من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
اسی سوال منم هست اگه جواب سوالتو پیدا کردی ب منم بگو ممنون
منم ۱۶ سالمه چند وقت پیش رفتم ارایشگاه گفت با تیع نزم موهات زخیم میشه ولی پیش ی ارایشگاه دیگه ک میرم میگه با لند یا تیغ منم چون درد داره میگم تیغ ولی این ارایشگر میگه موهات زخیم و پر نمیشه
اسی سوال منم هست اگه جواب سوالتو پیدا کردی ب منم بگو ممنون منم ۱۶ سالمه چند وقت پیش رفتم ارای ...
من فک میکنم ک بستگی ب ژنتیک و اون سن ادم داره به بعضیا میسازه به بعضیا نمیسازه من واسه اولین بار میخوام برا پشت لب استفاده کنم ببینم چجوریه اگه بد بود ک دیگه استفاده نمیکنم