2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599206 بازدید | 5792 پست
یه غذا با مرغ میخوام آموزش بدم که خیلی خوشمزه میشه ...

مرغ تکه شده به اندازه ی دلخواه
سیب زمینی خلال شده
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده
پیاز خلال شده
فلفل دلمه ای خلال شده
رب گوجه
ادویه ، نمک ، فلفل ، آبلیمو
مرغها رو کمی تفت میدهیم و کنار میذاریم. همینطور بقیه ی مواد رو جداجدا تفت میدیم و کنار میذاریم...موقع تفت دادن همه رو طعم دار میکنیم آآآآآآآآآآ...
بعد توی ظرف موردنظر که بهتره پیرکس باشه، یه ردیف گوجه ، یه ردیف پیاز ، یه ردیف مرغ یه ردیف فلفل می چینیم وبعد رب گوجه فرنگی رو با مقداری آب مخلوط می کنیم و اودیه نمک فلفل و آبلیمو میریزم و روی مواد چیده ده توی پیرکس میریزیم...آب نباید زیاد باشه ...در حدی که روی مواد رو بگیره کافیه...
بعد روی ظرف پیرکس رو فویل میپیچیم و چندتا سوراخ میکنیم...و میذاریم توی فر...مدت زمان توی فر موندن به حرارت فر و میزان موادتون بستگی داره...هرنیم ساعت یکبار فویل رو بردارین و چک کنین...بعد یه ربع بیست دقیقه بدون فویل بذارین بمونه تا روی مواد برشته بشه و آبش بخار بشه و ته مواد یه سس غلیظ بمونه...نذارین خشک بشه هاااااااااااااااااااااا

اینم عکسش:البته قبل قرار دادن توی فر
http://www.iranimg.com/images/63040398564853428550.jpg
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سینه مرغ +ادویه+زعفران+ پیاز....رو با کمی آب بریزید تو قابلمه.....کمی آب که ته قابلمه موند به اضای هر نفر یه قاشق ماست اضافه کنین و بذارین بقیه آبش هم خشک بشه تا به روغن بیفته....
توی ظرف که ریختین با فلفل دلمه ای و سیب زمینی و گوجه تزیین کنین
ما با برنج میخوریم ولی با نون یا خالی هم میشه خورد...
خیلی خوشمزه و عالی میشه.....
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرغ تیکه ای (جوجه ای )
ماست
آبلیمو
زعفرون
ادویه نمک فلفل
پیاز رنده شده
کره
مرغها رو توی مخلوط ماست و آبلیمو و زعفرون و ادویه فلفل ، پیاز رنده شده می خوابونیم .نمک رو خیلییییییییییییی کم میزنیم . بعد کره رو تیکه تیکه کرده یا رنده میکنیم و روی مواد میریزیم...بعد ظرف رو توی فر میذاریم ..روشو با فویل میپیچونیم و چند سوراخ باز میکنیم...وقتی مرغا مغزپخت شدن، فویل رو برمیداریم تا برشته بشن...در نهایت یه سس غلیظی باید تهش بمونه...با برنج سفید یا زعفرونی میشه خورد...
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پخت مرغ به شیوه ی آسان و سریع


مرغ را با چند پیاز نگینی خرد شده. کمی نمک .3-4 قاشق آبلیمو .یه مقدار آب زعفران .دو سه لیوان آب . و چند تکه کره بذارید توی تابه بذارید روی حرارت ملایم و برید به بچه داری برسید سر ظهر وقتی آبش کاملا خشک شد و مرغ توی کره ها کمی سرخ شد نوش جان کنید
لطفا هیچ کدوم از اجزا را حذف نکنید.
مراقب باشید آبش تموم نشه سر ظهر بی غذا بمونید
زعفران زیاد خوشمزه ترش می کنه

پیازهاش هم سرخ می شه و خوشمزه می شه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اینم یک شام خوشمزه راحت

gif animation creator
Gif animation creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طرز تهیه مرغ درسته


1.از یک سوپر مارکت یک تنورک بگیر، گرون نیست 900 تومنه. البته برای 4 تا مرغ کافیه. مرغتو از روز قبل تو مخلوط پیاز و زعفران و نمک و آبلیمو می خوابونی. مرغو برمی داری پیازاشو می ریزی بیرون می ذاری توی تنورک بقیه تنورکو باید با قیچی ببری نگه داری تا اگه یه بار دیگه هوس مرغ درسته کردی تو خونه باشه.توی تنورک چند تا چسب وجود داره. دو طرفشو با چسب می چسبونی . با چنگال یکی دو تا روش سوراخ می زاری که هوا بره توش. بعد می ذاری تو فر دو ساعت دیگه آماده است از فر در میاری یواشکی یه طرفشو می بری و مرغو از توش در میاری. اگه آب داشت روش می ریزی و یا تو سوپ می ریزی.



----------------------

2.من مرغ رو درسته با پیاز و فلفل دلمه ای ونمک و ادویه نیم پز میکنم

بعد از آب درش میارم و روش کمی آب زعفران میمالم و میگذارم تو سینی فر و میگذارم

تو فر هر وقت طلایی شد سرو میکنم

اینم یه مدل دیگه:
3.مرغ را نمی توان درسته سوخاری کرد آن روشی که شما می خواهید بریان کردن مرغ می باشد.
طرز تهیه:
مرغ را شسته کمی نمک و فلفل و زعفران آب کرده به تمام قسمت های آن می مالیم. یک پیاز پوست گرفته و به صورت درسته داخل شکم آن می گذاریم. بعد میله جوجه گردان را از داخل شکم مرغ رد کرده و می گذاریم با شعله ملایم بریان شود.
اگر جوجه گردان درون فر ندارید می توانید یک فویل دور مرغ پیچیده و درون سینی فر بگذارید و کمی با شعله فر و کمی با شعله گریل آن را بپزید.




من مرغ درسته رو تو فر میذارم
مرغ رو از شب قبل با آب لیمو و پیاز رنده شده مخلوط میکنم و تو یخچال میذارم
برای داخل شکمش آلو رو میپزم و هسته هلاش رو جدا میکنم و له میکنم بعد پیاز داغ و گردو خرد شده و یک کم رب انار و سبزی معطر (گشنیز و ترخون و جعفری و مرزه ) که از قبل آماده تو فریزر دارم تفت میدم و همه رو تو شکم مرغه جا میرم ( از انتهای مرغ ) بعد با خلال دندون میبندمش
تو ظرف پیرکس میذارم روش رو کمی کره و آب زعفرون میدم و روش رو فویل میکشم میذارم تو فر
وقتی پخته شد فویل رو برمیدارم و گریل رو روشن میکنم تا روش هم برشته بشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ زعفرانی این مرغ خوشمزه به عنوان یه غذای بدون برنج یه انتخاب عالیه. امتحان کنید. پشیمون نمی شید. مواد لازم سینه ی مرغ یک عدد گوجه فرنگی یک عدد سیب زمینی دو عدد پیاز یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران روغن و کره مرغ رو با یک پیمانه آب و نمک و فلفل و پیاز چارقاچ بذارید روی حرارت کم نیم ساعتی بپزه تا حدی که آبش نصف شه. زعفران رو تو کمی آب داغ حل کنید و کنار بذارید. کره رو تو تابه داغ کنید و مرغ پخته رو که چند تکه کردین از دو طرف تو روغن تفت بدین ولی زیاده روی نکنید. می دونید چرا؟ می دونید دیگه! چون خشک می شه. زعفران رو روی مرغ بدین و در تابه رو بذارید تا دو سه دقیقه رو حرارت کم بمونه. بعد دوباره مرغ رو پشت و رو کنید اما نه به قصد سرخ کردن بلکه برای اینکه دو طرفش به زعفرون آغشته شه و زعفرون هم جذبش بشه. مرغ رو توی ظرف سرو غذا بچینید. گوجه رو حلقه حلقه کنید و تو کمی روغن با زردچوبه و نمک و فلفل سرخ کنید. در فاصله ی پختن مرغ سیب زمینی های خلال شده رو سرخ کنید. مواد لازم برای سس روی غذا آرد یک قاشق غذاخوری آب مرغ باقی مانده (نیم پیمانه) کره یک قاشق مرباخوری کره رو توی تابه آب کرده و آرد رو کمی توش تفت بدین. آب مرغ رو کم کم اضافه کرده و هم بزنید. اگر مواد گلوله گلوله شدند با پشت قاشق باز کنید. مدام هم بزنید و کمی که غلیظ شد روی مرغ که تو ظرف چیدید بریزید. گوجه ی سرخ شده و سیب زمینی و کلم بنفش طعم دار رو اطرافش بریزید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ کنتاکی به روش KFC

http://www.ashpazonline.com/cook686.html

مواد لازم:
سینه و ران مرغ= از هر کدام 3 قطعه
آرد سفید=1 لیوان
شیر خشک نیدو=2/1 لیوان
تخم مرغ زده شده=2 عدد
آرد سوخاری=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید. در حین پخته به آن کمی نمک و فلفل و سیر ریز شده اضافه کنید.
3. آرد سفید را با پودر شیر مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)
4. قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
5. قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.
6. مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات تزئینم کنید.
نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری امریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد!'




نکته:

من انواع پودرهای سوخاری اینجاروامتحان کردم .هیچکدوم تست واقعی رونداره.فقط شنیدم اون کریسبیهای روی کنتاکی کورن فلکس خردشده است.که نوع اورجینالش اون رونداره.البته به نظرم به دلیل رقابتهای تجاری قطعا رسپی اون رواعلام نمیکنن.


همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ شکم گرفته
مواد لازم:


گردو خرد شده و کشمش به مقدار کافی

مرغ درسته با پوست 1 عدد

پیاز 1 عدد

زعفران 1 قاشق چای خوری

رب انار 1 استکان

نمک و فلفل















ابتدا مرغ را در اب و نمک میخوابانیم.پیاز را سرخ میکنیم و گردو و کشمش و رب انار را اضاف میکنیم

مواد را در شکم مرغ میریزیم و فشار میدهیم.پوست مرغ را با نخ و سوزن تمیز میدوزیم






سپس روی مرغ زعفران اب کرده میریزیم و انرا در فر به مدت ? ساعت قرارمیدهیم.مرتب انرا زیرو رو کنید تا نسوزد.البته من انرا در فلیورویو پختم.? ساعت با درجه 200.و دو سه مرتبه زیرورویش کردم..

آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز





مرغ بریان ما امادست..نوش جان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ته چین مرغ


مواد لازم:


سینه مرغ 3 عدد پخته شده

ماست:3 لیوان

زعفران اب کرده 1 استکان

زرده تخم مرغ 2 عدد

برنج 2پیمانه



طرز تهیه:

مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم





ماست و زعفران و تخم مرغ را مخلوط میکنیم





برنج را ابکش کرده وهمراه با مرغ در مواد بالا میریزیم



در قابلمه نچسبی روغن ریخته و مواد اماده شده را در ان ریخته و با قاشق رویش را صاف میکنیم



مانند برنج انرا دم میکنیم..



من انرا با کشمش . گردو و زرشک و خلال بادام تزیین کردم...




آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ بریان
مواد لازم:

مرغ درسته یک عدد

اب لیمو 2لیوان

پیاز 5 عدد

نمک و فلفل سیاه

کره 50 گرم





طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را از مرغ جدا میکنیم..من اینکارو کردم چون مرغ حالت پهن پیدا میکنه و خیلی خوب میپزه..و خوشگل هم میشه.







مرغ را طوری که شکمش بالا باشد در ظرف پیرکس بزرگی میگذاریم و رویش نمک و فلفل زیاد میریزیم..پیاز را حلقه حلقه میکنیم و کامل روی مرغ را میپوشانیم.







ابلیمو را روی مرغ میریزیم و کره را برش داده و روی تمام جای مرغ میگذاریم

حدود 2 یا 3 ساعت در فر میگذاریم تا خوب بپزد و برشته شود.بستگی به حرارت فرتون داره .هر نیم ساعت یک بار زیرو رویش میکنیم.







.پشت مرغ را هم یک بار نمک و فلفل میزنیم..فوق العاده خوشمزه میشه..نوش جان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ پارمچان



مواد لازم :
200 گرم
سینه یا ‌فیله‌ی مرغ

یک پیمانه
پودر آرد سوخاری

2عدد
تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری
خردل

2 قاشق غذاخوری
سس گوجه ‌فرنگی

به ‌مقدار لازم
پودرسیر

250 گرم
پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا

به‌ مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی

طرز تهیه
:مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.

مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید. تخم‌مرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.

مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید.

پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به ‌مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهی

آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مرغ کنتاکی


مواد لازم :
مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
پودر سوخاری 1 لیوان
پودر سیر و زنجبیل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می ریزیم شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.


آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سوپ مرغ

مواد لازم

مرغ= 100گرم
برنج=2.1لیوان
آب= 8لیوان
کره=1 قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده=3.1لیوان
نمک و فلفل=بمقدار لازم





مرغ را تکه می کنیم خوب می شوئیم و در قابلمه می ریزیم .سپس آب را به آن اضافه می کنیم. ابتدا شعله را زیاد می کنیم تا آب بجوش آید سپس شعله را کم کرده و می گذاریم مرغ به مدت 2 ساعت بپزد. پوست واستخوان مرغ را جدا کرده و آن را ریش ریش می کنیم. مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. برنج و جعفری را به آن اضافه می کنیم. نمک و فلفل را اضافه کرده می گذاریم سوپ به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم درست شود و در آخر کره را به آن اضافه کرده هم می زنیم و سپس سوپ را در ظرف مخصوص می ریزیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد مرغ




آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز

سالاد مرغ برای 4نفر
مواد لازم :
1پیمانه گوشت مرغ پخته شده
یک چهارم پیمانه سس مایونز
یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
یک چهارم یمانه کرفس خرد شده
4 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
6 عدد زیتون
8 برش کالباس
کاهو
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز