2777
2789
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 599141 بازدید | 5792 پست
دوستان در مورد لازانیا اگه خیلی‌ خرده شده دارید تو آبکش من همیشه اینکار را می‌کنم قیا فهش خوب می‌شه
اون موقعی که میریزمشن تو آبکش کمی‌ آب سرد میدم روشون و آبکش را تکون تکون میدم که آب زیرشن هم بره. با یواش ?-? تا از اون لازانیا هایی که درسته موندن و قیا فهشن خوبه را جدا می‌کنم میزارم کنار تو یه بشقاب واسه روش ( چون فقط روشه که دیده می‌شه بقیه خرده شده میمونند زیر لایه‌ها و گوشت ووو اینها)
حالا لازانیا میچینم و لایه لایه گوشت و پنیر و سوس میزنم بد روی آخرین لایه انهأیی که سالم بودن را میچینم بد کمی‌ سوس و تزین اگه بخوام.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خمیر لازانیاااااااااااااااااااااااااا****


مواد لازم :
زرده ی تخم مرغ 3 عدد - سفیده ی تخم مرغ 1 عدد- روغن آب کرده 2 قاشق سوپ خوری - شیر 3 قاشق سوپ خوری - نمک 1 قاشق چای خوری- آرد 2-5/1 فنجان .
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته ، روغن ، شیر و نمک را اضافه می کنیم و هم می زنیم . آرد را کم کم ریخته خمیر می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید و به دست نجسبد و زیاد خشک نشود. خمیر را پس از مالش دادن در کیسه نایلونی قرارداده و در محل گرمی می گذاریم حدود 1 تا 5/1 ساعت بماند. سپس خمیر را نصف کرده ، هرقسمت را روی تخته آرد پاشیده باز کرده تا خوب نازک شود (به قطر 2 تا 3 میلی متر) و برش می زنیم به صورت مربع یا مستطیل های بزرگ . همه ی خمیر که به این ترتیب آماده شد در سینی آرد پاشیده می چینیم . آب و نمک را به جوش آورده، خمیرها را در آن ریخته تا مثل ماکارونی بپزد ( از ماکارونی زودتر پخته می شود) در صافی ریخته روی آن را مقداری آب سرد می ریزیم و وقتی آب آن کشیده شد روی حوله یا پارچه پهن می کنیم تا خشک شود. ته ظرف پیرکس یا ماهیتابه نچسب را چرب کرده یک لایه در کف ظرف از خمیر می اندازیم. روی آن کمی سس قرمز داده سپس گوشت را روی آن می ریزیم صاف کرده و باز یک لایه خمیر ، به همین ترتیب تا گوش و خمیر تمام شود. سطح روی ظرف نباید خمیر باشد روی خمیر را سس سفید ریخته و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می پاشیم ( می توان پنیر پیتزا را لابه لای خمیرها نیز پاشید ) . ظرف را در قسمت وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا روی لازانیا طلایی شود حدود 40 تا 50 دقیقه.
تذک : اگر در این صورت روی آن طلایی نشد و دیدید ته لازانیا برشته می شود بهتر است برای چند دقیقه روی آن حرارت مستقیم بدهید ( گریل)
این دستوری بود که از مربی ام گرفته بودم و به طور کامل نوشتم.
درمورد استفاده از پنیر ، من لابه لای لایه ها را نیز پنیر پیتزا گذاشتم چون هم به نظرم خوشمزه تر میشه و هم باعث استحکام بیشتر لازانیا میشه .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازانیا رولی سبزیجات؛ (شامل قارچ، اسفناج، فلفل دلمه ای، گوجه، کدو، رب گوجه):

gif animators
Gif animators
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لازانیا قیفی
************


gif animators
Gif animators
مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده 1 عدد ( نصف سینه )
زردچوبه 1 قاشق چایخوری برای مرغ - 1 قاشق غذاخوری برای خمیر لازانیا
نمک به میزان لازم
پیاز متوسط 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
خمیر لازانیای گرد 1 بسته
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
قارچ 250 گرم
کنسرو ذرت 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 1 بسته
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
کره برای چرب کردن کف ظرف
شیر یک لیوان

طرز تهیه:

پیاز را با یک قاشق چایخوری زردچوبه و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت دهید و سپس مرغ را اضافه کنید و بعد کمی تفت داده در قابلمه را بگذارید تا بپزد ( 45 دقیقه ) در انتهای پخت نمک را به آن بیافزایید - پس از پخت مرغ را ریش ریش کرده - قارچ و فلفل دلمه را خرد کرده و با کنسرو ذرت مخلوط میکنیم - یعنی مخلوطی از (مرغ ریش شده - فلفل دلمه نگینی خرد شده - قارچ نگینی خردشده - ذرت و کمی پنیر پارمزان ) داریم.



یک بسته لازانیای گرد نیاز داریم .
قابلمه بزرگتری را پر از آب کرده و کمی نمک، روغن و یک قاشق غذاخوری زردچوبه به آن اضافه میکنیم و منتظر میشویم تا جوش آید.


سپس لازانیاها را تک تک به آب اضافه میکنیم و به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط می پزیم (‌در قابلمه را نگذارید )
سپس قابلمه حاوی لازانیا را داخل سینک ظرفشوئی گذاشته و آب سرد را با فشار کم درون آن باز میکنیم ، تا زمانی که آب داخل ظرف کاملاً سرد شود.



سپس خمیرها را یکی یکی بیرون آورده و روی دستمال تمیزی پهن میکنیم و بعد خمیر را از وسط برش میزنیم.


روی خمیر برش خورده کمی مایونز می مالیم و سپس خمیر را با دست حالت قیف درست میکنیم.



داخل قیف را با مخلوط گوشت و سبزیجاتی که قبلا آماده کرده ایم پر میکنیم.


روی مواد را کمی پنیر رنده شده و پودر آویشن می پاشیم.



و قیف ها را داخل ظرفی که با کره سرد چرب کرده ایم می چینیم . ( بهتر است ظرف گرد باشد ).


یک لیوان شیر را روی تمام قیف ها می ریزیم و سپس پنیر پارمزان را به شکل دلخواه روی آن می پاشیم ( بهتر است پنیر تمام سطح قیف ها را نپوشاند تا شکل اصلی نمایان تر باشد )



لازانیا را به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید. ( فر باید از قبل گرم شده باشد )


میتوانید پس از پخت روی لازانیا را با سس کچاب ( گوجه فرنگی ) تزیین کنید.



همانطور که می بینید با وجود اینکه روی تمام لازانیا با پنیر پوشانده نشده ولی کاملاً لطیف و خوشمزه است و دلیل استفاده از شیر در این لازانیا برای جلوگیری از خشک شدن آن است.

gif animators
Gif animators
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام مامان ریحان.افرین.خسته نباشی.اگه فرصتی شد منم میام کمکت.دعلاقه زیادی به اشپزی دارم.دیگران هم لطف دارند میگم اشپزیم خوبه.غذاهای اختراعی هم دارم که بد نیستند.
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]
ماست
***********


مواد لازم:
شیر=1 لیتر(5پیمانه)
ماست=2قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
شیر را می جوشانیم می گذاریم کمی سرد شود بحدی که دست را نسوزاند نکته حساس حد گرمی شیر است که باید انگشت گرمی آنرا کاملا حس کند بدون آنکه انگشت را بسوزاند بعد قاشق ماست را از کنار ظرف داخل شیر می ریزیم ظرف را آهسته تکان می دهیم تا شیر با ماست کمی مخلوط شود بدون آنکه آنرا بهم بزنیم بعد بشقابی را روی دهانه ظرف می گذاریم و روی آنرا با پارچه کلفتی مثل پتو می پوشانیم 4 تا 5 ساعت باید بماند تا ماست بسته شود و سرد شود بعد روی آنرا باز کرده در جای خنکی می گذاریم تا کاملا سرد شود. توضیح آنکه اگر ماست آب انداخت و بره بره شد شیر زیاد داغ بوده و اگر ماست نبست شیر سرد بوده و یا مایه ماست آن که همان دو قاشق است کم بوده یعنی ار اندازه گیری شیر و ماست دقت نشده. ظرفی که ماست را در آن درست می کنیم باید در ظرف مناسب مثل چینی یا بلور تهیه نماییم .
ممکن است ماست را با کمی شیر مخلوط نموده بعد شیر را ریخت و در اینصورت ماست رویه نمی بندد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
منم خودم خونه ماست درست میکنم
شیرا را خوب میجوشونم و بعد که کمی سرد شد (حالتی که وقتی انگشت را در شیر قرار بدی نسوزی) حدودا 30 درجه مایه ما ست که حدود 2 الی 3 قاشق غذاخوری ماست است هم زده و به شیر اضافه میکنم و 2 ساعت زیر پتو میزارم البته الان که هوا گرمه نیازی نیست حتما زیر پتو باشه
بعد از دوساعت ماست را از زیر پتو در میاریم و داخل یخچال میزاریم بهتره روز بعد از این ماست استفاده کنیم تا خوب سفت شود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
create avatar
Create avatarاگه ماست را تو ظرف سفالی درست کنید سفت و خوب میشه البته ظرفی که لعاب نداشته باشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ماستتون ترش شد چون مایه تون یعنی ماستتون بیشتر از اندازه بوده و از هر توع شیر حتی نتظر خراب هم میتونید پنیر درست کنید !... برش گردونید تو قابلمه شیر یا ماستی رو که نبست رو میگم . بذارید روی گاز بجوشه وقتی شروع کرد به قل زدن اگه سرکه داشتید که در ازای عر لیتر دو قاشق سزکه و اگه ماست داشتید در ازای هر لیتر شیر یه تصف لیوان متوسط ماست بریزید توش و نیگاه کنید جلوی چشم تون شیر دلمه میشه و از آب جدا میشه مرحله بعدی یه صافی بذارید توی ظرف شونی و توش یه پارچه نازگ( من از پارچه های تازک مثل حریر چلوار خلاصه پارچه هائی به نازکی چوراب زنونه و شیر دلمه شده رو میریزم توش و بعد از 3 دقیقه چمش میکنم و مثل یه گلابی بزرگ از شیر آب آویرونش میکنم نا آبهای اضافیش بره بعد یه ظرف رو تا اندازهای که روی پنیر رو بگیره از آب معدنی و نمک به اندازه دلخواه پر میکنم و بعد از یه ساعت میرم سر پنیر از پارچه درش مییارم با کارد اونو تیکه تیکه میکنم میذارم تو آب نمک میذارم تو یخجال 5 ساعت دیگه اش نوش جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ماست میوه ای


تولید ماست میوه ای در دنیا بسیار رایج است و طرفداران زیادی نیز دارد. برای تولید این محصول روش های مختلفی وجود دارد که در زیر به چند نمونه ی آن اشاره می شود:

الف- تولید ماست میوه ای با استفاده از اسانس و رنگ خوراکی

در این فرایند، رنگ و طعم میوه ی مورد نظر را همراه با مواد پایدار کننده به ماست افزوده و بسته بندی می کنند. معمولاً در این فرایند از اسانس های مصنوعی ( شیمیایی ) استفاده می شود که مصرف آن در بعضی کشورها با محدودیت همراه است.

ب- ماست میوه ای با مربا یا مارمالاد میوه

در این موارد ماست را با مربا یا مارمالاد میوه و مواد پایدار کننده مخلوط کرده و بسته بندی می کنند. در بعضی موارد، ماست و میوه را به صورت جداگانه بسته بندی کرده و به صورت بسته های دو قلو به فروش می رسانند و مصرف کننده هنگام مصرف آنها را باهم مخلوط می کند.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ماست موسیر
موسیر تازه اگر داشتید تمیز کنید تکه تکه کنید و در آب سرد به مدت 1ساعت خیس کنید و در این مدت چند بار آبش را عوض کنید چون موسیر تازه خیلی تند است تندی آن به صورتی است که حتی افرادی که غذای تند می خورد دل ادم را می زند پس خوب بشویید تا تندی آن برطرف شود اگر بگذارید خشک شوند این تندی برطرف می شود و پس از خشک کردن پودر نمایید و در بعضی غذاها و تهیه ماست موسیر استفاده کنید اگر هم موسیر تازه نداش موسیر استفاده کنید خیس کنید و تمیز کنید و اجازه دهید خوب آب اضافی گرفته شود و روی پارچه تمیزی پهن کرده نیم خشک شوند .
ماست بهتراست ماست میش ( گوسفند ) باشد چون کیفیت ماست موسیر به ماست هم بستگی دارد ترجیحا اگر ماست سفت باشد خیلی بهتر است یک قاشق مربا خوری پودر موسیردر یک لیوان ماست خوب است خیلی کم نمک در شیشه ای بریزید و هم بزنید و یک روز بیرون از یخچال بگذارید بعد از یک روز در یخچال نگه داری کنید چند روز که ماند ماست موسیر آماده است .
موسیر های تمیز شده و تکه تکه شده را در مقداری ماست بریزید میزان ماست باید کم باشد به طوری باشد بقیه ماست را بعدا اضافه کنیم به عنوان مثال اگر یک لیوان موسیر داریم دولیوان ماست بس است (نمک فراموش نشود ) برای بیرون از یخچال گذاشتن باید دوروز باشد تا موسیر ها جابیا فتند پس از جا افتادن که کمی نرم می شوند و ماست هم مزه موسیر می گیرد بعد از چند روز در یخچال گذاشتن ان وقت موقع اضافه کردن ماست اضافه است ماست را که اضافه کردید ( بسته به نوع کاربردی که می خواهید ماست اضافه کنید ) می توانید برای هر دونوع ماست موسیر کمی پونه و فلفل و یا کرفس کوهی اضافه کنید بعضی ترجیح می دهند بدون ادویه باشد بسته به نوع سلیقه رفتار کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
create avatar
Create avatar


