2777
2789
یکماه دگه تولدپسرمه ودرحدچندتااقوام دعوتن ،اخه دست تنهام. حالانمیدونم تم انتخاب کنم بانه خودم زیادخوشم نمیاد
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
خوب وقتی خودت خوشت نمیاد بی خیال دیگه
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
لباس پسرت و فضای مهمونی همرنگ باشه خیلی قشنگ میشه چرا که نه. البته تم در اصل به این معنیه که همه اونو رعایت کنن.
تولد خواهر زادم تمش کفش دوزک بود. لباس خواهرزادم و خواهرم هم هر دو پیراهن بود که بالاش حلقه ای مشکی با دامن توری پفی کوتاه زرشکی بود
خیلی با مزه بود. مهمونای دیگه هم به سلیقه خودشون پوشیده بودن. تو عکس که عالی بود
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار جالبیه فقط باید ببینی اونایی که دعوتن جنبشو دارن یا نه....تمی هم که انتخاب میکنی باید خیلی ساده و در دسترس باشه که بقیه برا تهیش به زحمت نیفتن
تا زنده ای در برابر کسی که به خودت علاقه مند کرده ای مسئولی....این جمله برا من جای تامل داشت شما هم بهش فکر کنید
برا یکسالگی تم مهم نیست ولی وقتی بزرگتر شدن خویه براشون لذت بخشه چون تولد میگیریم بچه خوشحال باشه نه اینکه مهمونا تو افق محو بشن الان دختر من 7 سالشه و عاشق شخصیتای والت دیزنی و پرنسس و سیندرلا و ایناست..اگه براش تولد با این تم ها بگیرم خییییییییییلی خوشحال میشه...ولی نی نی یکساله متوجه نیست