2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599132 بازدید | 5792 پست
دیزی*******

نخود و لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کنین( روی هم یه استکان) ؛بعد اون ها رو به همراه گوشت با استخوان و دنبه و یه پیاز ازوسط شده و داخل ظرف بریزین و آب اضافه کنین بزارین روی حرارت.
بعد از اینکه 2 ساعتی از پخت مواد گذشت 2 تا فلفل تند تروتمیز بهش اضافه کنین؛ یک ساعت بعدش هم 2تا سیب زمینی متوسط رو پوست بکنین و به ظرف اضافه کنین.
یادتون نره که مزه دیزی رو امتحان کنین اگه تند شده بود فلفل ها رو دربیارین و کنار بزارین. حالا پیاز و دنبه رو از ظرف خارج کنین و با نمک و فلفل و زردچوبه و رب و یه قاشق هم آب دیزی، توی یه ظرف دیگه با گوشت کوب بکوبین به صورتی که دنبه ها و پیازها له بشن و همه مواد با هم مخلوط بشن؛ حالا اون ها رو دوباره توی ظرف اصلی دیزی برگردونین و یه هم بزنین و مهلت بدین که دیزی تون باز هم نیم ساعت دیگه روی آتیش بمونه و کم کم قل بخوره.
من همیشه برای پختن دیزی از این ظرف های سفالی همدان استفاده می کنم؛ این ظرف ها رو باید با شعله خیلی خیلی کم روی شعله کوچیکه گاز گذاشت و از صبح مثلا 8 تا ساعت 2-3 ظهر بهش مهلت داد؛ چون هرچی دیزی بیشتر توی این ظرف ها بپزه خوشمزه تر میشه .( واسه همین بهش میگم دیزی مخصوص روزهای تعطیل) دیگه اینکه اگه اولین باری هست که از این ظرف های سفالی استفاده میکنین می تونین روی شعله پخش کن بزارین و بعد روی حرارت ملایم بزارین . دوغ و سبزی خوردن و مخلفات دیگه هم اگه دردسترس بود که چه بهتر ؛ نوش جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


آبگوشت بامیه یه غذای جنوبی هستش.....من اینو از عمه هام که اهواز زندگی میکنن, یاد گرفتم.....

مواد لازم:

گوشت گوسفند
پیاز
بامیه
گوجه رنده شده
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه
رب گوجه


همه مزه این غذا به تند بودنشه.....فلفل رو میتونید فلفل سبز تند بندازید و یا از پودر فلفل قرمز استفاده کنید......
من اندازه ها رو نزاشتم چون میتونه به سلیقه خودتون, کم و زیاد شه....

طرز تهیه:

گوشت و پیاز و با هم تفت میدیم و به همراه کمی زردچوبه میزاریم که بپزه...
خوب که پخت, گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه میکینیم و میزاریم که خوب بپزه و نرم بشه....
تا جایی بپزه که آب داشته باشه که بشه تیلیت کرد....

جنوبی ها همه مواد رو با هم توی کاسه میریزن و تیلیت میکنن ومیخورن...
دوباره بگم که هر چی تند تر, بهتر!!!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
gif animators
Gif animators
ابگوشت واقعا غذای لذیذی است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من توی آبگوشت هام در مرحله آخر مخلوطی از ادویه های هل + دارچین + زعفرون + زیره + رازیانه + زرچوبه + آویشن ( همه به مقدار کم غیر از زرچوبه ) می ریزم
و یکمی ترخون خشک نساییده باز در مرحله آخر پخت اضافه می کنم خیلی خوشمزه تر میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آبگوشت بزباش

مواد لازم:
*750گرم گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان
*نیم کیلو تره و جعفرى و کمى شنبلیله
*150 گرم لوبیاى قرمز یا چشم بلبلى
*4 تا5 عدد لیمو عمانى
*3 تا 4 قاشق سوپخورى روغن
*یک عدد پیاز متوسط
*بمقدار کافى نمک و فلفل
*1 قاشق مرباخورى زردچوبه

طرز تهیه:





گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و 5 تا6 لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم تا کمى گوشت بپزد بعد هسته هاى لیمو را بیرون می آوریم و داخل آن میکنیم سپس سبزى را تمیز و خرد میکنیم و با روغن کمى سرخ مینمائیم و داخل گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملا بپزد در اواخر طبخ 5 تا6 عدد سیب زمینى پوست گرفته با کمى نمک و فلفل و زردچوبه بآن اضافه میکنیم .

مواد لازم:*750گرم گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان *نیم کیلو تره و جعفرى و کمى شنبلیله *150 گرم لوبیاى قرمز یا چشم بلبلى *4 تا5 عدد لیمو عمانى *3 تا 4 قاشق سوپخورى روغن *یک عدد پیاز متوسط *بمقدار کافى نمک و فلفل *1 قاشق مرباخورى زردچوبه طرز تهیه:گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و 5 تا6 لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم تا کمى گوشت بپزد بعد هسته هاى لیمو را بیرون می آوریم و داخل آن میکنیم سپس سبزى را تمیز و خرد میکنیم و با روغن کمى سرخ مینمائیم و داخل گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملا بپزد در اواخر طبخ 5 تا6 عدد سیب زمینى پوست گرفته با کمى نمک و فلفل و زردچوبه بآن اضافه میکنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خوردن ترشی در کنار ابگوشت خالی از لطف نیست

gif animators
Gif animators

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


لازانیای لقمه‌ای

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت تقسیم می‌کنیم سپس مایه ماکارونی را درون آن ریخته و لوله می‌کنیم.




برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت تقسیم می‌کنیم سپس مایه ماکارونی را درون آن ریخته و لوله می‌کنیم.

مواد لازم:

لازانیا= یک بسته

پنیر پیتزا و سس سفید= به میزان لازم
مایه ماکارونی= به تعداد نفرات







gif animators
Gif animators

طرز تهیه:

1- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می‌‌ریزیم.

2- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می‌کنیم.

3- ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می‌‌کنیم و در ظرف می‌‌چینیم.

4- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می‌‌پاشیم.

5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.
6- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می‌‌کنیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لازانیا با مایکروویو

gif animators
Gif animators
لازانیا 1 بسته
250-200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد کوچک فلفل دلمه ای
2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده
1 بسته پنیر پیتزا
حدود 2 لیتر آب
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
به قدر کافی نمک و فلفل


طرز تهیه مایه گوشت:
گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ خرد شده، پیازداغ، نمک و فلفل را در ظرف مسطحی با هم مخلوط می کنیم ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقیقه قدرت 100% مایکروویو می گذاریم تا مواد تفت بخورد. در این فاصله یک بار مواد را هم می زنیم. سپس رب گوجه فرنگی را با کمی آب جوش و زعفران مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم. مجدداً دستگاه را به مدت 5-4 دقیقه قدرت 100% روشن می کنیم تا مواد پخته شوند.
طرز تهیه لازانیا:
آب را داخل ظرف کاملاً گودی می ریزیم، 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا به جوش آید سپس نمک را به آب اضافه کرده و ورقه های لازانیا را داخل آن قرار می دهیم و مجدداً دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه قدرت 100% روشن می کنیم تا لازانیا مغزپخت شود بعد آنرا آبکش می کنیم. ظرف مسطحی را انتخاب ته ظرف را چرب می کنیم یک لایه از ورقه های لازانیا داخل آن قرار می دهیم و روی آنرا از مایه گوشت و یک لایه پنیر رنده شده می ریزیم بدین ترتیب لایه ها دوباره تکرار شود (لایه آخر بدون پنیر).
ظرف را با درپوش به مدت 6-5 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو می گذاریم بعد از اتمام این زمان در ظرف را برداشته پنیر را روی آن می پاشیم ظرف را بدون درپوش روی سه پایه فلزی قرار می دهیم دستگاه را به مدت 6-5 دقیقه با ترکیب گریل و قدرت 60% (کلید ترکیبی) روشن می کنیم تا سطح پنیر کمی طلایی گردد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لازانیا
طرز تهیه لازانیا خیلی آسونه.من از مایه ماکارونی برای داخلش استفاده میکنم و قارچ وفلفل دلمه ای و پودر آویشن هم میتونی به مایه اضافه کنی.(البته تو بسته های لازانیا ادویه اش هست که من بیشتر اوقات همونو میریزم)
بعد با 5/1 قاشق آرد سفید +3/2 لیوان شیر+کمی کره+یک کوچولو پنیر پیتزا میریزی تو ظرف و میزاری سر گاز و هم میزنی تا سس سفیدت قوام پیدا کنه.و مثل فرنی بشه.
بعد لازانیا رو به تعدادی که ظرفت جا میگیره تو یک قابلمه آب جوش و روغن و نمک(طرز تهیه رو بسته اش هست) میزاری بپزه و بعد آبکش میکنی.هر کدوم رو دونه دونه روی یک پارچه تمیز بچین تا آبش بره.
ته ظرف پیرکستو چرب کن بسته به نوع ظرفت 2-3 عدد از لازانیاهارو کنار هم بزار،مایه گوشت رو بریز ،سس سفیدت رو بریز،بعد پنیر پیتزا.
دوباره لایه بعدی به همین روش تا ظرفت پر بشه.روی لایه آخر پنیر پیتزا بپاش و بزار تو فر با دمای معمولی مدت نیم ساعت کافیه تا پنیر روش آب بشه و لازانیا اماده اس.
من همیشه همینجوری درست میکنم وخیلی خوب میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دوستهایی که در مورد پحتن لازانیا به صورت خشک سوال داشتند من این رو امتحان کردم و خیلی خوب و نرم شد
اول سس سفید رو درست کنید ولی سستون خیلی سفت نشه بعدش لازانیاها رو یکی یکی در داخل این سس فرو کنید و در ظرف چیده مواد را لا به لا بریزید و بعد در فر بگذارید . نوش جان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
میتونید لازانیا رو تویه ظرف بزرگ و پهن درست کنی که مثلا دو لایه بشه

و موادش رو هم کمی آبدار باشه و روش بریز و پنیرش رو بیشتر بریز
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اول اینکه من لازانیا رو زمانی توی آبکش میریزم که در حال جوش گوشه هاش شروع میکنه به پاره شدن یعنی کاملا نرم برمیدارم. بعدش هم حتما همه میدونن که وقتی قارچ رو با مواد قاطی میکنم آب میندازه. من نمیذارم آبش تبخیر بشه و بعد از ریختن مواد لابلای لازانیا و قبل از گذاشتن توی فر اون آب باقیمونده ته مواد رو میریزم روی لازانیا. میتونی هم تا قارچ رو میریزی مواد رو برداری که قارچها توی فر و لابلای لازانیا آب بندازه .در ضمن فر رو از قبل گرم نمیکنم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
gif animators
Gif animators

اگر لازانیات به هم میچسبه و یا وا میره. چند کار رو موقع پختش و آبکشی حتما انجام بده :

1- آب که کاملا جوشید حتما داخلش هم روغن بریز و هم زرد چوبه

2- لازانیا رو روی هم انباشته نکن یکی یکی و به صورت ضربدری داخل آب جوش بنداز

3-موقع آبکشی سریع آب جوش را خالی و ظرفت رو از آب سرد پر کن البته فشار آب خیلی نباشه که لازانیا پاره بشه

4- یه پارچه . ترجیحا حوله روی میز یا کابینتت پهن کن و لازانیا را که از آب خارج میکنی روی حوله ها تک تک بچین.

حالا با خیال راحت زمان داری تا هر جور که دوست داری لازانیا رو داخل ظرفت بچینی.

نوش جان.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   baransiyah7676  |  12 ساعت پیش
توسط   avaz76  |  14 ساعت پیش