2777
2789
عنوان

سفت شدن رگ بعد از تزریق سرم

6596 بازدید | 12 پست

سلام

همسرم حدود یک ماه پیش بستری بود

بعد از مرخص شدن محل رگ گیری به شدت درد میکرد

الانم انگار یه چیز سفتی زیر پوستشه و بازم درد داره

تجربه ای مشابه این دارین؟ 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

برای امپول شنیده بودم که اون منطقه یکم سفت شده و اینا 

که با کمپرس و اینا حل میشه ولی برای سرم تاحالا نشنیده بودم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه طولانی مدت یعنی چندروز سرم وصل بوده چیزی نیست بمرور خوب میشه 

برای منم بود مثل لخته خونه که کم کم از بین بره ولی بازم میخوای زنگ بزن‌کارشناس اورژانس بپرس

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
شاید رگش پاره شده یا اینک بد رگ گرفته مایع سرم زیر پوستش جم شده فک کنم باید بری دکتر یادمه ک مهم ب ...

خودش. که میگه موقع تزریق مورفین، پرستار از حرصش یه دفعه ای آمپولو زد و بعد اون درد شدیدی داشته و الانم رفع نمیشه

آخه چه درمانی داره؟ 

عمل میخواد؟ 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
برای امپول شنیده بودم که اون منطقه یکم سفت شده و اینا  که با کمپرس و اینا حل میشه ولی برای سرم ...

آمپول مورفینو یه دفه زده

هرکاری کردیم خوب نشد

دردشم بیشتره

و اینکه رفته رفته یه چیز سفت زیر پوستش احساس کردیم که قبلا نبود

اگه طولانی مدت یعنی چندروز سرم وصل بوده چیزی نیست بمرور خوب میشه  برای منم بود مثل لخته خونه ک ...

بعد چند مدت خوب شدین؟ 

شماهم یه چیز سفت دردناک زیر پوستتون حس میکردین؟ 

دکتر گفته اگر بعد یه ماه خوب نشد بره عکس بگیره

خودش. که میگه موقع تزریق مورفین، پرستار از حرصش یه دفعه ای آمپولو زد و بعد اون درد شدیدی داشته و الا ...

ن فک نکنم

ولی نمیدونم والا

ببر نشون بده باشه؟

فک کنم میتونه خطرناک باشه

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
ن فک نکنم ولی نمیدونم والا ببر نشون بده باشه؟ فک کنم میتونه خطرناک باشه

نشون دادیم گفتن اگر بعد یه ماه خوب نشد باید عکس بگیره و فلان

نشون دادیم گفتن اگر بعد یه ماه خوب نشد باید عکس بگیره و فلان

خب پس نگران نباش ایشالا چیزی نی

من ی بارچهار روز بیمارستان بستری بودم سوزن انژیوکت عین چهارروز تو رگم بود

بعدش فک کنم تا چند روز اذیت بودم اونقد ک دستم و خم نمیتونستم بکنم و ب قد ی کف دست کبود شده بود

ی بارم تو همون مدت بقل رگم ی کوچولو ورم کرد

ب پرستار گفتم

چکش کرد

رگ و عوض کرد ..بد ی روز خوب شد...اما فک نکنم اونقدی ک تو میگی برامن اون ورمه درد داشته بوده

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
خب پس نگران نباش ایشالا چیزی نی من ی بارچهار روز بیمارستان بستری بودم سوزن انژیوکت عین چهارروز تو ر ...

نه برا همسرم خیلی دردناکه

بعد چند مدت خوب شدین؟  شماهم یه چیز سفت دردناک زیر پوستتون حس میکردین؟  دکتر گفته اگر بع ...

یادمه طول کشید ولی نمیدونم چقد و چندروز واقعیتش

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
آمپول مورفینو یه دفه زده هرکاری کردیم خوب نشد دردشم بیشتره و اینکه رفته رفته یه چیز سفت زیر پوستش ...

سلام عزیزم دست همسرتون خوب شد؟ چه کارایی انجام دادید واسه این موضوع منم عمل داشتم دچار همچین چیزی شدم