2777
2789
عنوان

مامانا نظر بدید وقتی عصبی میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست
تابستون میذارم بشینم که صبح بذاره بخوابم

هرچی شب زودتر بخوابن فرداش خوش اخلاقتر میشن من اینو سر دخترم بارها امتحان کردم شب دیر بخوابه صبح زیاد هم بخوابه بازم اون روز بیشتر لجبازی و بد قلقی میکنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
دو روز خیلی خوبه دختر من بعد بوس و عذرخواهی  نیم ساعت بعد به کارش ادامه میده😂😂

خوبه شما بوس  موس هم دارید، من جوابشو نمیدم پسرم میره رو ریپید چرا مثلا ماشینمو برداشتی ؟؟ ها؟؟ چرا ماشینمو برداشتی؟؟؟ ها؟؟؟ جوابمو بده، هاااا؟؟؟ .... اینو شما نیم ساعت ادامه بده....یعنی به جنون میرسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم❤بانمکه دوست داشتنی نیم ساعتم خوبه فقط سعی کنید این تایمه طولانیتر بشه نیم ساعت بشه ۱ ساعت ۱ ...

مرسی عزیزم 🌹خرابکاری ها معمولا از یه نوع به نوع دیگه تبدیل میشن مثلا اسب چوبیشو داشت با اب میشست همه فرش رو خیس کرد دعوا و قهر کردم گفتم اسبت خراب میشه دیگه اسب نداریا گفت ببخشید بعد رفت نمک دون آورد پشت مبل قایم شد نمکارو ریخته بود زمین انگشت میزد میخورد 😂😂😂 بعد اون بازم رفت سراغ آب ریختن رو میز تی وی این آب ریختن رو ترک کنه من بقیه کاراش کنار میام

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خوبه شما بوس  موس هم دارید، من جوابشو نمیدم پسرم میره رو ریپید چرا مثلا ماشینمو برداشتی ؟؟ ها؟؟ ...

دختر من خیلی احساسی و خودشیرین خیلی زیاد شیطنت می‌کنه بعد میاد بوس میکنه میگه ببخشید امروز سر کارتون بینوایان تا ساعت هفت و نیم گریه کرد که چرا مامانش کوزتو با خودش نبرده هرکاری میکردم حواسشو پرت میکردم آروم نمیشد دیگه ولش کردم تا خسته شد

عزیره دلم چه بامزه و احساسی 😁❤❤

پدرمونو درآورده 😂😂😂

پدرمونو درآورده 😂😂😂

خدا حفظش کنه. هممون به یک نحوی زخم خورده ایم خواهر 🤣🤣

یکی احساسی مثل شما

یکی لجباز مثه بچه من

یکیی اخمو

یکی خجالتی

یکی منزوی....

همه درگیریم😁

مرسی عزیزم 🌹خرابکاری ها معمولا از یه نوع به نوع دیگه تبدیل میشن مثلا اسب چوبیشو داشت با اب میشست هم ...

اره دیگه باید با اونش کنار بیایم😅خلاقیتشون تقویت میشه دست به یکار جدید میزنن

من یمدت مشکلم با پرت کردنش بود وسیله هاشو پرت میکرد الان از سرش افتاده ولی تا ببینه یه بچه چیزی پرت میکنه یادش میاد تکرار میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