2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599167 بازدید | 5792 پست

gif animator
Gif animator
مواد اولیه :

ماهی قزل‌آلا - دو عدد
روغن مایع ذرت - یک پیمانه
برنج - پنج پیمانه
سبزی‌پلو - چهار پیمانه
سیر تازه خردشده - نصف پیمانه
نمک و فلفل - به میزان لازم
زعفران - به میزان لازم
طرز تهیه:

ماهی‌ها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا می‌کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها می‌زنیم تا مزه‌دار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کرده‌ایم با سبزی‌پلو آبکش می‌کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ می‌کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی می‌باشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می‌ریزیم. ماهی دوم را کاملا سرخ کرده و سر آن را جدا می‌کنیم و در ماهیتابه گذاشته و بقیه برنج و سیر تازه را روی آن می‌ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت می‌گذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج می‌ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می‌کنیم. نهایتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شکل تزئین می‌کنیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ته‌چین آلبالو


gif animation creator
Gif animation creator

مواد لازم برای 6 نفر:

- برنج؛ 4 پیمانه
- زرده تخم‌مرغ؛ 4 عدد
- ماست؛ 5 قاشق سوپ‌خوری
- گوشت چرخ‌کرده؛ 300 گرم
- پیاز؛ یک عدد بزرگ
- آلبالو؛ 500 گرم
- شکر؛ 100 گرم (بسته به ذائقه)
- کره؛ 25 گرم
- روغن‌مایع؛ به مقدار لازم
- نمک و فلفل؛ به مقدار لازم
- زعفران ساییده شده؛ یک قاشق چای‌خوری سر پر
توضیح: پودر زعفران را در 3 قاشق سوپ‌خوری آب‌جوش حل کرده سپس روی کتری در حال جوش بگذارید تا دم بکشد.

روش پخت:

1 - ابتدا آلبالوها را از چوب جدا کرده، بعد از شستن، هسته‌‌گیری کنید. سپس آلبالوها را در کاسه درداری بریزید و روی آنها شکر بپاشید و در یخچال قرار دهید.
البته توجه داشته باشید که این کارها را یک روز قبل از درست کردن ته‌چین باید انجام دهید.

2 - برنج را بشویید و همراه با مقداری نمک، حداقل به مدت 2 ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی، کاسه حاوی آلبالو را از یخچال خارج کنید و در سبدی که روی کاسه دیگری قرار گرفته است بریزید و آب حاصل را کنار بگذارید.

3 - پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید سپس پیاز خرد شده را داخل روغن سرخ کنید. پس از آن، گوشت را نیز اضافه کرده، با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید. بعد از اینکه گوشت را نیز همراه با پیاز تفت دادید، نصف استکان آب داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید تا گوشت بپزد.

نکته: شما می‌توانید مانند آلبالوپلو، گوشت چرخ‌کرده را به صورت کوفته‌های ریز درآورده، همراه با آلبالو در میان برنج بریزید.

4 - قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب به جوش آید سپس برنج را در آب در حال جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن برنج، داخل سبد آبکشی کنید.

5 - کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و زرده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید سپس 4 قاشق ماست نیز به آن اضافه کنید و توسط چنگال خوب هم بزنید. پس از آن، محلول زعفران را نیز بیفزایید و دوباره با چنگال هم بزنید. حالا برنج آب‌کش شده را داخل کاسه بریزید و با کمک قاشقی بزرگ به این مایه آغشته کنید. البته این کار را به آرامی انجام دهید تا برنج له نشود.

6 - تابه گرد نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن ریخته، نیمی از برنج را داخل تابه بریزید سپس آلبالوی بدون آب را روی برنج بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید حالا سطح آلبالو را با لایه‌ای از گوشت چرخ‌کرده سرخ شده، بپوشانید. در مرحله آخر، باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و دوباره با پشت قاشق صاف کنید. به این ترتیب ته‌چین برای دم‌کردن آماده است.

شما می‌توانید به جای ریختن آب روی برنج، به همان میزان از آب شیرین شده آلبالو به همراه روغن یا کره استفاده کنید.
مدت زمان لازم برای دم کشیدن ته‌چین حدود 2 ساعت است. بعد از این مدت یک سینی یا دیس گرد را روی دهانه تابه قرار دهید و آن را برگردانید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

gif animation creator
Gif animation creator

ته چین البالووووووووووووووووو
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
توی شمال ته چین مرغ رو اینطوری درست میکنن! خیلی هم خوشمزه اس!من از وقتی عروس شمالیا شدم دائم این غذارو میپزم!
مرغ رو به مقداری که لازم هست برای هرنفر آب پز میکنیم با پیاز و زردچوبه و فلفل؛ بعد حسابی سرخش میکنیم و پیاز هم داخلش سرخ میکنیم! با فلفل و زردچوبه، بعد رب انار(که اینجا خیلی غلیظ هست) رو به مقداری که ذائقه تون میخوره(اینجا رب انار اکثرا ترش هست) میزنیم. رب انار رو با مقداری آب رقیق میکنیم (واسه ربهای انار اماده چون شل هستن نیازی نیست! بعد میزنیم روی مرغ رب انار رو و کمی تفت میدیم و اگر خواستین زعفرون هم کمی روش میریزیم تا خوش عطر و رنگ تر بشه! بعد که برنج رو آب کش کردیم این مواد رو وسط برنج میذاریم و روش برنج میریزیم و دم مینیم! فوق العاده خوشمزه اس! حتما امتحان کنین

ضمنا قدیمی تر هااز شب قبل برای نهار فردا ظهر مرغ رو فقط سرخ میکنن و میذارن لای برنج تا با حرارت ملایم پخته بشه! بعضیا اردک هم میذارن لای پلو





بهار نارنج(مامان ستاره)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیراشکی کرمدار







مواد لازم :
آرد خمیر : 3 پیمانه
آب ولرم : یک ونیم پیمانه
روغن مایع : یک چهارم پیمانه چایخوری
مخمر : یک قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق سوپخوری
نمک : کمی

کرم وانیل
آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری
شیر : 1 پیمانه
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
شکر : یک دوم پیمانه


طرزتهیه :
درظرف گودی آرد را ریخته و نمک را به آن اضافه کرده سپس آب ولرم و مخمر شکر را در لیوان مخلوط کرده وبه آرد اضافه می کنیم سپس روغن را نیز اضافه می کنیم و مواد را به مدت 20 دقیقه خوب ورز می دهیم در حدی که خمیر به دست نچسبد سپس ظرفی را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را به مدت 25 دقیقه درآن همراه با درپوش حوله ای استراحت می دهیم سپس خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و با قالب گرد آن را قالب می زنیم و خمیر های آماده را روی سینی چرب شده به مدت25 دقیقه استراحت می دهیم بعد در روغن داغ وغوطه ور آن را سرخ می کنیم تا کاملا برشته شود .
در ظرفی آرد را باشیر سرد مخلوط کرده ووانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم روی حرارت قرار می دهیم خوب هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد . سپس از این کرم باقیف در وسط پیراشکی های سرخ شده قرار می دهیم و آن را سرو می کنیم .

نکته:میشه به جای آرد ذرت از ارد سفید مخصوص شیرینی پزی استفاده کرد ولی ارد ذرت غلظت خوبی به کرم می دهد .
gif creator
Gif creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیراشکی گوشت


طرز تهیه پیراشکی گوشت
خمیر:
آرد 4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره آبکرده 4 قاشق سوپخوری
ماست غلیظ 1 پیمانه
جوش شیرین 2/1 قاشق مرباخوری
پیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
نمک 2/1 قاشق چایخوری

داخل پیراشکی
گوشت یا سوسیس
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
قارچ

تهیه:
تخم مرغ را کاملا زده و با روغن مخلوط کرده.جوش شیرین و نمک را به ماست اضافه کرده.و آنها را به تخم مرغ اضافه می کنیم.و آرد را کم کم اضافه می کنیم.تا حدی که خمیر نه شل بشه نه سفت .یک خمیر نرمی بدست می آید.3 ساعت به خمیر استراحت داده تا ور بیاد.
بعد به قطر نیم سانت بازش می کنیم و مواد را داخلش می ریزیم و و ادامه خمیر رو روش می آوریم وکناره هاش رو با چنگال بهم وصل می کنیم.سپس حتما در روغن فراوان سرخ می کنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیراشکی پنیر



gif creator
Gif creator

مواد لازم :

100 گرم پنیر سفید(فتا)
2 تا 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یک قاشق مرباخوری ( به دلخواه) زیره یا رازیانه
یک عدد سفیده تخم مرغ
به مقدار لازم خمیر پیتزا
به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن






طرز تهیه:
1- پنیر و جعفری و اگر دوست داشته باشیم زیره یا رازیانه را مخلوط می کنیم.
2- خمیر(طرز تهیه آن در پایین آورده شده است) را باز کرده و به اندازه دلخواه قالب می زنیم.
3- از مواد مخلوط شده یک قاشق مرباخوری وسط خمیر می گذاریم.
4- دور خمیر را سفیده تخم مرغ می مالیم.
5- یک طرف خمیر را بر می گردانیم و لبه ها را خوب محکم می کنیم.
6- پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی شوند، سپس داخل صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.

نکته:
روغن را ابتدا خوب داغ کرده و پس از آن حرارت را کم می کنیم تا پیراشکی ها خوب سرخ شوند.



طرز تهیه خمیر پیتزا:

روغن آب کرده 2 قاشق سوپخوری
آب ولرم یک فنجان
مایه خمیر یا بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
آرد به اندازه ای که خمیر تهیه شود
نمک کمی

مایه خمیر را در آب ولرم حل می کنیم تا پف کند. روغن و نمک را به مایه خمیر اضافه کرده و آرد را کم کم می ریزیم و آنها را به هم می زنیم تا خمیر تهیه شود.آن را خوب ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد. چند لحظه روی خمیر را می پوشانیم تا خمیر جا بیفتد. در صورتی که بخواهید خمیر را با بیکینگ پودر تهیه کنید برای ور آمدن خمیر حداقل یک ساعت وقت لازم است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یه غذای راحت که کافیه شما خمیرش رو بلد باشید درست کنید. داخلش رو می تونید با هرچی که دوست دارید پر کنید.

موارد لازم جهت خمیر :

تخم مرغ : یکی دو تا

روغ مایع: نصف لیوان

شیر : یک لیوان

آرد : سه چهار لیوان

نمک : یه ذره

مواد لازم جهت داخل پیراشکی :

سوسیس

سیب زمینی

سس قرمز

قارچ

فلفل دلمه

پنیرپیتزا

طرز تهیه :

اول باید خمیرش رو درست کنید. توی یه کاسه گود، تخم مرغ رو بریزید و با چنگال هم بزنید. روغن رو اضافه کنید و دوباره هم بزیند. شیر رو هم بریزید و سپس آرد و کم کم اضافه کنید.

نکته مهم : اگر تا قبل از اینکه تمام آرد رو بریزید، متوجه شدید که مقدار خمیر کم است، می توانید همانجا تخم مرغ و کمی شیر و روغن اضافه کنید (شیر بیشتر باشه) و آرد بیشتری بریزید.

تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. سپس در نایلون فریزر قرار دهید و اجازه دهید قدری در هوای اتاق استراحت کند !



به سراغ مواد داخل آن بروید. می توانید از گوشت چرخ کرده و جعفری و قارچ نیز استفاده کنید. این دیگر بستگی به سلیقه خودتان دارد. من در خانه سوسیس و سیب زمینی داشتم. اینها و فلفل دلمه را نگینی خرد میکنیم و جدا جدا سرخ می کنیم و با قارچ خرد شده مخلوط می کنیم ( روی حرارت) سپس سس قرمز را می ریزیم و هم می زنیم. نباید آب داشته باشد. می گذاریم سرد شود.

حالا باید خمیر را روی یک تخته با وردنه باز کنیم. حتماً باید قدری آرد بریزیم .سپس به اندازه دلخواه یا با قالب یا ته لیوان یا نعلبکی یا هر وسیله ای که خواستیم (!)، از آن در بیاوریم. سپس باید قدری پنیرپیتزای رنده شده بریزیم و بعد از موادمان که نباید داغ باشد(وگرنه خمیر را سوراخ می کند.) را روی خمیر بریزیم. دوباره کمی پنیرپیتزا می ریزیم و خمیر را می بندیم.



