2777
2789
عنوان

کاش یکیو داشتم بغلم میکرد امشب😔

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 29 پست

منم ،اتفاقا داشتم گریه هم میکردم...

یکم از حرفای دلم برا خودم نوشتم بهتر شدم..

انشاءالله ک ب اون خواسته قلبیمون برسیم:))))

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم برات

اگه بودم بغلت میکردم ولتم نمیکردم

شاید زندگی همین باشد،من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگری ست..ذره ای بهر نبردیم از عالم ،نکند،مافقط بهر تماشای جهان آمده ایم ..این جمله رو همیشه از من یادگار داشته باش که برای تک تک کارایی که بقیه واست میکنن قراره تو سری بخوری🤝مراااااااا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم..نکنه باور کنی دوست دارماشونو که تهش تلخیه نخواه که باور کنی....ماهردو شاخه ی یک درخت بودیم ...چه میشد اگر باد از دو سو می وزید؟!اقایون درخواست دوستی ندید

چیشده دردودل کن سبک شی حال این روزای منو داری دوبار امروز قران بغل کردم زار زدم زدم زدم ولی چ فایده هیچ جوابی نمیاد بازم میگذره

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بمیرم برات چیشده عزیزم؟کاش پیشت بودم و سفت سفت بغلت میکردم و باهم گریه میکردیم🫂🥲ایشالا به زودی تموم مشکلاتت حل بشند و حالت خوب بشه عزیزدلم🤲🙏

منم حالم خیلی بده خیلی تنها و بی‌کسم.خداروشکر مامان بابا و خواهر دارم ولی هیچکدوم از حالم خبر ندارند و نمیتونمم بهشون بگم چه مرگمه😭همش سعی میکنم جلو بقیه خوب باشم ولی وای از وقتی تنها میشم غم و غصه‌ی عالم میاد سراغم😭عشقم الان نزدیک یک ماهه ولم کرده رفته دیگه هیچ امیدی به برگشتش ندارم بدون اون میمیرم نمیتونم زندگی کنم نمیدونم اصن چیشد که اینجوری شد خیلی حالم بده تا همین الان داشتم گریه میکردم واسه هیچکسم نمیتونم دردودل کنم چون اصن هیچکس نمیدونه رابطمو🖤💔😔😭

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
بمیرم برات چیشده عزیزم؟کاش پیشت بودم و سفت سفت بغلت میکردم و باهم گریه میکردیم🫂🥲ایشالا به زودی تمو ...

خدانکنه عزیزدلم چقدددددد تو مهربونییییییییی🥺 ادم های مهربون و دل پاکی مثل شما هستن که دنیارو انقددددد زیبا میکنن دورت بگردم

شرمنده من دیشب این تاپیک رو زدم بعد انقد گریه کردم نتونستم گوشی دستم بگیرم بعد انقددد گریه کردم تا خابم برد 😭

الهی دورت بگردم میفهممت همه تو زندگیشون همچین اتفاق های تلخ و مخصوصا جدایی رو تجربه کردن

من خودم انقد احساسیم وقتی یکی که دوسش داشتم ترکم میکرد انقدددد قلبم درد میگرف که نفس کشیدن یادم میرف ولی بهت بگم که من حس خوبی به این قضیع دارم احساس میکنم برمیگرده عزیزم

بحث و دعوا و جدایی بر همههههههههه عاشقا هست بر همه 

ولی مطمئن باش اگه عاشقت باشع برمیگرده❤️ و درست میشع همچی عشق واقعی خودش ساخته میشه خودش پایدار میمونه ....

من خودم با شوهرم داستان جالبی داشتیم

۵ سال عاشقممممم بود ۵ سال زجه زد التماس کردددددد پسش زدم خیلی عاشقا خیلی

هیچ وقت فکرشو نمیکرد بتونه منو از نزدیک حس کنه شوهرم ولی روزگار جوری براش چید دل من که ذره ای اون رو دوست نداشت و بی تفاوت بود بعش چنان نرم بشه و‌چنان عاشقش بشه که اللن بشم خانومش و اونو از همه بیشتر دوست داشته باشم؟

بسپر بع روزگار عاشق واقعی به عشقش میرسه من قسم میخورم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
بمیرم برات چیشده عزیزم؟کاش پیشت بودم و سفت سفت بغلت میکردم و باهم گریه میکردیم🫂🥲ایشالا به زودی تمو ...

امیدوارم و از ته ته ته دلم ارزو میکنم که حالت خوب بشه دوست مهربونم❤️💋

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
خدانکنه عزیزدلم چقدددددد تو مهربونییییییییی🥺 ادم های مهربون و دل پاکی مثل شما هستن که دنیارو انقددد ...

عزیزدلم شرمندم که من اینقد دیر جواب میدم من حالم یه مدت خیلی بد بود و نتونستم بیام سایت.

فداتبشم قشنگم خودت که مهربون‌تر و دل پاک‌تری عزیزم🤍🥺

قربونت برم چه حرفای خوبی زدی مرسی از حرفای قشنگت و همدردیت واقعا آرومم کردی با حرفات😍🙏

خوشبختانه برگشت ولی خب مشکلات زیادی داریم تو که اینقد مهربونی دعاکن حل بشه🥺😭

امیدوارم توام تموم مشکلاتت حل بشند و همیشه از ته دلت بخندی و خوشحال باشی دوست خوبم♥️🫂

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
امیدوارم و از ته ته ته دلم ارزو میکنم که حالت خوب بشه دوست مهربونم❤️💋

عزیزدلمی مرسی ازت مهربونم منم از ته ته ته دلم همینو برات آرزو میکنم قشنگم♥️🥺🙏

عزیزدلم شرمندم که من اینقد دیر جواب میدم من حالم یه مدت خیلی بد بود و نتونستم بیام سایت. فداتبشم قش ...

خاهش میکنم عزیزم درکت میکنم الهیییییی الان بهتری؟

خداروشکررررررر میتونید همه چی رو باهم بسازید شک نکن دورت بگردم حتمااااا برات دعا میکنم ❤️🥺خوشحال شدم برات خوشگلم بهترینارو ارزو میکنم برات و میخام که غرق ارامش و خوشبختی باشی 💋💋🥰

خاهش میکنم عزیزم درکت میکنم الهیییییی الان بهتری؟ خداروشکررررررر میتونید همه چی رو باهم بسازید شک ن ...

فداتشم عزیزدلم یکم بهترم خداروشکر♥️

قربونت برم چقد مهربونی تو آخه🥺💋

منم بهترینارو برات آرزو میکنم و از ته دلم از خدا میخوام همیشه تو تموم مراحل زندگیت خوشبخت و موفق باشی عشقم🤍🫂🙏

فداتشم عزیزدلم یکم بهترم خداروشکر♥️ قربونت برم چقد مهربونی تو آخه🥺💋 منم بهترینارو برات آرزو میکن ...

عزیزدلمیییییی قربونت برم تو مهربون تری مرسی دورت بگردم ممنونم از ارزوی خوبت و انرژی مثبتی که بعم دادی ✨✨❤️❤️❤️❤️

عزیزدلمیییییی قربونت برم تو مهربون تری مرسی دورت بگردم ممنونم از ارزوی خوبت و انرژی مثبتی که بعم داد ...

دورت بگردم دوست خوبم ممنون از خودت عزیزدلم♥️😘🫂