2777
2789

من وقتی بچه بودم حدودا ۶ سال به شدت پوست سفیدی داشتم یادمه وقتی تو خیابون دوچرخه سواری میکردم همه خانوم ها میگفتن چقدر این بچه سفیده الان که ۲۴ سالم شده رنگ پوستم گندمی روشن شده دلم میخام برگردم به پوست دوران بچگیم به نظرتون قرص گلاتاتیون ایرانی بگیرم تاثیری داره ؟ چون من کسی ندارم از آمریکا برام قرص بیاره 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم بنظر من ک پوست خوبه سالم باشه ن سفید .. رنگش مهم نیست سالمی و شادابیش مهمه ..

توی ی تاپیک همینجا میگفتن قرصش اندازه امپولش موثر نیست یا درااااااز مدت جواب میده ولی خطرناکه بخای یچیزیو سرخود مدام بخوری!

عزیزم بنظر من ک پوست خوبه سالم باشه ن سفید .. رنگش مهم نیست سالمی و شادابیش مهمه .. توی ی تاپیک همی ...

من گلوتاتیون خارجی خوردم هم سفید شد پوستم هم چروکام و لکام رفت کلا گلوتاتیون مخصوص احیای پوسته اما ایرانیاش بدرد نمیخورن

من گلوتاتیون خارجی خوردم هم سفید شد پوستم هم چروکام و لکام رفت کلا گلوتاتیون مخصوص احیای پوسته اما ا ...

میشه بگی از کجا خریدی ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
من گلوتاتیون خارجی خوردم هم سفید شد پوستم هم چروکام و لکام رفت کلا گلوتاتیون مخصوص احیای پوسته اما ا ...

سلام چه مدت استقاده کردید؟چتد خریده بودید؟من پیگمنتا درمکس استفاده کردم معمولی بودش

سلام چه مدت استقاده کردید؟چتد خریده بودید؟من پیگمنتا درمکس استفاده کردم معمولی بودش

دوماه استفاده پشت سرهم کردم خیلی سفید شدم میگفتن مهتابی قورت دادی😅 قطع ک کردم رنگ پوستم برگشت اما جوش ریز و لک های پوستیم ۶۰ درصد رفتن و برگشت نداشتن 

حیف خیلی گرونه نشد باز بخرم

پارسال بسته ۵۸۰ بود الان شده ۸۰۰ 

اسمش لزل و فروزن دوتاش باهم باید استفاده بشه 

ایرانی بود اینکه میگین؟

دوماه استفاده پشت سرهم کردم خیلی سفید شدم میگفتن مهتابی قورت دادی😅 قطع ک کردم رنگ پوستم برگشت اما ج ...

هر بسته ش 30 تاس؟؟هر روز از هر کدوم یه دونه میخوردید؟

بله پیگمنتا درمکس ایرانیه قیمتش 300 بودش الان شده 500،هر بسته سی تاس هر روز باید دو تا بخوری،

ممنونم ک پاسخ دادین

هر بسته ش 30 تاس؟؟هر روز از هر کدوم یه دونه میخوردید؟ بله پیگمنتا درمکس ایرانیه قیمتش 300 بودش الان ...

خواهش میکنم گلم 

لزل ۳۰ تاس فروزن ۶۰ تا روزی دوتا باید بخوری 

کنارش تغذیه خوب و ویتامین سی هم باید بخوری وگرنه خوب جواب نمیده

خواهش میکنم گلم  لزل ۳۰ تاس فروزن ۶۰ تا روزی دوتا باید بخوری  کنارش تغذیه خوب و ویتامین ...

گلم میشه بگی از روز چندم تغییر روحس کردی؟

و اینکه بدنت هم سفید شد ؟ و تیرگی های جاهای خصوصی یکدست شدن؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
بیشتر ببینید