2777
2789

سلام،من سال ۹۲ سوم راهنمایی خوندم و‌قبول شدم،خواستم ادامه ی تحصیل بدم‌گفتن باید دوباره سوم راهنمایی امتحان بدم بعد بتونم دهم‌بخونم،چرا اینطوری شده؟من الان چطوری تو یک ماه امتحان بدم‌اونم کل کتابای سوم راهنمایی؟گفتن دهم این ماه برم ثبت نام شهریور امتحان‌بدم برای نهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما امتحان دادید؟

نه ولی میدونم نهم به دهم امتحاناش اسونه 

فکر کنم بتونید یه کار دیگه کنید 

یه سال دیر تر برید دهم 

و تا سال بعد امتحان بدین 

مثلا شهریور علوم عزبی 

دی ماه ریاضی مطالعات 

خرداد دینی 

البته باید از مدرسه بپزسید چنین کاری میشه کرد یا نه

E=mc²
2805
نه ولی میدونم نهم به دهم امتحاناش اسونه  فکر کنم بتونید یه کار دیگه کنید  یه سال دیر تر ...

اصلا یه شرایطی گذاشتن من‌موندم توش،اینو گفتم قبول نکردن،من  انیشتن هم باشم تو بیست روز نمیتونم‌اون‌ همه‌کتاب‌بخونم

میخواستم دلیلشو بدونم چرا قبولی سال ۹۲ رو قبول ندارن میگن دوباره امتحان بده؟

چون اون زمان سوم راهنمایی بوده و بعد اول دبیرستان ولی الان شما پایه نهم انتخاب رشته میکنید میرین دبیرستان بعبارتی با نظام فعلی شما تا دوم راهنمایی خوندی

چون اون زمان سوم راهنمایی بوده و بعد اول دبیرستان ولی الان شما پایه نهم انتخاب رشته میکنید میرین دبی ...

عه چه جالب،به نظرتون‌تو بیست روز میتونم نتیجه ی خوبی‌بگیرم برای امتحان؟

اصلا یه شرایطی گذاشتن من‌موندم توش،اینو گفتم قبول نکردن،من  انیشتن هم باشم تو بیست روز نمیتونم‌ ...

خب بپزسید میتونید همه رو دی امتخان بدین اکه اره بخونین برا اونموقع 

E=mc²