2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599207 بازدید | 5792 پست
ریما جون من دقیقا منظورت را متوجه نشدم گلم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کتلت سویا:

مواد لازم
2 عدد سیب زمینی متوسط
نصف بسته سویای دانه ریز مکسوی
یک عدد پیاز کوچک
یک عدد تخم مرغ
مقداری زرد چوبه و نمک
یک عدد عصاره سبزیجات الیت یا گالینابلانکا
آرد سوخاری بمقدار لازم

طرز تهیه

سیب زمینی ها را رنده و سپس آب گیری میکنیم و در عین حال سویای خیس خورده را نیز آب گیری میکنیم و با تخم مرغ و پیاز و ادویه ذکر شده و کمی آرد سوخاری مخلوط میکنیم
بوسیله دست و ورز دادن چند عدد کتلت به اندازه کف دست درست میکنیم و در ماهی تابه و روغن داغ شده میاندازم.
-اگر از قالب استفاده کنید کمتر احتیاج است آب سیب زمینی را بگیریم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



باقلی خورش باقلای سبز رو با کره شوید زردچوبه و سیر خرد شده کمی سرخ میکنی یه ذره که تغییر رنگ داد توش اب میریزی تا بپزه وقتی کاملا پخت و جا افتاد نمک و فلفل اضافه می کنی دوتا تخم مرغ می شکنی توش تا ببنده

سیرابیج برگ سیر تازه رو مثل تره قشنگ خرد می کنی و با روغن قشنگ سرخ می کنید اخر سر تخم مرغ رو هم می زنید و میریزید روش تا خودش رو بگیره با ماست خیلی خوشمزه میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خورش کرفس بدون گوشت


خورش کرفس:
لوبیا قرمز...................................................200 گرم
قارچ خرد شده............................................250گرم
کرفس خرد شده.........................4 تا 5 ساقه ی ترد
سبزی خرد شده ( نعناع، جعفری و اسفناج).....1 کیلو
پیاز متوسط...................................................1 عدد
آب لیمو ترش تازه.................................. به مقدار نیاز
گوجه فرنگی رسیده......................................1 عدد
روغن مایع...............................................6 تا 7 ق غ
نمک و فلفل سیاه............................... به میزان لازم
زعفران، زردچوبه و زیره.............................نصف ق چ

لوبیای از شب قبل خیس شده را میپزیم به طوری که پس از پختن آب آن تمام شود، سپس گوجه فرنگی را پوست کنده و رنده میکنیم و به همراه کرفس، قارچ سبزی پیاز خرد شده نمک فلفل ادویه جات و آب به لوبیا اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم. پس از کمی پختن آب لیمو ترش تازه و روغن زیتون و زعفران را هم به خورش افزوده و اجازه میدهیم با حرارت ملایم خوب بپزد و جا بیفتد به طوری که سطح غذا روغن فرا گیرد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من هر وقت می خواهم ناهار غذای گیاهی درست کنم دال عدس درست می کنم که یک غذای جنوبی هست خیلی خوشمزه است

عدس قرمز 2 پیمانه

سیر بسته به ذاعقه 5 تا 10 پر

پیاز 1عدد بزرگ

سیب زمینی 1عدد

نمک روغن و ادویه و فلفل به میزان لازم

رب 1 قاشق غذا خوری

پودر لیمو عمونی لازم

طرز تهیه:

اول پیاز رو ریز خورد می کنیم و تو روغن سرخ می کنیم هنوز کانل سرخ نشده سیر ها رو که له کردیم اضاف می کنیم و می گذاریم باهم شرخ بشن بعد ادویه و فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد عدس ها رو که شستیم اضاف می کنیم و تفت می دهیم بعدش اب تصفیه یا با معدنی داغ اضاف می کنیم ( کم در حد پخته شدن عدس ها)
و بعد سیب زمینی رو که پوستشو کندیم درستی اضاف می کنیم و بعد در قابلمه رو می زاریم یه یک ساعتی بپزه و در اخر سیب زمینی رو در می اریم و با گوشت کوب لهش می کنیم و می ندازیم تو خورشتمون . و در اخر هم رب و نمک و پودر لیمو عمونی اضاف می کنیم اگه ابش کم بود اب بیشتری اضاف می کنیم و اجازه می دیم خورشتمون جا بیافته.

این غذا با برنج سفید خیلی خوشمزه است............. و در ضمن خیلی هم آسونه.............
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برانی اسفناج برای دو نفر
1-اسفناج نیم کیلو
2- تخم مرغ 1 عدد
3-پیاز 1عدد
4-نمک
5-ماست
اسفناج را شسته و خورد کرده می کذاریم آبش برود.پیاز را با روغن تفت داده و اسفناج را در آن می ریزیم تا با حرارت ملایم پخته شود. در آخر ماست و نمک را اضافه می کنیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
قارچ 500 گرم (کتلت قارچ)
تخم مرغ 4 عدد
آرد نان سفید مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به مقدار کم


(کتلت قارچ)
قارچ هارا چرخ کنید یا ریز خرد کنید. تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنید. مقداری آرد الک شده روی آن بریزید و خوب به هم بزنید. نمک و فلفل هم به میزان لازم به آن اضافه کنید.
. سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید.
. درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یک نکته در باره سرخ کردن قارچ : قارچ به تنهایی جزو سبزیجات خوشمزه و پر خاصیت هست و نیازی به چاشنی زدن نداره ، اما چون در حین پخت اب زیادی رو از دست میده ممکنه بی مزه و بی خاصیت بشه ......اگر بتونید قارچ رو به طرزی بپزید که رنگ و طعمش رو از دست نده نتیجه خیلی بهتری می گیرید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
چگونه قارچ را سرخ کنیم ؟


همیشه برای سرخ کردن قارچ از کره استفاده کنید . اول کره را در ماهیتابه ذوب کنید و قبل از اینکه جلز و ولزش دربیاد یک قاشق آبلیمو (بهتره تازه باشه ) داخل کره بریزید . کمی نمک و فلفل اضافه کنید و بعد قارچ را اضافه کنید .

هیچ وقت قارج را بیش از حد سرخ نکنید ، همینقدر که قارچ ها براق شوند کافیه .


* این روش بسیار خوبی برای سرخ کردن قارچه و باعث میشه قارچ حد اقل آبی رو که میتونه از خودش پس بده .

*قارچ بعد از سرخ شدن همیشه دو سه سایز کوچیک میشه ، بنابر این همیشه موقع خورد کردن قارچ را دو سه برابر بزرگتر از اندازه مورد نظر تون بگیرید !

*هیچ وقت آب زیر قارچ رو دور نریزید ، چون بسیار مغذی و خوشمزه هست . میتونید آبش رو نگه دارید و برای سو پ مصرف کنید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سوپ قارچ سنتی :

مواد لازم :

قارچ خورد شده و سرخ شده به روش بالا ------ آب مرغ ----- کشک ----- آرد ----- کره ------ پیاز نگینی خورد شده ----- نعنا داغ ----- نمک و فلفل ------ خامه در صورت تمایل


طرز تهیه :

کره و پیاز را در قابلمه جاداری ریخته و کمی سرخ می کنیم ، اما زیاد سرخ نمی کنیم..... فقط در حدی که پیاز شفاف شود . آرد را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . آب مرغ را اضافه کرده و می جوشانیم تا آرد لعاب بیندازد و غلیظ شود . کشک را اضافه می کنیم و بعد قارچ را که قبلا سرخ کرده ایم را هم اضافه می کنیم و به پختن ادامه می دهیم . نعنا داغ را هم میریزیم تا کمی با سوپ بپزد .



*سایز قارچ های خورد شده به سلیقه خودتون بستگی داره ، اگر سوپ را توی فنجان سرو می کنین بهتره قارچ رو ریز خورد کنید و اگر نه میشه ورقه ای باشه .

* فصل بهار که میشه اطراف شهر ما یک گیاه خیلی معطر در میاد به اسم " مِشکَک " (بر وزن قسمت بخونین ! ) ما در اصل توی این سوپ به جای نعنا داغ از این گیاه استفاده می کنیم ، اما اگر در دسترس نباشه به همون نعنا یا گیاه دیگری به اسم " مرزنجوش " هم راضی هستیم !

امینه جووووووووون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلاممممممم اینم یه سوپ خوشمزه
مواد لازم:
جو :: یک پیمانه
پیاز :: یک پیمانه خرد شده
کلم :: 2 پیمانه ریز خرد شده
قلم گوساله :: یک عدد
گشنیز :: یک پیمانه خرد شده (پیمانه کاملاً فشرده)
فلفل و نمک :: به اندازه کافی
رب گوجه فرنگی :: 4 قاشق سوپخوری



طرز تهیه:
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود . ) در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.
نکته: بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شودو به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم .



نکات تغذیه ای سوپ اسپانیایی :
این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را که Vitc زیادی دارد فراموش نکنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
جایی خوندم که ایتالیایی ها سوپ معروفی دارن به اسم " مینسترونه " . کلمه مینسترون در زبان ایتالیایی به معنای آخر هفته یا همان Holiday هست . اما دلیل اینکه نام این سوپ مینسترونه شده چیه ؟!

خانم های ایتالیایی آخر هفته ها که می شده نگاهی به یخچال که آخر هفته بفهمی نفهمی خالی هم شده میاندازن تا تصمیم بگیرن برای نهار چی بپزن ؟ احتمالا برای همه مون پیش اومده که موادی توی یخچال داشته باشیم که به تنهایی برای یک وعده غذا کافی نیستن و در ضمن حیفن و دلمون میخواد اونا رو به نحوی استفاده کنیم . میتونیم مثل خانم های ایتالیایی یک سوپ خوشمزه با سبزیجات مون درست کنیم ....

سوپ ایتالیایی یا مینسترونه :

مواد لازم :
روغن زیتون ---- سیر ----پیاز ---- آب قلم یا مرغ (در صورت تمایل ) و در غیر این صورت آب جوش ---- پاستا مخصوص سوپ در صورت تمایل ---- خامه در صورت تمایل ----- گوجه فرنگی له شده ----- نمک و فلفل---- آبلیمو تازه

و انواع سبزیجات مثل : کرفس ، کدو ، هویج ، تره فرنگی یا پیازچه ، سیب زمینی ، شلغم ، نخود فرنگی ، کنسرو ذرت و ..... به سلیقه خوتون هرچی که دوست داشتین ..... در اشکال دلخواه خورد شده (رنده شده ، نگینی و ....)


ایتالیایی ها به این سوپ کمی ریحان ساطوری هم اضافه می کنن . اگر دوست داشتین جعفری یا آویشن خشک کف ساب هم میتونین بریزین .


طرز تهیه :

در قابلمه مناسبی روغن زیتون را گرم کنید (داغ نکنین که طعم و خاصیتش رو از دست میده ) سیر و پیاز و سبزیجات دیر پز ( مثل هویج ، شلغم ، کرفس و تره فرنگی ) را اضافه کنید و کمی تفت بدهید . بعد بقیه سبزیجات و آب مرغ را اضافه کنید و بعد از اینکه جوش آمد در قابلمه را ببندید و نیم ساعت بپزید . پاستا را ده دقیقه قبل از سرو اضافه کنید .


* به جای آب قلم یا مرغ میتونین از عصاره سبزیجات یا مرغ و گوشت استفاده کنید

* اگر دوست داشتین میتونین سوپ را در میکسر بریزید ، در این صورت پاستا را حذف کنید

* یک وقت برندارید همه ی این سبزیجاتی رو که گفتم باهم توی سوپ بریزین !!!!..... کلا پختن این سوپ به محتویات یخچال تون بستگی داره که کم پیش میاد همه ی اینا رو آماده داشته باشیم ...... خلاصه گفتم شب که همه اینا رو خوردین خدایی نکرده از شدت نفخ شکم به من فحش ندین !
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سوپ مرغ
مواد لازم :


مرغ پخته : 1 عدد
هویج : 2 عدد
کرفس : 3-4 ساقه کوچک
خامه : 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز : 1 پیمانه
سیر : 1 حبه
جعفری : مقداری برای تزئین
زیتون : 8-9 عدد جهت تزئین
پیازچه : 5-6 شاخه
تربچه : 2 عدد برای تزئین
کاهو : برای تزئین ظرف

طرز تهیه :
ابتدا مرغ را برش طولی داده و به صورت حبه ای ریز می کنیم ، کرفس و پیازچه را خرد کرده و در ظرفی می ریزیم و مخلوط می کنیم ، دو قاشق خامه به سس مایونز اضافه کرده و به داخل مواد می ریزیم ، با نمک و فلفل مواد را خوش طعم می کنیم .



اضافه کردن خامه به سس مایونز دو علت دارد :

?-طعم لبنی به سس می دهد و آن را خوش مزه می کند . ?-سس مایونز به دلیل استفاده از تخم مرغ بوی زمخت می دهد .

برای تزئین ، برگهای کاهو را در ظرفی می چینیم و سالاد را داخل آن می ریزیم . یک تربچه را از چهار قسمت برش زده و زیر پوست ترب را از بالا به پائین برش می زنیم و آن را بر می گردانیم و این کار را تکرار می کنیم تا کل برگهای آن مشخص شود .
تربچه را در وسط سالاد و زیتون ها را در کنار سالاد و نزدیک برگهای کاهو قرار می دهیم و مقداری جعفری را ریز کرده و در اطراف ترب و روی سالاد پخش می کنیم .
تزئین سالاد ها ، امری سلیقه ای است . برای تزئین آنها باید از موادی که طعم مشابه ای با سالاد را دارد و نیز از نظر رنگ با آن همخوانی دارد استفاده کرد .
البته می توان از سبزیجات سخت نیز استفاده کرد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سوپ پاستا و سبزیجات غذایی پرفیبر و مناسب برای مبتلایان به یبوست مواد لازم:
کلم بروکلی خرد شده: 70 گرم
هویج نگینی خرد شده: 70 گرم
کرفس خرد شده: 70 گرم
ریحان تازه خرد شده: 3 قاشق سوپخوری
کدوی سبز حلقه شده: 50 گرم
شوید تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده: یک عدد روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
لوبیاچینی پخته شده: نصف پیمانه
ماکارونی فرمی: 200 گرم
آب: 5/1 پیمانه
آب لیموترش تازه: یک سوم پیمانه
نمک و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی رنده شده: 2 عدد متوسط.

طرز تهیه: در یک قابلمه مناسب روغن زیتون را می ریزیم، پیاز را به آن اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد. پس از سه چهار دقیقه هویج و کرفس را اضافه و حدود 5 دقیقه سرخ می کنیم. پس از این مدت در ظرف را می بندیم تا این سبزیجات کمی بخارپز شود. (در این مدت شعله باید خیلی کم باشد تا سبزیجات نسوزند.)

سپس کلم بروکلی و کدو سبز را به سبزیجات می افزاییم. در مرحله بعد ریحان و شوید تازه و خرد شده را همراه با گوجه فرنگی رنده شده به مواد اضافه می کنیم و پس از آن که کمی نیم پز شدند، لوبیای پخته شده و آب را مخلوط می کنیم (بهتر است آب جوشیده شده باشد) پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی های فرمی را همراه نمک و فلفل و آب لیموترش به آنها می افزاییم و صبر می کنیم تا ماکارونی ها کاملا بپزند.

نکات تغذیه ای: سبزیجات و غلات سرشار از فیبرهای غذایی اند و فیبرهای غذایی در دستگاه گوارش با جذب مقدار زیادی آب، خیلی سریع در روده حرکت می کنند و برای رفع یبوست مفید هستند. کارشناسان تغذیه معتقدند؛ روزانه دست کم 25 گرم فیبر همراه با غذا باید خورده شود تا تاثیر مثبت در رفع یبوست داشته باشد. نصف پیمانه لوبیاچیتی حدود 7 گرم فیبر دارد و نصف پیمانه کلم نیز بیش از 3 گرم و در مورد سبزیجاتی مانند؛ کلم بروکلی که ساقه سخت دارند در واقع فیبر موجود در ساقه این سبزیجات بیشتر از دیگر قسمت های آنهاست، بنابراین ساقه کلم بروکلی را نیز به قطعات کوچک ببرید و در سوپ بریزید.برای آن که رژیم غذایی شما سرشار از فیبر باشد از ماکارونی هایی استفاده کنید که از آرد کامل گندم تهیه شده باشند.نکته قابل توجه برای مبتلایان به یبوست که عادت به خوردن مواد غذایی پرفیبر ندارند آن است که در شروع مصرف برای جلوگیری از احساس نفخ و گاز روده، مواد غذایی پرفیبر را کم کم به رژیم غذایی خود اضافه کنند تا ظرف چند ماه بتدریج فیبر غذایی روزانه خود را به 25 گرم در روز برسانند. برای کاهش احساس نفخ شکم، پیش از پختن حبوبات حتما آن را چند ساعت خیس کرده و یکی دو بار آب آنها را عوض کنید.



مامان تینااااااا
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سوپ عدس :


عدس را می توان به صورت عدسی پخت کرد یعنی آن را با نمک و فلفل مزه دار کرد و به همان صورت مصرف نمود . اما سوپی که در این جلسه تهیه می کنیم یک سری مواد اضافی نیز دارد .



مواد لازم :


عدس پخته شده : نیم کیلو گرم
آب مرغ : یک لیتر
پیاز : یک عدد
سس گوجه فرنگی : یک قاشق چایخوری
زیره : یک قاشق چایخوری
خامه : دو قاشق چایخوری
سیر : یک عدد
کره : 50 گرم

طرز تهیه :
ابتدا کره را داخل قابلمه ریخته ( تا داغ شود ) سپس عدس پخته شده ( که کاملاً نرم باشد ) را داخل آن می ریزیم ، آب مرغ را به آن اضافه می کنیم ، پیاز و سیر را خرد و له می کنیم و به آن اضافه می نماییم ، سس و زیره را به ترتیب به آن اضافه می کنیم و با فلفل و نمک آن را خوش طعم می کنیم و بعد از اینکه جوش آمد آنرا از روی حرارت بر می داریم و خامه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و مجدداً روی حرارت می گذاریم . بعد از مدتی آن را درون دستگاه بلندر می ریزیم تا کاملاً و مخلوط شود ، سپس آن را در یک قابلمه می ریزیم و دوباره روی حرارت قرار می دهیم .
برای تزئین سوپ کمی از خامه را رقیق کرده و روی آن می ریزیم و کمی فلفل هم روی خامه می ریزیم و یا می توان نان تست را در روغن سرخ کرد و داخل یا روی آن گذاشت .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز