2777
2789
عنوان

با بچه ۵ ساله که بی ادب و گستاخ شده باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا ربطی به اون بچه ی فامیل نداره. مشکل از درون خانواده ی خودشه‌. مرکز توجه بوده و بعد بچه ی کوچکتر اومده، پدر و مادر نتونستن به خوبی مدیریت کنن کمبود توجه و محبت گرفته‌. یا وقتی کوچکتر بوده و به قول شما مودب بوده علت مودب بودنش تنبیه زیاد از حد بوده و الآن دیگه تنبیه روش جواب نمیده. و خیلی چیزهای دیگه....

با چند بار بازی کردن با یه نفر دیگه، بچه مشکلات عمیق پیدا نمیکنه قطعا

یا از چیزی رنج میبره

یاالانه داره تقلیدایی که کرده و عملی میکنه

یا انرژی مضاعف داره باید تخلیه شع

بهترین کار اینه ببریدش پیش مشاور روانشناس

یا در قالب بازی و داستان بهش بفهمونن که پرخاشگری و بی احترامی خوب نیس

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
از چیزایی ک میخواد محرومش کن وقتی دیدی کار خوبی میکنه تشویقش کن  مثلا خواهرش اگه کار خوبی میک ...

یک ذره که به کوچیکه توجه کنی قیامت به پا می‌کنه 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

ببین بنظرم فقط بابک روانشناس کودک مشورت کن

چون اگه اشتباه کنی این رفتار موندگار میشه

ما تو اقوام یکی داریم اوایل همه میگفتن بچه است و فلان از سرش میوفته

الان ۸ سالشه فوق العاده بی ادب و گستاخ

بچه هارو میزنه،به بزرگ‌ترش حرف های خیلی زشت میزنه،کاراهای فوق العاده بد می‌کنه و به حرف کسی ام گوش نمیده حتی کتک ام روش جواب نمیده

مامانش دیگه تحملشو نداره چه برسه به بقیه

تنبیه عاقلانه و منطقی. تهدید غیر قابل اجرا نکنین . از بکار بردن عبارت «اگه یک بار دیگه » خود داری کنین . اگر تهدید کردین حتماً اجرا کنین . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را

دیگه اهمیت بهش نده یعنی بی محلی کاری که میکنه یا باباش بزنه اون دستاش بگیرین بدون هیچ نصیحتی که کارت اشتباه تا خسته شه نه که باخنده کاملان جدی 

از چیزی که خیلی دوسش داره محرومش کنین هربار کار اشتباهش تکرارکرد درحد 3 چاردیقه تو اتاقش زندانیش کن نه که درو ببندین دادبیداد کنین فقط نمیتونه بیرون بیاد اینو یعنی یه مشاور گفته که دارم بهت میکم 

یک ذره که به کوچیکه توجه کنی قیامت به پا می‌کنه 

وقتی اینکارو کرد اصلاااااا به رفتاراش توجه نکن تو روانشناسی بهش میگن اشباع اگه بی توجهی کنی خودش از این رفتارش خسته میشه بهش بگو تو هم پسر خوبی باشی رفتارم باهات خوبه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

کتک زدن فقط گستاخ ترش میکنه . در مواجهه با بچه ها  خیلی باید صبر و حوصله داشته باشید . من خودم محروم می‌کنم بعدم دلم نمیسوزه . با ید تحمل داشته باشی مثلا کار بدی کرد آخر هفته نبریدش جایی که خیلی دوست داره . بعد تشویق هم خیلی موثره بگید فلان رفتارت خوب باشه جایزه داری