2777
2789

چقد به خودتون میرسید؟  من اهل آرایش ورنگ ومو وتیپ همه چیم،با وجود پسرمم بخودم میرسیدم اما ازوقتی دخترم بدنیا اومده هم حوصلشو ندارم هم وقتشو،البته بخوام وقتی که برای کارای هرروز خونه میزارم براخودم بزارم میتونم،امشب زن بابای شوهرم گفت چقد زشت شدی خیلی بهم برخورد بعد گفت بخودت نمیرسی شاید واسه اینه،خواهرشوهرمم گفت اتفاقا من پوست تورو داشتم اصلا ارایش نمیکردم طفلی با دوتا بچه وشام ونهار وکارای خونه والا خیلیم خوبه، ازفردا میخوام مث قبل بشم ازکجا شروع کنم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

منم دقیق شرایط شمارو دارم سرپسرم میتونستم هم‌ب خودم‌برسم هم‌ب کارای خونه تازه استراحتم داشتم ولی سردخترم بایه پسر۳ساله خب تایمم‌کم‌شد استراحتم کمتر از نصف شد بزور ب خودم میرسم

این روزا میگذره فقط شمابه حرفای منفی بقیه دقت نکن اوناشرایط شمارو نمیدونن فقط نیش میزنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله شنبه بچه ها رو بسپار یکی وقت ناخن بگیر برو کاشت کن 

مژه هم کاشت کن 

ی خط لب و رژ لب و خط چشم هم سر فرصت جای خوب تتو کن 

موهاتم وقت بگیر لایت کن ک سالی 1 بار لازم باشه بری ترمیمشون

دیگه روزی 1 بار صورتت بشوری و ی مرطوب مننده و عطر بزنی همیشه مرتبی

مرتبم همیشه آرایش دوست ندارم

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
منم دقیق شرایط شمارو دارم سرپسرم میتونستم هم‌ب خودم‌برسم هم‌ب کارای خونه تازه استراحتم داشتم ولی سرد ...

ممنون درسته ولی حس زشتی شدید دارم

عزیزم از هیچ جا 

من یه پسر ۸ساله ودختر یک ماهه دارم که کولیک داره.مدام دارم عاروقشو میگیرم 

شوهرمم بدبخت همش شیفته 

باید شام و نهار بپزم واقعا حموم هم به زور میرم ...

باورت نمیشه شاید روزی سه الی چهار ساعت بتونم بخابم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
چبعد از حموم به موهات واکس مو بزن یا داخل حموم موهاتو لخت می کنه ابروهات همیشه مرتب کن 

اینا سرجاشه بیشتر تغییر میخوام

نه عزیزم زشت چیه اگر تایم داشتی به پوستت برس چون استراحتت کم شده طراوت پوستت کم شده احتمالا 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

منم دقیقا.خیلی هیکلم‌بهم‌ریخته خیلی نظرای منفی بقیه روم‌اثرمیذاره چون توشرایط خیلی سخت بعدزایمانم ولی خب دارم‌سعی میکنم‌روخودم‌کارکنم

عزیزم از هیچ جا  من یه پسر ۸ساله ودختر یک ماهه دارم که کولیک داره.مدام دارم عاروقشو میگیرم&nbs ...

وای چه سخته یعنی بچه دوم اینقدر سخته 

منم ابان بچه ام به دنیا میاد پسرمم میره کلاس اول خخدا به دادم برسه 

خدایا شکرت بابت همه چیز
انشاءالله شنبه بچه ها رو بسپار یکی وقت ناخن بگیر برو کاشت کن  مژه هم کاشت کن  ی خط لب و ...

اینارو انجام میدم والا،نمیدونم با چه دیدی نگام کرد اینقد زشت اومدم جلو چشش😂فیلم عروسی دیده بود گفت وای اونجا چطوری واینجا😐فقط کاشت مژه وناخن ندارم ،لبم تتوست خط چشمم دارم موهاموو هرروز بعد حموم وکس میزنم گوجه ای میبندم بوی خوبی میدم لباس تمیز ،فقط رنگ موهم ندارم که بنظرت تمام دکلره خوبه یا هایلات 

من هم لاغرتر شدم هم ب کارای شخصیم اصلا نمیرسم ب زور ظاهر خونه رو حفظ میکنم فقط . پسرمم بدغذاست . تو ...

یه بچه داری؟ چندسالشه؟ دکتر ببر زینک بده واسه اشتها،من میخوام موهامو رنگ روشن بزنم چون تیره بهم نمیاد،لباس جدید بخرم بخاطر بارداریم نخریدم یساله،ترمیم تتوهامو بکنم  واگه بشه کاشت ناخن دلم میخواد

عزیزم از هیچ جا  من یه پسر ۸ساله ودختر یک ماهه دارم که کولیک داره.مدام دارم عاروقشو میگیرم&nbs ...

شرایط منم همینه دخترم دوماهشه هنوز کولیکش خوب نشده،تازه پسرمم گیر میده ک چرا وقت نمیزاری برام