اگه اهل درست کردن ماست خانگی هستید، پس درست کردن ماست چکیده موسیر هم براتون راحته. اگر هم اهل درست کردن ماست خانگی نیستید، باز هم می تونید با ماست های حاضری که از مغازه ها تهیه می شه، اینو درست کنید ! پس همونطور که می بینید، هیچ راه فراری ندارید !!!

مواد لازم :

ماست

موسیر

نمک

پارچه تمییز



طرز تهیه :

اول از همه موسیرها رو توی یه کاسه آب می ریزیم تا یکی دو ساعت بمونه و نرم بشه. ( موسیر رو می تونید از عطاری ها یا بعضی از بقالی ها و لوازم قنادی فروش ها تهیه نمایید.)



بعدش پارچه تمیز رو آماده می کنیم. چند ساله که برنج رو یه غیر از گونی، توی کیسه هایی با جنس متقال می ریزند. می تونید اون کیسه ها رو تمییز بشویید و برای این کار ازش استفاده کنید. یه سری تکه پارچه نخی هم بیرون به صورت بسته بندی می فروشند که اونم به درد این کار می خوره. من خودم از این تکه پارچه ها استفاده می کنم و یکی از اینها رو برای این کار کنار گذاشته ام. موسیرها رو با رنده ریز توی ماست رنده می کنیم و قدری نمک بهش اضافه می کنیم. سپس همه رو توی کیسه می ریزیم و در حدود یک شب تا صبح از جایی آویزون می کنیم.





زیرش می تونید یه کاسه بذارید و آب جمع شده رو کنار بگذارید. این آب ماست برای درمان فشار خون خیلی خوبه.

نکته 1 : اگه از این آب برای درمان فشار خون استفاده می کنید، مقدار نمکی رو که اول به ماست اضافه می کنید، کمتر کنید. چون نمک برای فشار خون ضرر داره.

نکته 2 : از این آب ماست می تونید برای تهیه دوغ خانگی استفاده کنید.



همونطور که می بینید، از یک کیلو ماست، همین یه کاسه ماست چکیده دراومد ! همه آب ماست، ازش چکیده ! برای همینه که قیمت این ماست گرونتره.

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برای درست کردن ماست ، اول باید شیر را بحوشانید و بذارید سرد بشه . البته نه سردِ سرد ، تقریبا دمای شیر باید با دمای بدن انسان یکی باشه . اگر دماسنج مخصوص آشپزی داشته باشید باید شیر رو مرتب چک کنید تا حرارتش حداقل به 37 درجه برسه .
راه آسون ترش اینه که انگشتتون رو توی شیر فرو ببرین و اگر دیدین که حرارتش دستتون رو نمی سوزونه یعنی برای مایه زدن آماده است .
برای هرلیتر شیر ، یک قاشق غذاخوری ماست کافیه . ماست را داخل شیر بریزید و هم بزنید . در ظرف را ببندید و گرم نگهش دارید . ( مثلا با چیزی مثل مشما یا پتو دورش رو محکم ببندید ) بین سه تا شش ساعت بعد ماست شما آماده است .
بهتره یک روز هم در یخچال بمونه تا سفت تر بشه .
درجه حرارت بالا باعث ترش تر شدن ماست میشه .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز