2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599207 بازدید | 5792 پست
بو گیری میگو:::::::::::::::: میگو را در استاک سبزیجات بریزیم . سبزیجات معطر و سخت : پیاز ، سیر ، ساقه جعفری و کرفس ... را در آب بریزیم و قتی آب به جوش آمد فقط 5 دقیقه میگو را در آن بریزیم و بعد آبکش کنیم . وقتی میگو بپزد جمع شده و صورتی میشود ( اگر زیاد در آبجوش بماند سفت می شود )
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کتلت میگو

میگو .......................... 250 گرم
سیب زمینی آبپز ............ 2 عدد
تخم مرغ ..................... 1 عدد
پیاز ........................... 1 عدد
سیر .......................... 3 حبه
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ...... به میزان لازم

میگو را می کوبیم و یا میکس می کنیم . سیب زمینی ، میگو ، سیر و پیاز را با میگو مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را می افزاییم . نمک ، فلفل ، زرد چوبه را هم افزوده و با دست ورز می دهیم . در روغن داغ سرخ میکنیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



میگو پفکی


مواد لازم برای 6 نفر:

میگوی باسر 1 کیلوگرم
آرد 4 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 فنجان
ماءالشعیر یک فنجان (خارجی باشه خیلی بهتره)
جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک- فلفل- ادویه(پودر کاری- پودر گیشنیز- دارچین)

تخم مرغها را به هم میزنیم تا یکدست شود. نمک و فلفل و ادویه و جوش شیرین و بکینگ پودر را در شیر حل کرده به تخم مرغها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس ماءالشعیر را با مواد فوق مخلوط میکنیم. آخرین مرحله آرد را کم کم اضافه کرده و به هم می زنیم طریکه آرد گلوله نشود. این خمیر باید صاف و یکدست و غلظت ماست را داشته باشد. میگوها را تمیز و دم آنها را نگه میداریم. روغن را داغ میکنیم و میگوها را یکی یکی داخل خمیر میکنیم و در روغن خیلی داغ سرخ میکنیم تا طلایی شود. در کنار این غذا باید سس تارتار استفاده نمود.

سس تارتار:
مایونز
کمی آبلیمو
خیارشور رنده ریز
نعنا خشک
جعفری خرد شده
پیاز رنده شده
فلفل
نمک
نصف فنجان مایونز را در کاسه بریزید. یک خیارشور رنده شده ریز به آن بیفزایید. یک قاشق غذاخوری پیاز رنده شده، یک قاشق چایخوری جعفری خرد شده و یک عدد تخم مرغ آبپز شده ریز شده را اضافه کرده همراه با نمک و فلفل خوب مخلوط کنی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
میگو کبابی که خیلی هم خوشمزه است

مواد لازم :
میگو پاک کرده 250گرم
آب پیاز 2 عدد
نمک ، فلفل به مقدار لازم
زعفران آب کرده مقداری

طرز تهیه :
میگو ها را پس از پاک کردن توی یه ظرف می ریزید و 2 عدد پیاز را که با رنده ریز ریز رنده میکنیم تا آب پیاز گرفته شود تفاله پیاز را دور می ریزیم آب پیاز را به میگو ها اضافه می کنیم نمک و فلفل و زعفران آب کرده را هم به میگو اضافه می کنیم این مواد را می ذاریم 2-3 ساعت بماند بعد برای کباب کردنش میگو هارا به صورت حلقه حلقه سیخ می گیریم (من با سیخ کباب حسینی سیخ می گیرم و توی فر می ذارم و زیر و روش می کنم و با چنگال هم آخرهای پختش یکم کره روش می مالم ) و روی منقل کباب می کنیم یکم که سرخ شد با چنگال یه کم کره روی آن اضافه می کنم که خشک نشه .
سیب زمینی هم می تونید آبپز کنید و بعد به صورت نگینی بزرگ (اندازه میگو ها) به سیخ بگیرید و روش را کمی جعفری خرد شده بریزید .
خیلی خوشمزده می شه حتماً امتحان کنید وخبرش را بهم بدید.

این غذا برای خانمهای باردار خیلی خوبه روزی 5 تا میگو را اینطوری درست کنن و بین روز یا قبل از ناهار بخورن برای نی نی خیلی خوبه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام البالو جون من خونه خواهر شوهرم خوردم خوب بود گلم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خوراک میگو و سبزیجات
*****************


مواد لازم:

- میگوی پاک‌کرده؛ 175 گرم
- پودر کاری؛ یک قاشق چای‌خوری
- نخود سبز تازه؛ 115 گرم یا یک پیمانه
-ذرت کنسرو شده؛ 115 گرم یا یک پیمانه
- کدوی سبز؛ 2 عدد متوسط
- فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز؛ یک عدد
- آب‌لیموترش؛ یک قاشق سوپ‌خوری
- پودر تخم گشنیز؛ یک قاشق چای‌خوری سرخالی
- نمک و فلفل قرمز؛ به مقدار کافی
- برگ تازه گشنیز؛ چند برگ



روش پخت:

1 – ابتدا میگو را همراه کمی نمک در قابلمه‌ای دارای مقداری آب بریزید و بگذارید 5دقیقه روی شعله اجاق‌گاز بپزد. در این فاصله کدو را بشویید و همان‌طور با پوست حلقه‌حلقه کنید و بعد فلفل دلمه‌ای را نیز شسته، خرد کنید؛ سپس میگو را داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

2- از طرفی دیگر تابه بزرگی آماده کرده، کمی روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود.حالا میگوی پخته‌شده را همراه پودر کاری در روغن بریزید و تفت دهید. در این فاصله نخودسبز را در کاسه‌ای حاوی آب بریزید و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد.

3 – بعد از اینکه نخودسبز کاملا پخت، آن را همراه فلفل دلمه‌ای، ذرت و کدو به میگوی سرخ شده اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.

4 – پس از این مدت، خوراک را با اضافه کردن تخم گشنیز، نمک، پودر فلفل قرمز و آب‌لیموترش طعم‌دار کنید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان خوراک را در ظرف مورد نظر کشیده، با چند برگ گشنیز تزیین کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
gif animation creator
Gif animation creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
gif animation creator
Gif animation creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
میگو پلو اسپانیایی
******************



میگوپلو ازجمله پلوهای مخلوطی است که در شهرهای جنوبی کشور خودمان نیز طبخ می‌شود
ولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبک و سیاق اسپانیایی است؛ البته باتوجه به اینکه طبخ پلو در کشورهای دیگر چندان با ذائقه ما هماهنگی ندارد، با تغییر کوچکی در دستور پخت، آن را خوشمزه‌تر کرده‌ایم.
مواد لازم برای 4 نفر:
* 2 قاشق سوپ‌خوری روغن
* یک عدد پیاز (خرد شود)
* 2 ساقه کرفس (خرد شود)
* 2 حبه سیر (خرد شود)
* یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
* 2 عدد برگ بو
* یک قاشق چای‌خوری پودر ارگانو یا آویشن
* 4 عدد گوجه فرنگی (ریز خرد شود)
* 3 پیمانه آب مرغ
* یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی
* یک و یک‌دوم پیمانه برنج
* 225 گرم فیله ماهی سفید (به تکه‌های متوسط خرد شود)
* 130 گرم میگوی ریز
* نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
* 4 عدد پیازچه و 4 عدد میگوی درشت برای تزئین
طرز تهیه:
1. تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق‌گاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد سرخ‌شده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق‌گاز حرارت دهید.
2. پس از طی این مدت، ‌برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم‌پز شود.
3. در این فاصله در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.
4. میگوها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.
5. تکه‌های ماهی را با میگوی پخته‌شده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.
نکته1: برای دم‌کشیدن برنج قراردادن دم‌کنی را روی در قابلمه فراموش نکنید.
نکته2: باتوجه به اینکه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می‌شود، برای جلوگیری ازبه‌هم‌چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم‌کنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.


kiarash
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
میگو با خمیر مخصوص به سبک ژاپنی



مواد لازم برای خمیر:
آرد گندم=250 گرم(2 پیمانه)
تخم مرغ درشت=1 عدد
ماست غلیظ=1 پیمانه
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
جوش شیرین=2/1 قاشق مرباخوری
پکینگ پادر=1 قاشق مرباخوری
روغن آب کرده=2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این مایه ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد را کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا مایه به صورت خمیر لطیفی که بدست نچسبد در بیاید؛در صورتیکه چسبندگی پیدا کرد کمی آرد اضافه می نماییم و خمیر را خوب مالش می دهیم. خمیر باید کاملا صاف و یکنواخت و لطیف بشود؛روی آن را می پوشانیم که 2 تا 3 ساعت بماند.فلس میگو درشت را می گیریم؛پشتش را با کارد تیزی چاک می دهیم و روده آن را خارج می کنیم. دقت می نماییم دم میگو قطع نشود. خمیر را به 2 تا 3 قسمت تقسیم می کنیم.کمی آرد روی میز می ریزیم و هر قسمت از خمیر را با نورد باز می کنیم تا به شکل ورقه نازک در بیاید. با دهانه استکان دایره های کوچکی از خمیر برمی داریم و سر میگو را وسط دایره خمیر می گذاریم و اطرافش را به طرف دم جمع می نماییم و فشار می دهیم تا میگو کاملا در خمیر پوشیده شود و دم آن بیرون بماند. دور دم را فشار می دهیم که خمیر باز نشود و کاملا صاف گردد.تمام میگو ها را بدین شکل آماده می کنیم. روغن مایع فراوان را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی دود نکند. یک ردیف از میگوهای آماده شده را در روغن می اندازیم؛گاهی زیر و رو می کنیم تا اطراف آن کاملا طلایی شده پف کند. سپس با کفگیر آنها را از روغن خارج نموده، در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود و داغ از آن استفاده می کنیم. در صورتیکه میگوها را قبلا سرخ کرده ایم،برای آنکه گرم شود 2 تا 3 دقیقه ظرف میگو را در فر ملایم روی پنجره قرار می دهیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
میگو لوبیا و قاچ
اندازه ها دلبخواهی میباشد و بسته به میزان گرسنگی افراد است..
اما مواد شامل
میگو
لوبیا چیتی
قارچ
رب گوجه
سیر و ادویه
وپیاز داغ

اول میگوها رو با سیر و پیاز سرخ کرده و ادویه میزنیم. بعد هم لوبیا و قارچ پخته رو اضافه میکنیم . و کمی هم رب گوجه میریزیم . 5 دقیق هم برای اینکه جا بیفد کافیه به همین راحتی و البته بسیار خوشمزه
gif animation creator
Gif animation creator
مامی سایت
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اینم میگو سوخاری (پفکی) با سس تارتار
من از هایلند یک نوع آرد خریدم که برای سوخاری کردن میگو و مرغه ... فوق العاده است این آرد.کار باهاش هم خیلی راحته . بسته به میزان مرغ یا میگو چند قاشق آرد رو با مقداری آب (دمای محیط) مخلوط کرده تا به غلظتی مثل ماست غلیظ برسه میگوهای پاک شده رو توی این مخلوط ریخته و با مواد آغشتش می کنیم و در روغن فراوان با دمای بالا سرخ می کنیم ... من همیشه میگوهام رو اینجوری درست می کنم و همواره هم عالی ی ی ی می شه . البته من مقداری زعفرون هم به آرد اضافه می کنم . خمیرش تو مایه های خمیر بنیه است اما دردسرهای درست کردن خمیر رو نداره و فقط کافیه با آب قاطیش کنین.
پاکتش رو ندارم وگرنه عکسش رو براتون می ذاشتم ... اما بسته بندیش مثل بسته بندی های آردهای ایرانی تک ماکارون و... ایناست فقط روش عکس میگو و مرغ داره .
اگر هم خواستید با مرغ درست کنید اصلا لازم نیست مرغ رو بپزید فقط باید تیکه های کوچک مرغ رو با خمیر آغشته کنید و با دمای متوسط سرخش کیند

gif animation creator
Gif animation creator

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


این دوستورها همه امتحان شده بعضی ها را خودم امتحان کردم بعضی دیگر را خواهر شوهر و جاریم بخشی هم از تجربیات دوستان نی نی سایت است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
روش تشخیص میگوی سالم وغیر سالم

میگو به دلیل اسیدهای چرب غیر اشباع زیادی که دارد خیلی سریع خراب می شود و از آنجائیکه تمام اندام های گوارشی میگو در ناحیه سر قرار دارد شروع مرحله فساد از ناحیه اتصال سر با قسمت بدن می باشد، که با شروع مرحله فساد سر میگو را جدا کرده و بدون سر به فروش می رسانند و در مرحله بعدی پوست میگو را جدا کرده و عضله تنها می ماند.
البته این بدان معنا نیست که هر میگوی بسته بندی شده بودن سر دارای مشکل است، چون ممکن است بر اثر بازار مصرف میگو را سرکنی کرده و یا آن را پوست کنی کرده و به فروش برسانند. پس میگو باید با سر بوده و سر آن، سفت و محکم به سر چسبیده باشدو به راحتی سر آن جدا نگردد مگر اینکه بر حسب سفارش خریداری شده و در روی بسته قید شده باشد و یا حتی کد بهداشتی داخلی یا مجوز صادراتی وتاریخ تولید و انقضا داشته باشد.
نکته دیگر این که از شهر غیر ساحلی به هیچ وجه نباید میگوی تازه خرید چون از زمان صید تا رسیدن به دست شما در یک شهر غیر ساحلی، زمان زیادی میگذرد و دراین حالت قطعاً میگو غیر بهداشتی می باشد و نشانه آن شل بودن سر، بوی بد به خصوص بوی آمونیاک و شل بودن عضلات است که در بیشتر این مواقع میگو را بدون سر و یا پوست کنده می فروشند. در ارزیابی چشمی میگو باید به نکات زیر توجه کرد:

1. رنگ میگو:
رنگ میگو بسته به گونه، نژاد و محیط زندگی میگو متفاوت است ولی پس از پخت تقریباً تمامی میگوها صورتی مایل به قرمز می شوند که شدت این رنگ نشانه سلامت میگو است و هر چقدر میگو پس از پخت کمتر صورتی رنگ شود کیفیت پائین تری دارد. رنگ میگو باید یکنواخت بوده و لکه های سیاه درشت به صورت خال های درشت نداشته باشد. خال های ریز پراکنده در سطح بدن طبیعی است. گونه های معمول در ایران عبارتند از :
گونه موزی که صورتی رنگ است ، گونه ببری سبز که تقریباً سبز تیره است، گونه سرتیز که ارزش اقتصادی کمتری هم دارد و صورتی رنگ است.
گونه سفید هندی که معمولا نوع پرورشی از این نوع است و به دلیل محیط پرورش رنگ سبز زیتونی دارد و چون بلافاصله بعد از صید، برداشت می شود رنگ خود را حفظ می کند.

2. بو:
اگر میگو تازه باشد بود بد ندارد و فقط بوی خاص میگو را دارد که اصلاً تند نیست ولی در صورت خراب شدن بوی شدید و تند آمونیاک از آن استشمام می شود.
از این نظر نوع پرورشی و دریایی هیچ فرقی ندارند یعنی میگوی دریایی تازه که از لب ساحل بلافاصله بعد از صید به فروش می رسد بدون بو باشد.

3. استحکام سر و پوسته:
مهمترین و آسانترین روش شناخت میگوی سالم، استحکام سر آن می باشد و در صورتی که میگو خراب باشد سر آن به راحتی و بدون نیاز به نیروی زیاد جدا می گردد و در صورتی که غلاف سر آن را به سمت بالا بکشند لیز شدن بافت ها را به راحتی می توان دید.
همچنین باید به اجزای دهان و آبشش میگو دقت نمود که هیچ گونه مواد اضافی و لجن کف دریا را به خود نگرفته باشد زیرا در این صورت سرعت خراب شدن خیلی زیادتر می شود.
در صورتی که اجزای بدن میگو سالم باشد نشانه سلامت میگو است و به همین دلیل باید به آنتن و شاخک آن توجه کرد که سالم باشد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   gthllwthy  |  8 ساعت پیش
توسط   فاطما_گل_  |  18 ساعت پیش