سپس دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم و با دست، چین می دهیم.



بعد از اتمام این کار، روغن را داغ می کنیم. احتیاج به ظرف گود نداریم. از ماهیتابه استفاده می کنیم. و پیراشکی ها را خوب سرخ می کنیم. برعکس سمبوسه که خیلی روغن می برد، پیراشکی پسر خوبی است و زیاد روغن نمی برد ! بعد از آن نوش جان می کنیم !

وقتی خیلی بچه بودم، دوست داشتم غذا بپزم. اما مادرم اجازه نمی داد. مثلاً وقتی مادرم کتلت درست می کرد، خودم را می کشتم که اجازه دهد یک دانه هم من درست کنم. او هم بالاخره می گذاشت یه کتلت کوچک هم من با دستهای کوچکم، درست کنم. خودش هم سرخش می کرد! سر سفره، در گوش مادرم می گفتم : بگو که این را من درست کرده ام. او هم می گفت : این را سورملینا (!) درست کرده است. هر کس یه تیکه میخورد و می گفت : به به ! از بقیه خوشمزه تر شده !!! و این در حالی بود که قاعدتاً نباید فرقی با بقیه می کرد. هوس کردم و این تیکه کوچک را به یاد بچگی ها درست کردم. حتماً این هم خوشمزه تر شده بود !




gif creator
Gif creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیراشکی گوشت***************

مواد موردنیاز برای خمیر:

آرد: دو لیوان

تخم‌مرغ: یک عدد

شکر: یک قاشق چایخوری

مایه خمیر یک قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق چایخوری

روغن نصف لیوان

مواد مورد نیاز

برای داخل پیراشکی:

گوشت چرخ‌‌شده: 200 گرم

پیاز درشت یک عدد

جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

سیب‌زمینی متوسط دو عدد

طرز تهیه:

ابتدا مایه خمیر را در نصف استکان آب ولرم حل کرده و می‌گذاریم تا مدت 10 دقیقه بماند. سپس آرد را با زرده تخم‌مرغ، شکر، آب، مایه خمیر، نمک و روغن مخلوط می‌کنیم و با دست ورز می‌دهیم تا خمیر یک‌دستی به‌دست آید.

خمیر را به مدت دو ساعت می‌پوشانیم و می‌گذاریم تا عمل بیاید. پیاز را خرد کرده، در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. گوشت چرخ شده را هم اضافه می‌کنیم تا آن هم سرخ شود. رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمک، فلفل را می‌افزاییم و می‌گذاریم مواد با کمی آب بپزد و به روغن بیفتد. سیب‌زمینی را پخته، ریز خرد می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم.

در این مرحله جعفری را نیز اضافه کرده و از روی حرارت برمی‌داریم. خمیر را با وردنه باریک می‌کنیم و به وسیله یک قالب دایره‌ای قالب می‌زنیم . از مایه گوشتی به اندازه یک قاشق برمی‌داریم و وسط دایره‌ها می‌گذاریم و سپس لبه دایره را به هم می‌چسبانیم تا مواد از داخل خمیر خارج نشود.

پیراشکی‌ها را در روغن داغ سرخ می‌کنیم.


gif creator
Gif creator
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طرز تهیه پیراشکی

مواد لازم برای تهیه خمیر:
- ماست 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری
- آرد به مقداری که مایه خمیر شود و به دست نچسبد
- آب نصف لیوان

* طرز تهیه خمیر پیراشکی:
ماست و تخم مرغ و جوش شیرین و آب را مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید به حدی که مایه، خمیر شده و به دست نچسبد. آن را کاملاً ورز بدهید. سپس روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت خمیر بماند تا ور بیاید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خانوم ها کدبانو کجایید بیاین و منو یاری کنید...........
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اره عزیزم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مامان مهشید جون شما هم هر دستور غذایی که داری برامون بزار اگه از غذاهات عکس هم داری بزار خانومی
متشکرممممممممممممم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز