2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599207 بازدید | 5792 پست
خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
سیب زمینی آبپز شده= 1.5 کیلو
تخم مرغ خام= 1 عدد
فلفل دلمه ای ریز شده= 1 عدد
سیررنده شده= 1 حبه
پیاز= 2 عددبزرگ
هویج خام رنده شده= 3 عدد
پنیر پیتزا رنده شده= 1.5 بسته
نمک و فلفل= به میزان دلخواه
زردچوبه جهت گوشت= 2 قاشق مرباخوری
ادویه کاری جهت گوشت 1= قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی سفت ریز شده 1= عدد جهت تزیین
فلفل دلمه ای ریز شده= 1 عدد جهت تزیین
نمک /زرد چوبه/ادویه کاری مقداری جهت مخلوط نمودن با سیب زمینی آبپز شده
روغن مایع به میزان لازم جهت سرخ کردن گوشت و چرب نمودن ظرف پیرکس
طرز تهیه:
روغن را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه نموده و سرخ می نماییم سپس گوشت چرخ کرده را همراه با سیر رنده شده/ هویج ردنده شده و فلفل دلمه ای ریز شده تفت داده و سپس نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از مخلوط و سرخ کردن کنار می گذاریم.
در ظرفی سیب زمینی آبپز شده را با رنده درشت رنده کرده و سپس 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک و زردچوبه و ادویه اضافه نموده و خوب مخلوط میکینم سپس ظرف پیرکس را چرپ نموده و مخلوط سیب زمینی را داخل آن ریخته و آنرا کاملا درته ظرف پهن کرده تا بصورت یکنواخت ظرف پر شود . سپس با مخلوط گوشت چرخ کرده روی سیب زمینی را کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده پیتزا را روی آن بریزید و با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده روی آنرا بپوشانید و یا بدلخواه تزیین نماییدسپس ظرف را بمدت 40 دقیقه درپنجره وسط فربا درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد که حدود 10 دقیقه قبل گرم شده است گذاشته تا پخته شده و ته سیب زمینی طلایی گردد سپس ظرف را از فر خارج کرده و بمدت 5 دقیقه کنار گذاشته سپس باهمان ظرف آنرا سرو نمایید. (نوش جان)
((در صورت تمایل می توانید مقدار 300 گرم قارچ برش داده شده و تفت داده شده با آبلیمو را با مخلوط مواد گوشت چرخ کرده مخلوط نمایید ))
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کباب کوبیده

مواد لا زم:
گوشت قسمت سردست چرخ کرده خیلی نرم=1 کیلو
پیاز متوسط=1 عدد
آرد سفید یا خرده نان=4/1 پیمانه
تخم مرغ=1 عدد
در صورت دلخواه زرد چوبه نمک فلفل و آب لیمو
طرز تهیه:
همه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم و در یخچال یا در دمای اتاق می گذاریم تا چند ساعت بماند. به منظور اینکه نگذاریم مواد از سیخ کبابها بریزند باید قبل از ریختن پیاز به داخل آن آبش را کاملا گرفته و سپس آن را اضافه کنیم و همچنین هرچه مایع سردتر باشد بهتر به سیخهای کباب می چسبد. گوشتها را به 10 تا 12 قسمت تقسیم کرده و و هرتکه را به دور سیخهای کباب می چسبانیم سیخها را به فاصله چند اینچ دورتر از زغالها که بر روی گوشت کباب کن هستند قرار می دهیم و آنها را به طور مداوم می چرخانیم تا همه جای آن پخته شود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



خوردن غذاهای ایرانی واقعا لذت دیگه ای داره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دلمه برگ مو

مواد لازم:(برای 4 نفر)
1-برگ مو تازه 300 گرم
2-گوشت گوساله 400گرم
3-سبزی دلمه(جعفری،گشنیز،شوید،نعنا،مرزه،پیازچه و ریحان)
4-ماست 3 لیوان
5-لپه یا باقلا سبز 150 گرم
6-پیاز 3 عدد متوسط
7-برنج 3 پیمانه
8-نمک ،فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
9-روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
1-برنج را پس از شستشو،با ماست میخیسانیم،به این ترتیب که ماست را با چنگال زده و با یک لیوان آب مخلوط میکنیم و روی برنج میریزیم،می گذاریم 2 ساعت بماند.
2-پیازها را خرد کرده و تفت می دهیم، و سپس گوشت را که به فرم ریز خرد کرده ایم به آن افزوده و به تفت ادامه می دهیم.
3-نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط می افزاییم.
4-بعد از سرد شدن،این مخلوط را به برنج و ماست اضافه می کنیم.
5-لپه یا باقلا را هم می پزیم و پس از سرد شدن به بقیه مواد می افزاییم.
6-در آخر هم سبزیها را که شسته و خرد کرده ایم به مواد می افزاییم.
7-مواد حاصل را در برگ مو می پیچیم،به این ترتیب که هر برگ را به سمت پشت آن قرار داده و حدود 2 قاشق از مواد را در آن می ریزیم و بعد می پیچیم.
8-بعد از پیچیدن تمام برگ موها،کف قابلمه ای را برگ مو یا برگ کاهو قرار می دهیم،و دلمه ها را در آن می چینیم.
در نهایت می گذاریم تا دلمه ها ما نند پلو دم بکشند(حدود 2 ساعت)
بعد از پخت می توانیم مقداری کره آب کرده روی دلمه ها ریخته و در ظرف مورد نظر بچینیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کوفته نخودچی مخصوص بروجرد

مواد لازم جهت 4 تا 6 نفر:
گوشت چرخ کرده= 400 گرم
هویج رنده شده= 5عدد متوسط
پیاز رنده شده= 1 عدد متوسط
تره خرد شده= نصف پیمانه
آرد نخودچی= 4قاشق غذاخوری
گردو خرد شده= نصف پیمانه
تخم مرغ= 1عدد
نمک و زردچوبه دلخواه
روغن کمی

مواد لازم جهت سس کوفته:
پیاز یک عدد کوچک خرد شده -گوشت چرخ کرده 100 گرم تره خرد شده یک سوم پیمانه-سرکه یک سوم استکان -شکر 3 قاشق غذاخوری -نمک و زردجوبه مقداری رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری- آردسفید1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس کوفته-
ابتداپیاز خرد شده را در کمی روغن تفت داده و گوشت و نمک و زردجوبه و تره و آخر هم رب را نیز اضافه تفت می دهیم آرد را نیز آخرین لحظه اضافه می کنیم و مقدار 3 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم سس غلیظ و مواد آن پخته شود.یک ساعت که گذشت می توانید سرکه و شکر را (تاحد ترش و شیرین شدن) اضافه تا بجوشد.



طرز تهیه کوفته
ابتدا گوشت و هویج و پیاز را مخلوط سپس نمک و زردچوبه و گردو و تره را نیز اضافه و آرد نخودچی را همراه تخم مرغ خوب باهم مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود.بعداز مایه برداشته و به شکل گرد شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم.
هنگامیکه مایه سس غلیظ و آب آن به نصف اولیه رسید کوفته ها رااضافه و حدود نیم ساعت می گذاریم در سس بپزد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
گمج کباب ( غذای گیلانی )

مواد لازم :
گوشت تکه ای= نیم کیلو
پیاز =3 عدد
جعفری سائیده شده= نیم کیلو
انار ترش سائیده شده= به میزان لازم
آب= 1 لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم

دستور تهیه:
گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و 1 قاشق روغن روی شعله ملایم می پزیم ، در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش کم بود اضافه می کنیم . وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دستور ته چین مرغ ( که امتحان شده ست و خیلی خوب میشه)

برنج :3-4 پیمانه
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
ماست : 4 ق سوپخوری
زعفران ساییده شده : ا ق چایخوری

مواد برای وسط ته چین :
مرغ آبپز شده و ریش ریش شده
پیاز خرد شده
پیاز را تفت میدهیم و مرغ ریش ریش را اضافه میکنمی و با ادویه و نمک و فلفل تفت میدهیم....میتونین یه دونه سیب زمینی رو هم مکعبی کنین و با مواد تفت بدین....من خودم طعم سیب زمینی رو با مرغ دوست دارم ...اینه که توی ته چینام کمی سیب زمینی هم با مرغ مخلوط میکنم

طرز تهیه :
برنج را میپزیم و آبکش میکنیم...در یک ظرف بزرگ و گود ، زرده ها رو به همراه ماست و زعفران مخلوط میکنیم( من کمی دارچین و یکی دو قطره گلاب هم میریزم تا بوی تخم مرغ معلوم نباشه ...میتونین موادتون رو کمی بیشتر هم بریزید)
بعد برنج را که آبکش کردین توی این مخلوط تخم مرغ و ماست بریزیدو خوب مخلوط کنیدتا همه ی برنج به مواد آغشته شود...بعد یک ماهیتابه را که کمی ارتفاع دارد، کاملا چرب میکنیم و نصف برن را در آن میریزیم و با دست صاف میکنیم...حالا مواد وسط رو روی برنج میریزیم و روی تمام قسمتهاش پخش میکنیم...بعد نصف باقیمانده ی برنج رو هم ریخته و با دست صافش میکنیم...اگه از طعم کره خوشتون میاد میتونین روش کمی کره ی آبکرده بریزید...من خودم که کمی روغن مایع میریزم....بعد روی حرارت ملایم قرار مدهیم...البته در ماهیتابه رو میذاریم...برا ی 15 دقیقه ی اول پخت ، نیازی به دمکن گذاشتن نیست اما بعد از این مدت باید دم کن روی در ماهیتابه بذارید...مدت زمانی که باید بمونه ، همون مدت زمان دم کشیدن برنج هستش...وقتی دیدید که برنج از اطراف ماهیتابه جدا شد، و تقریبا برشته شد ، زیرشو خاموش کنید..شاید زمانی حدود یکساعت ببره...بستگی به حرارت داره...وقتی آماده شد روی ماهیتابه یه دیس گرد میذاریم و ته چین رو برمیگردونیم و میتونیم روشو با ماست چکیده ، یا زرشک و...تزیین کنیم
اینم عکسش :
http://iranimg.com/images/54997893365784922390.jpg
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پلوی چینی :

برنج هندی ---- سینه مرغ فندقی خورد شده ---- پیاز خلال شده ---- هویج نگینی خورد شده ---- فلفل دلمه ای سبز و قرمز نگینی خورد شده ---- قارچ خورد شده ---- بیبی کورن حلقه شده یا کنسرو ذرت ---- کره ---- روغن ---- عصاره مرغ ---- زعفران دم کرده ---- پودر سیر ---- ادویه انبه یا کاری ---- نمک و فلفل

طرز تهیه :

برنج خیس کرده را آبکش کرده و کمی زنده بر می داریم و با روغن می گذاریم دم بکشد .
مرغ را با پیاز در کره تفت می دهیم و قبل از اینکه رنگ پیاز عوض شود بر می داریم و کنار می گذاریم . بقیه سبزیجات را به ترتیب دیر پز بودن ( اول هویج ، بعد ذرت ، قارچ و فلفل دلمه ای ) در همان تابه ریخته و با روغن باقیمانده تفت می دهیم . ( اگر روغن کم بود اصافه می کنیم )
مرغ را روی سبزیجات ریخته و پودر سیر و عصاره مرغ و ادویه ها را اضافه می کنیم .
بعد از اینکه چلو دم کشید ، سبزیجات را همراه زعفران و کره لا به لای آن می دهیم .


* یکی از خاصیت های این پلو آب و رنگ زیبای اونه . برای همین موقع پختنش بایدخیلی دقت کنیم که سبزیجات بیش از حد پخته و سرخ نشن که طراوت خودشون رو از دست بدن . در واقع همه ی مواد باید کمی ناپز به نظر بیان ! حتی برنج .

* برنج هندی چون زیاد قد می کشه و له نمیشه شکل این غذا رو زیبا تر می کنه ، با این حال انواع دیگر برنج رو هم میتونین به کار ببرین .

* این غذا روز اولش چینی بوده اما بین خودمون باشه که خیلی دستکاری شده و الان دیگه شباهت زیادی به غذاهای چینی نداره !
امینه جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
قیمه پلو


مواد لازم:
گوشت قیمه ای ریز شده (من با گوشت چرخ کرده هم درست کردم خوب شد) --- پیاز---لپه---سیب زمینی (در صورت دلخواه) ---رب گوجه--ادویه دلخواه

اول پیاز رو کمی تفت داده و بعد گوشت رو بهش اضافه می کنیمو تفت میدیم.بعدادویه های مورد نظر رو بهش اشافه می کنیم البته به جز نمک. لپه ها رو میریزیم و یه تفت کوچولو میدیم.بعد رب گوجه رو اضافه کرده و کمی آب جوش میریزیم تا بپزه و آبش تموم بشه.

برنج رو هم آبکش کرده (البته خودتون می دونین که کلا واسه پلو مخلوط برنج رو یه کم دون برمیداریم) و موقع دم کردم لایه لایه برنج و مواد آماده شده رو میریزیم و میذاریم دم بکشه.

نوش جان


ناز بانووووو
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
رشته پلو با مرغ
پیاز
مرغ که بصورت مکعبی درشت خرد شده باشه
سیب زمین مکعبی
رشته ( هم میشه رشته ی پلویی گذاشت هم ورمیشل)
برنج

ابتدا مرغ را آبپز کرده و طعم دار میکنیم....بعد پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم...سیب زمینیها را هم جداگونه سرخ میکنیمحالا مرغهای آبپز شده را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم...سپس سیب زمینیها را هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط میکنیم ...البته ادویه ، زردچوبه ، نمک و فلفل هم میزنیم...(زردچوبه اش کمی بیشتر باشه تا رنگش زرد بشه...)
سپس برنج خیسانده شده را در آب جوش میریزم و میگذاریم تا بپزد...قبل از اینکه برنج کاملا بپزد، رشته ها رو اضافه میکنیم و میگذاریم تا رشته ها نرم بشن...بعد برنج را آبکش میکنیم و در قابلمه ی مورد نظر میریزیم و لابلاش از این مواد میذاریم و روی حرارت ملایم میذاریم تا دم بکشه ......وقتی دم کشید ، همه ی مواد را هم میزنیم تا مخلوط شود...الان رشته پلوی شما آماده استتتتتتتت...خیلی خوشمزه میشه...میتونین کمی آب زعفرون غلیظ هم روی برنجتون بدین تا توپ توپ بشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پلو مرغ کاری.....................سینه مرغ با پیاز و کمی نمک وزردچوبه ابپز کنید بعد از ابپز شدن مرغها خوب ریش ریشش کنین و تو روغن با نمک وفلفل سیاه پودر کاری و اویشن خوب تفت بدین من وقتی مهمون دارم برنج و جدا دم میکنم وموقع سرو روش و با مرغها وزرشک تفت داده میپوشونم ولی وقتی واسه خودمون میخوام درست کنم برنج ولایه لایه با مرغ دم میکنم...............در ضمن خوشمزه گی غذا به تندی(فلفل سیاه زیاد)وطعم کاریشه(کاری زیاد)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یک نکته ته دیگی : برگ های کلفت و سبز و کاهو را که برای سالاد زیاد جالب نیستن و دور نریزید ، اونا رو نگه دارین و هروقت که پلوی سبز درست کردین ( باقالی پلو ، سبزی پلو ، شوید پلو و ...) میتونین یه ته دیگ خوشمزه داشته باشین . اول کمی روغن در قابلمه داغ کنید و بعد کف آن را با دو سه لایه کاهو فرش کنید . روی آن نمک بپاشید و بعد برنج را بریزید . ته دیگش طعم جالبی می گیره و با رنگ سبز پلو هماهنگی داره .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برای ته دیگ از برگ کلم هم میتونین استفاده کنین.البته بیشتر برای کلم پلو مناسبه که با طعم پلو هماهنگی داره.از برگ کاهو هم همون طور که بچه ها گفتمن میشه استفاده کرد.می تونین روی برگ کاهو یک لایه نون هم بذارین و بعد وقتی خواستین ته دیگ رو در بیارین به راحتی کاهو رو از نون جدا کنین و یه ته دیگ طلایی رنگ داشته باشین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ماش پلو // آش ارده


مواد لازم:
ماش-- برنج---ادویه دلخواه

نکته؟ ماش ها حتما باید چنس خوبی باشن و به اصطلاح نپز نباشن...قابل توجه دوستانی که می گن ماشها سفت میشه....اگه ماش خوب باشه سفت که نمی شه هیچ،له هم میشه


ابتدا ماش ها رو می ذاریم بپزن.به مقدار دلخواه که نرم شدم بر می داریم و برنج ها رو می جوشونیم.موقع جوش آخر برنج ماش ها رو اضافه می کنیم و یه هم کوچیک می زنیم تا خوب با برنج مخلوط بشن.بعد آبکش کرده و دم میکنیمیا به صورت کته می ذاریم.می تونین مقدار خیلی کمی زردچوبه یا کاری تو آب برنج بریزین تا برنجتون از بی رنگی در بیاد.البته بعضیها هم ماش رو جدا نمی پزن.وقتی ماش تقریبا پخته شد و یه کم جا داشت برنج رو بهش اضافه می کنن و میذارن بجوشه و بقیه ماجرا مثل قبل...


تو شهر ما ماش پلو رو بدون هیچ ادویه ای می پزن و وقتی دم کشید داغ داغ به اون ارده میزنن و هی آروم آروم هم میزنن تا به خورد برنج بره.ما که خیلی دوست داریم.و به این غذا می گن "آش ارده"
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارمنی پلو:


مواد لازم برای 2 نفر



بال مرغ...................................................... 6 عدد

برنج............................................................ 2 پیمانه

نمک و فلفل..............................................به میزان لازم

روغن.........................................................به مقدار لازم

زعفران آبکرده.........................................مقداری

طرز تهیه:

آب تو قابلمه بریزید تا جوش بیاد وقتی که آب بجوش اومد, برنج رو که از قبل خیس کردین بریزین تو قابلمه, کمی نمک بزنین و بذارین جوش بخوره

وقبل از اینکه برنج له بشه آبکش کنید.

حالا ته قابلمه یه مقدار آب , روغن و زعفران آبکرده بریزید, بالهای مرغ رو کف قابلمه بچینیدو بهش نمک و فلفل بزنین و برنج رو روی مرغها بریزید.در قابلمه رو بذارین و شعله گازو زیاد کنید.

بقیه زعفران آبکرده رو روی برنج بریزین(مزه این غذا فقط زعفرانه) و بعد از چند دقیقه شعله گازو کم کنید تا مرغها بپزن و برنج هم دم بکشه.



سر آخر دوباره شعله برنج رو کمی زیاد کنین تا ته د یگ طلایی بشه.



خوب حالا غذاتون آمادست اون برگردونین تو یه ظرف و سرو کنین.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز