2777
2789
عنوان

آرزوی محالتون ک‌گذاشتینش تو‌صندوق چیه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 43 پست
برای هیچ چیزدیرنیست میتونی ازهمین الان شروع کن 

همسرم نمیذاره

دیروز اسم‌صمیمی ترین دوستم‌ک‌باهم‌برا کنمور‌میخوندیم‌ و‌بعد کنکور از هم‌جداشدیم و شانسی گوگل سرچ کردم دیدم ب عنوان ماما شهرمون اومد عکسش اومد چقدر حالم‌بد شد ن برا اون برادحسرت دلم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزوم بود یا پزشک بشم یا بازیگر..

الان ارزوم اینه آرامشی ک دوباره اومده توزندگیم ابدی باشه چون واقعا روزای خیلی خیلی سختیو گذروندم..و ب قول مشاورم بخودم افتخار میکنم بابت قوی بودنم

من غصه میخورم چون فقط برای خواب میاد خونه اونم دیروقت

خواهر جونم تا 40 صبح هرروز  بار سوره مزمل که کوتاه هم هست. و بار یاسین بخون فوت کن به آب جوشیده سرد شده. خودت اثرش و میبینی به 40 روز نمیرسه. ولی تلاش کن احترامت بیشتر بشه

پدر و مادرم بین بچه ها تفاوت نزارن همیشه برا مهم بود ولی نمیدونم چرا چند وقته خیلی اذیت میشم از این موضوع حتی مشاورم رفتم میگه دوست داشتن شوهرت بزار جای همه ی اونا ولی بازم وقتی میبینم دلم میشکنه

خواهر جونم تا 40 صبح هرروز  بار سوره مزمل که کوتاه هم هست. و بار یاسین بخون فوت کن به آب جوشیده ...

ممنونم هرروز چند بار؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خواهر جونم تا 40 صبح هرروز  بار سوره مزمل که کوتاه هم هست. و بار یاسین بخون فوت کن به آب جوشیده ...

یاسین چند بار؟ مزمل چند بار؟

بعد اون آب رو چی کار کنم؟

ممنونم هرروز چند بار؟

سه بار مزمل یه بازیگر یاسین. من خودم شب آب رو میجوشوندم میزاشتم تاصبح خنک میشد. صبح می‌ریختم تو پارچ بعد از نماز صبح که کسی نبینه بهتره. میزاشتم جلوم سوره ها رو میخوندم و فوت میکردم. بعد هر وقت ای میخواست از هرجا آب میخواستم بهش بدم از اون می‌ریختم روش خودمم از همون آب میخوردم. خیلی عجیب بود. تازه من دعوام شده بود باهاش شروع کردم به خوندن بعد از چند روز خیلی تغییر کرد

سه بار مزمل یه بازیگر یاسین. من خودم شب آب رو میجوشوندم میزاشتم تاصبح خنک میشد. صبح می‌ریختم تو پارچ ...

ممنونم

حقیقتا بعد از مدت ها عاشق یه نویسنده ژاپنی شدم( این عشق از اول اولشم محال بود🫢😂) بعد فهمیدم قبل از اینکه پدر پدربزرگ من بدنیا بیاد فوت کرده

رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن/ ترک من خراب شبگرد مبتلا کن/ دردیست غیر مردن، آن را دوا نباشد/ پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟...