2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام تهرانم  خیاط شلوار لی رو ازم گرفت شش تومن یک ماه پیش نهایتا شش الی ده تومن نه بیشتر

سلام کجای تهرانی واقعا ۶ تومن ازت گرفت صددرصد اشتباه کشیده احتمالا ۶۰ تومن میخواسته بگیره امکان نداره خیاطی زیر ده تومن کوتاه کردن شلوار ۵۰ تومنه مانتوم تقریبا همینه بسته ب جنسش البته

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
سلام کجای تهرانی واقعا ۶ تومن ازت گرفت صددرصد اشتباه کشیده احتمالا ۶۰ تومن میخواسته بگیره امکان ندار ...

نه درست کشید

منطقه ۱۱ خ ولیعصر

خیاط مردونه است تو خیابونمون

شب سال تحویل یعنی اواسط اسفند پارسال هم رفتم پاساژ کویتی ها تو خ جمهوری شلوار لی خریدم همونجا پرو کردم و کوتاه کرد واتو کشید ده تومن گرفت

نه درست کشید منطقه ۱۱ خ ولیعصر خیاط مردونه است تو خیابونمون  شب سال تحویل یعنی اواسط اسفند پ ...

پ ‌کلا شانست تو خیاطی گفته خخخ

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩

خودت کوتاه کن کاری نداره که 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خود همون‌مغازه ای که خریدی کوتاه کرد برات؟

تو‌خ جمهوری تهران این پاساژ کویتی ها یه پاساژ چند طبقه ی بزرگ هست که فقط وفقط شلوار میفروشه

همکفش دوتا خیاط بودند که تند تند شلوارا رو کوتاه و اتو میکردند

نیم ساعت نشستم تاتحویلم داد 

2810