2777
2789

من چند روزه آغاز کردم امیدوارم بتونم ادامه بدم 

بقیه هم نظر بدن ببینم چطوری دارن چربی سوزی میکنن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چیا استفاده میکردم،و شیرینی رو به کلللل حذف کردم،کنارشم باشگاه ۱ ساعت میرفتم،توی ۲۰ روز ۵ کیلو کم کردم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
بیشتر ببینید
چطوری میخورید

چیا رو توی قمقمه آبت میریزی ،شب میزاری یخچال تا فردا که میرفتم باشگاه،در حینی که ورزش میکردم اونم مثل آب استفاده میکردم،

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
بیشتر ببینید

من روزانه ۱ ساعت و نیم الی 2 ساعت پیاده روی دارم و گرسنگی مو با سالاد کاهو و هویج و گوجه و خیار و لیمو تازه و ماست کم چرب بر طرف میکنم و سوپ سبزیجات پختم امروز شامل کدو و هویج و گوجه فرنگی و پیاز و فلفل سیاه و قرمز توش ریختم ((((( بدون قطره ای روغن )))))

صبحها یه لیوان دانه چیا ناشتا میخورم که از شب قبل خیس کردم و لعاب داده اینطوری در طول روز کمتر احساس گرسنگی میکنم 

چای سبز هم صبح به صبح تو فلاسک درست میکنم برای اینکه کس نباشه طعمش چوب دارچین و هل و لیمو عمانی و گل گاو زبان میریزم تا شب هر موقع هوس چایی میکنم ازش میخورم البته (((((( قند و بیسکویت و کیک و کلوچه و نقل و شکر پنیر و نبات و مربا جات و ..... )))))) کامل حذف کردم و فقط با توت خشک یا خرما یا کشمش یا انجیر میخورم سرخ کردنی دیگه فراموش کردم هر چی بخوام رو اب پز میکنم 

نان هم فقط سنگک اندازه کف دست در وعده صبحانه با کمی پنیر و چند مغز گردو و خرما (((( با عسل چاییمو شیرین میکنم )))))

به نظرتون جواب میگیرم؟؟؟؟؟

چرامن اراده ندارم همش میخورم کیک شیرینی

همسر من جعبه قبلی تموم نشده بود،جعبه بعدی رو جایگزین میکرد ،بعد دید قندش رفت بالا،بهش گفتم تو یکماه نخور ببین چطوری شکم و صورتت پفش میخوابه،

الان پف صورتش،و یک مقدار از سایزش کم شده،

جالب اینه خیلی زود تاثیر میزاره نخوردن شیرینی،

بعد کنارش ورزش کنی که انققققققد سایز کم میکنی،به من میگفتن امکان نداره،منم هر روز میرفتم باشگاه،شیرینی اصلا نخوردم،اگه خیلی هوس میکردم عسل با شیر قاطی میکردم،

ولی تمام چیزهای دیگه میخوردم ،همین که احساس میکردم ضعفم برطرف شده میکشیدم عقب،باز اگه ضعف میکردم میخوردم،

اصلا خودمو گرسنه نمیذاشتم، به اندازه میخوردم،

خلاصه اینکه توی ۲۰ روز ۵ کیلو وزن کم کردم

با قد ۱۶۲ ،شدم ۵۷ کیلو

بیشتر ببینید
غذاهم کم کردی

ببین من قراره زندگی کنم پس قرار نیست کاری کنم که بعدها از عهدش برنیام،پس همممممه نوع غذایی میخوردم،اما همین که میدیدم ضعفم برطرف میشد میکشیدم عقب،دوباره اگه گشتم میشد میخوردم،انگار اون غذایی که یکجا میخوردمو آوردم تقسیم کردن توی ساعت های مختلف،

من بعدظهر ها میرفتم باشگاه،قبل باشگاه تخم مرغ سیب زمینی میزاشتم بپزه،بعد که میومدم با نمک،ادویه میخوردمش،تازه اینم به حدی میخوردم که ضعفمو بگیره،نه اینکه دو قاشق بخورمو بکشم عقب نه،آدم تا ضعف داشته باشه چشمش و هم ذهنش دنبال غذاست،

حتی بوده ۳یا ۴ صبح یهو ضعف میکردم سری نون ماست میخوردم،

راستی کنارش قرص مولتی،امگاسه،ویتامین دی،و ای یادت نره بخوری

بیشتر ببینید
عزیزم اگر تاثیر داشت به منم بگو

نه اینکه فکر کنین دانه چیا باعث لاغری میشه ها

در واقع باعث میشه با اون لعاب و مواد مغذی که داخلش داره  معده  تون رو پر کنه و احساس گرسنگی بهتون دست نده چند ساعتی

ببین من قراره زندگی کنم پس قرار نیست کاری کنم که بعدها از عهدش برنیام،پس همممممه نوع غذایی میخوردم،ا ...

االبته خود سیب زمینی بعد باشگاه چاق کننده اس و تخم مرغ هم فقط سفیده باید خورده بشه و نون و ماست هم که میگین نون  خودش باعث چاقی میشه مگر اینکه نان جو و رژیمی باشه یا سنگک و اونم باز به حداقل مقدار ممکن