2777
2789

۱۶ سالمه اگه با صورتم شیو کنم مشکلی پیش نمیاد؟ جدیدا چرا همه تیغ ابرو ها فیک شدن محافظ نداره رو تیغ

من از راهنمایی با همونا میزدم به بند حساسیت دارم

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

خیییلی بد شدن من 12 تا دونه خریدم مججوعا اندازه 4 تا جواب نداد

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

منم به بند و وکس حساسم با تیغ میزنم صورتمو

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

من چندین ساله

دوستام

دختر عموم

مشکلی نداره و خیلی راضیم تنها روشیه که جوش نمیزنم

تو بلاگرا هم اکثرشون شیو میکنن مثلا صدف بیوتی خودش اموزششم گذاشته بود

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من صورتم حساسه نمیتونم بند بندازم همیشه با تیغ صورتمو تمیز میکنم نه کلفت شده نه زیاد 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

اسی با اجازه

خانما کی میکرو ابرو کرده؟

الان ۶ روزه میکرو کردم و پوسته هاش نمیفته خسته شدم

بعدش یه کمی از پوسته هارو کندم زیرش رنگش ابی بود خیلی نگرانم.

اخه من قهوه ای زدم. کی رنگش خوب میشه؟ ایخدا☹️☹️

اسی  سوال منم هست اگه جواب سوالتو پیدا کردی ب منم بگو ممنون

منم ۱۶ سالمه چند وقت پیش رفتم ارایشگاه گفت با تیع نزم موهات زخیم میشه ولی پیش ی ارایشگاه دیگه ک میرم  میگه با لند یا تیغ منم چون درد داره میگم تیغ ولی این ارایشگر میگه موهات زخیم و پر نمیشه

اسی  سوال منم هست اگه جواب سوالتو پیدا کردی ب منم بگو ممنون منم ۱۶ سالمه چند وقت پیش رفتم ارای ...

من فک میکنم ک بستگی ب ژنتیک و اون سن ادم داره به بعضیا میسازه به بعضیا نمیسازه  من واسه اولین بار میخوام برا پشت لب استفاده کنم ببینم چجوریه اگه بد بود ک دیگه استفاده نمیکنم

تیغتون تینکله؟ برندش؟ محافظ داره روش؟

برندش نمیدونم عزیزم الان نگاه میکنم بهت میگم آره محافظ داره

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
2810