2777
2789
عنوان

اعمال روز عاشورا 🖤🥀

419 بازدید | 80 پست

🔵⚫️ اعمال روز عاشورا

1⃣ خواندن زیارت عاشورا با ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام‌

https://uupload.ir/view/vid_20230727_153558_210_yamm.mp4/

2⃣ سعى کنند در نفرین و لعن بر قاتلان آن حضرت و یکدیگر را تعزیت گویند در مصیبت آن جناب و بگویند:

اَعْظَمَ اللّهُ اُجُورَنا وَاُجورَکمْ بِمُصابِنا بِالْحُسَینِ عَلَیهِ السَّلامُ

بزرگ گرداند خدا پاداش ما و شما را در سوگواریمان براى حسین علیه السلام

وَجَعَلَنا وَاِیاکمْ مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَعَ وَلِیهِ الاِْمامِ الْمَهْدِىِّ مِنْ الِ مُحَمَّدٍ عَلَیهِمُ السَّلامُ

و قرار دهد خداوند ما و شما را از خون خواهانش به همراه ولیش امام مهدى از خاندان محمد علیهم السلام

3⃣ شایسته است در این روز مقتل بخوانند و یکدیگر را بگریانند

4⃣ خواندن هزار مرتبه توحید در این روز فضیلت دارد و روایت شده که خداوند رحمان نظر رحمت بسوى او کند .

5⃣ خواندن دعای عشرات

6⃣ اگر کسى در این روز نزد قبر امام حسین علیه السلام باشد و مردم را آب دهد مثل کسى باشد که لشکر آن حضرت را آب داده باشد و با آن جناب در کربلا حاضر شده باشد .

7⃣ شایسته است که شیعیان در این روز امساک کنند از خوردن و آشامیدن بى آنکه قصد روزه کنند و در آخر روز بعد از عصر افطار کنند به غذایى که اهل مصیبت مى خورند مثل خرما و نان و امثال آنها نه مثل غذاهاى لذیذه

و آنکه جامه هاى پاکیزه بپوشند و بندها را بگشایند و آستین ها را بالا کنند به هیئت صاحبان مصیبت و علاّمه مجلسى در زادالمعاد فرموده و بهتر آنست که روز نهم و دهم را روزه ندارند زیرا که بنى امیه این دو روز را براى بَرکت و شماتت بر قتل آن حضرت روزه مى داشتند و احادیث جعلی بسیار در فضیلت این دو روز و روزه آنها بر حضرت رسول صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَ اله وارد کرده اند و از اهل بیت عَلیهمُ السلام در مذمّت روزه این دو روز خصوصا روز عاشورا وارد شده است و ایضا بنى امیه علیهم اللَّعْنَةُ از براى برکت آذوقه سال را در روز عاشورا در خانه ذخیره مى کرده اند .

8⃣ در آن روز آذوقه در خانه ذخیره نکند و نخندد و مشغول لهو و لعب نگردد .

9⃣ هزار مرتبه بر قاتلان آن حضرت لعنت کند و بگوید:

اَلّلهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَینِ علیه السلام

🔟 شایسته است که شیعیان در این روز خود را مشغول کار های دنیا نکنند و مشغول گریه و نوحه و مصیبت باشند و در آخر روز عاشورا سزاوار است یادآوری از حال حرم امام حسین علیه السلام و دختران و اطفال آن حضرت که در این وقت در کربلا اسیر دشمنان و مشغول به حزن و گریه بودند و مصیبت هایی که بر آن ها گذشت که در خاطر هیچ آفریده ای خطور نکند و قلم را تاب نوشتن نباشد.

1⃣1⃣ خواندن زیارت وارث 

▪️دعای سلامتی:‌ اللهم کن لولیک....
▪️صدقه برای سلامتی ایشان 

این صدقه غیر از پول می‌تونه قرآن خواندن باشه برای سلامتی آقا امام زمان
▪️گریه برای امام حسین و یاران او که مرحم‌ بخش قلب حضرت است.
▪️تصمیم برای کنار گذاشتن یک عمل که حضرت را ناراحت می‌کند.
▪️و...

📚 منبع؛ مفاتیح الجنان 

❤️امام مهدی علیه السلام :
هر صبح و شام بر تو گریه و شیون میکنم و در مصیبت تو به جای اشک ، خون میگریم .

📚بحار ، ج ۱۰۱ ص ۲۳۸

محرم#

🌻أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ‌ألْـفَـرَج🌻

🌷@emam_zmn🌷

آجَرَکَ الله یا بَقیَّهَ الله فی مُصیبَة جَدِّکَ الحُسین علیه السلام"

✍عـلامه امـینى (ره) فـرمودند:
شــب و روز تاسوعا و عاشورا براى
سلامتى امام زمان صــدقه دهید
چون قلبِ حــضرت اندوهناڪ جَدِّ
غریب ‌شان، حضـــرت سیدالشهداء
اســـت. 

دعای فرج و سلامتی امام زمان پست بعد🙏✨🍃

التماس دعا

🆔 eitaa.com/emame_zaman

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

عزاداری ام نذر ظهور شماست💚

أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج وَ فَرَجَنا بِهِ🕊

بسم الله الرحمان الرحیم

✨اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.✨🌱 ‌‌‌‌

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً✨

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۰۰۰ توحید میخونم

پردیس
پایان نامم همین تابستون قطعی بشه و استادم اذیت نکنه و پروپوزالمو زودتر ثبت کنم😭😭😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
التماس دعا. به حق این روز عزیز بچه هام عصر برگردن پیشم

الهی آمین عزیزم 🙏🥀💚 

حمد میخونم براتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و فرجهم

۱۰۰۰ توحید میخونم پردیس پایان نامم همین تابستون قطعی بشه و استادم اذیت نکنه و پروپوزالمو ز ...

قبول باشه خواهر عزیزم 🥀💚 

الهی که حاجت روا بشی به حق این روز بزرگ و حضرت سید الشهدا و یاران فداکارشون🥺 

حمد میخونم برات

التماس دعا 😭

سلامت و حاجت روا باشی عزیزم 🙏💚🥀 

حمد میخونم براتون

انشالله حاجت روا بشین.منم توحید میخونم به نیت حاجاتتون

خیلی ممنونم گلم لطف میکنید 💚

نمیتونم ۱۰۰۰ تا توحید بخونم خیلی ختم دارم 

میشه ۸ تا بخونم هدیه کنم امام رضا واسطه بشه برای ازدواجم ؟؟🥺

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
لطفا تگم کن بعدا بخونم

چشم عزیزم حتما 

ان شاالله که سلامت و حاجت روا باشید 🙏 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نمیتونم ۱۰۰۰ تا توحید بخونم خیلی ختم دارم  میشه ۸ تا بخونم هدیه کنم امام رضا واسطه بشه برای از ...

عزیزم این اعمال که گفته شده مستحبیه یعنی ثواب زیاد داره برای هر کس بتونه 

هر چقدر هم که بخونیم مطمئنا ثواب بالایی داره 

حاجت روا باشید 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم