2777
2789
عنوان

هتل نزدیک حرم مشهد

154 بازدید | 9 پست

سلام دوستان قراره یه هفته دیگه بریم مشهد اگه خدا بخواد  هتل خوب و قیمت مناسب میخواستم ممنون میشم راهنماییم کنید ؟ 

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》

لایکم کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دی ماه رفتم هتل آپارتمان ارمغان ۲ خیلی نزدیک بود شبی ۲۰۰ بدون غذا . فوق العاده هم تمیز بود .فقط باید حواست باشه از در امام رضا بری چون تو خیابون امام رضا هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دی ماه رفتم هتل آپارتمان ارمغان ۲ خیلی نزدیک بود شبی ۲۰۰ بدون غذا . فوق العاده هم تمیز بود .فقط ب ...

ممنونم عزیزم حتما چک میکنم اینقدر دنبال هتل گشتم دارم دیوونه میشم

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》
2803

نگران نباش انشالله ی چیز خوب پیدا می‌کنی و بهت خوش میگذره . من اولین بارم بود رفتم خواهرم رو هم بردم کلا سفر هردومون ۱ میلیون شد . خودمون هم تعجب کردیم با قطار رفتیم با اتوبوس برگشتیم چون یادمون رفت برای برگشت بلیط بگیریم . البته یک شب هم موندیم با اینو هتل رو گرفتیم 

نگران نباش انشالله ی چیز خوب پیدا می‌کنی و بهت خوش میگذره . من اولین بارم بود رفتم خواهرم رو هم بردم ...

خداروشکر که بهت خوش گذشته گلم دعا کن ما هم یه جای خوب پیدا کنیم

من الان نگاه کردم قصر خورشید شبی ۲۵۰ بود . مهمانسرای معجزه هم همین حدودا . ارمغان ۲ ک من رفتم ۵۹۰ حدودا . 

خداروشکر که بهت خوش گذشته گلم دعا کن ما هم یه جای خوب پیدا کنیم

انشالله عزیزم . البته با اینکه بار اولم بود حاجت نگرفتم شاید باید بیشتر صبر کنم ‌. اما خواهرم خداروشکر دو ماه بعدش حاجت گرفت انشالله شما هم دست پر برگردی. توکل به خدا کن خود به خود جور میشه . اگه برای منم دعا کنی ممنونت میشم

2804
 من الان نگاه کردم قصر خورشید شبی ۲۵۰ بود . مهمانسرای معجزه هم همین حدودا . ارمغان ۲ ک من رفتم ...

میدونی یکی از مشکلاتمون پارکینگ هست چون با ماشین میریم میخوایم پارکینگ داشته باشه

انشالله عزیزم . البته با اینکه بار اولم بود حاجت نگرفتم شاید باید بیشتر صبر کنم ‌. اما خواهرم خداروش ...

محتاجیم به دعا عزیزم لیاقت داشته باشم حتما انشاالله امام رضا حاجتتو میده