریزید که هم براق بشن و هم خوشمزه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2 پیمانه آرد
1و نیم پیمانه شکر
4/3 پیمانه روغن
3 تخم مرغ
4/3 پیمانه شیر
1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
کمی وانیل

همه رو با هم مخلوط کرده و در ساندویچ میکر می ریزیم

gif animation creator
Gif animation creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کلوچه میکری:
gif animation creator
Gif animation creator
موادلازم:شکر 1 پیمانه( بنظر من اگه بیشتر بریزید خوشمزه ترمیشه)/روغن جامد 1 پیمانه/وانیل یک هشتم ق چای خوری/بیکینگ پودر یک ونیم ق چای خوری/ ماست نصف پیمانه / شیر نصف پیمانه / تخم مرغ 3 عدد/آرد 2 و نیم پیمانه


اول شکر و روغن راباهم زن کاملا مخلوط کنید(با همزن) بعد تخم مرغها رااضافه کنید وهم بزنید.وانیل وشیرراهم به مواداضافه کرده وهم می زنیم.بیکینگ پودروماست را با هم قاطی می کنیو وبعد به مخلوط اضافه می کنیم.درآخر هم آرد راقاشق قاشق اضافه میکنیم.خمیرش نه خیلی شله نه خیلی سفت.حالا خونه های ساندویچ میکر را باکمی روغن مایع چرب می کنیم.درهرخونه(مثلث) یک قاشق غذا خوری مایع را میریزید ودر میکررامی بندیم.بعداز یک دقیقه می توانید گردو،خلال بادام یا پسته ... را روی هر کدام گذاشته ودوباره درمیکررامی بندیم.حداکثر تا5 دقیقه کلو چه های شما آماده است.نوش جان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اینم یه کلوچه که فوق العاده راحت و خوشمزه است .
دستورش و از تو یه مجله آشپزی خوندم ولی اسمش و مطمئن نیستم ولی فکر کنم هنر آشپزی بود.
.

آرد 5/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 2/1 پیمانه
ماست 2/1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن جامد 1 پیمانه
وانیل 8/1 ق چ
بکینگ پودر 5/1 ق چ

اول روغن و شکر و با همزن خوب بزنید بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و می زنیم بعد شیر و وانیل و اضافه میکنیم و در ظرفی جدا ماست و بکینگ پودر و خوب مخلوط کنید بعد به مواد اضافه کنید و آخر سر هم آرد و آروم اضافه کنید تا خوب مخلوط بشه . بعد ساندویچ ساز و بزنید داغ بشه .بعدش که داغ شد تو هر قسمت 1 قاشق بریزید و 3 الی 4 دقیقه بعد دربیارید . میتونید روش هر چی دوست دارید بریزید. مثل خلال پسه یا بادوم یا فندق و ..... حتی میتونید به خمیرش کاکایو هم بزنید و کاکائویی درستش کنید .
نکته : یادتون نره قبل از اینکه مایع رو بریزید تو ساندویچ میکر حتما کف اونو با قلمو چرب کنید .
بچه ها این کلوچه هه خیلی نرم ولطیفه یه چیزی تو مایه های پن کیک های درنا میمونه . خیلی خوشمزه هست . حتما امتحان کنی



gif animation creator
Gif animation creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مواد لازم برای خمیر تارت (برای 6 نفر):
کره 120 گرم
پودر قند 60 گرم
آرد 200 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری


طرز تهیه :
کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود.

سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود.

سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد.


خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند.

قالب گرد مخصوص تارت را چرب کنید.


سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند.

سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد.

سپس از فر بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود.

مواد لازم برای کرم پاتیسیر(کرم داخل تارت) :
آرد ذرت 100 گرم
شکر 150 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شیر نیم لیتر
کره 80 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
توت فرنگی 1 تا 5/1 کیلو


طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید شود.


شیر و آرد ذرت را مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود.

سپس زرده تخم مرغ و شکر زده شده را به تدریج به آرد و شیر اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود.

در آخر کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.


داخل تارت را با کرم بپوشانید و توت فرنگی های قرمز را روی آن قرار دهید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کلوچه سیب



gif animation creator
Gif animation creator
مواد لازم برای 6 نفر :
سیب خرد شده 190 گرم
آرد 1 پیمانه پُر
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
شیر یک چهارم پیمانه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
روغن 2 پیمانه
شکر نصف پیمانه
شربت شیرین غلیظ یک سوم پیمانه
دارچین به میزان لازم





دستور تهیه :
ابتدا آرد را الک کنید.

سپس آرد، بیکینگ پودر، نمک و شیر را با هم مخلوط کنید.

سیب و تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید.

سپس در ظرف بزرگی روغن را حرارت دهید و از مخلوط با قاشق درون روغن داغ بریزید تا زمانی که همه ی اطراف آن قهوه ای شود.

بعد می گذاریم تا روغن آن کشیده شود.

سپس تا گرم است، شکر، دارچین و شربت غلیظ را روی آنها می ریزیم.

زمان پخت این کلوچه ها 15 دقیقه است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز