2777
2789

میخوام شروع کنم برم آموزش ببینم نمیدونم کدوم لاین بهتره، ناخن میگن خیلی سخته کمر و گردن و نابود میکنه

اگه تجربه یا نظری دارین بگین ، مرسی

من از چند نفری پرسیدم میگن رنگ و کراتین و ناخن..

ولی خودم نمیدونم مثلا بریم کاربا مواد ک همون رنگ و لایت ایناس ارایشگاه ها بریم راحت کار بمون میدن یا اعتماد نمیکنن🤔

کراتین هم خوبه ولی میگن موادش بو میده و سرطانزاس

همشون گردن و کمر خراب میکنند در دراز مدت.

حتما رفتید کلاس ورزشی و کششی ثبت نام کنید.

ناخون دردسرش کمتر و کثیفی هم زیاد نداره و همیشه کار داره....

بستگی به شهرتون هم داره.

اگه گلان شهر هستید همش خوبه...

رنگ مو و برداشتن ابرو ماهرانه و ناخون... سه تاشو هم یاد بگیرید عالیه.

توی چندین آرایشگاه کار کنید بعد مشتری جذب کردید حتی تو خونه هم کار دارید ...

اپلاسیون هم خوبه درآمد خوبی داره ولی ی جوریه.....

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از چند نفری پرسیدم میگن رنگ و کراتین و ناخن.. ولی خودم نمیدونم مثلا بریم کاربا مواد ک همون رنگ و ...

آره اعتماد میکنند، البته خیلی زرنگ تر از این حرفا هستند، ببینن خوب انجام میدید میندازن بیرون، چند تا آرایشگاه حتما برید....

همیشه خوش رو، خوش زبون باشید هرجا برید مشتری هاتونم میان

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
بیشتر ببینید

به نظر من آرایش دایمی از رنگ و ناخن بهتر هم با مواد شیمیایی زیاد سر و کار نداری هم اینکه درآمد خوبی داره به شرطی که کارت هم عالی باشه

برای آموزش آکادمی مریم حمزه ای هم خیلی خوبه , چون  جدیدترین روش ها رو آموزش میدن پشتیبانی نامحدود دارن , مدرک معتبر میدن و از همه مهمتر برای شروع کار حمایتتون میکنن

تو سایت و  ایسنتاگرامشون زمان ورکشاپ هاشون رو اطلاع رسانی میکنن

https://maryamhamzei.com/academy/

maryamhamzei_arayeshdaemmm@

آره اعتماد میکنند، البته خیلی زرنگ تر از این حرفا هستند، ببینن خوب انجام میدید میندازن بیرون، چند تا ...

من خودم ی کم سر زبون ن ارم احساس میکنم برم تو‌کار مردم بم زور میگن،😀حالا شاید ی ذره رنگش فرق کنه یا باب دلشون درنیاد ..ی سریا ابرو‌ تا ب تا برمیدارن با زبون میگن چقدر خوب شدیو فلان طرف قانع میشه...من خودم موندم برم برنامه نویسی با ی نفر طرفم حداقل ولی درامد ارایشگری بهتره ولی خب هر روز با ادمای جورواجور طرفم،ولی همین رنگ و لایت خیلی بهتر میوفته درامدش ولیخب خوب اموزش بدن کار ادم خوب باشه دیگ داستان نداره

من از چند نفری پرسیدم میگن رنگ و کراتین و ناخن.. ولی خودم نمیدونم مثلا بریم کاربا مواد ک همون رنگ و ...

رنگ خیلی باید تجربه کاریت زیاد باشه چون مثلا یه عکسو نشون میده میگه اینو میخوام ولی نمیتونی از پسش بر بیای

همین اتفاقا چندین بار برام افتاده

بعدم مشتری شاکی میشه

ناخن هم خیلی باید سوهان بزنی واقعا گردن درد و شونه درد داره

همشون گردن و کمر خراب میکنند در دراز مدت. حتما رفتید کلاس ورزشی و کششی ثبت نام کنید. ناخون دردسرش ...

اپیلاسیون خیلی کثیف کاریه 

ولی خب اکثرا هم لیزر میره کمتر کسی دیدم بره اپیلاسیون

من خودم ی کم سر زبون ن ارم احساس میکنم برم تو‌کار مردم بم زور میگن،😀حالا شاید ی ذره رنگش فرق کنه یا ...

توکل به خدا برید برنامه نویسی، حوزه فعالیتت به مرور افزایش میدی و به تبع در آمد بیشتری به دست میارید....

خیلی مزایا بهتری از آرایشگری داره از نظر من.

انشالله موفق باشید

بیشتر ببینید
اپیلاسیون خیلی کثیف کاریه  ولی خب اکثرا هم لیزر میره کمتر کسی دیدم بره اپیلاسیون

درسته گلی

بیشتر ببینید
رنگ خیلی باید تجربه کاریت زیاد باشه چون مثلا یه عکسو نشون میده میگه اینو میخوام ولی نمیتونی از پسش ب ...

ناخن ریزه کاری داره حوصله میخاد...رنگم همین مشتری میگه فلان و نشه سخته...حالا طرف ادم خوبی باشه میگذره بد باشه سلیطه بازی درمیارن سر ادم😀

توکل به خدا برید برنامه نویسی، حوزه فعالیتت به مرور افزایش میدی و به تبع در آمد بیشتری به دست میارید ...

ممنون...فعلا فیلماشو گرفتم یاد میگیرم ببینم چی میشه تو اون موفق نشدم میام رنگ 😀از این شاخه ب اون شاخه 😂

ممنون...فعلا فیلماشو گرفتم یاد میگیرم ببینم چی میشه تو اون موفق نشدم میام رنگ 😀از این شاخه ب اون شا ...

پر قدرت برید جلو موفق باشید.

فکر کنم فایل این مدلی تو تلگرام دیده باشم جامع!!

لینکش پیدا کردم ارسال میکنم... امیدوارم حذف نشده باشه..

کلی چیزا دیگه هم هست، زبان اینا

بیشتر ببینید
پر قدرت برید جلو موفق باشید. فکر کنم فایل این مدلی تو تلگرام دیده باشم جامع!! لینکش پیدا کردم ارسا ...

ممنون عزیزم...خودم دارم کانال های خوبی هست تلگرام رایگان ...دارم پیش میرم با همونا

ممنون عزیزم...خودم دارم کانال های خوبی هست تلگرام رایگان ...دارم پیش میرم با همونا

ااینکه میگم کانال دانشگاه هم هست برای بچه های حقوق.

ولی اینا رو هم داشت.

خداروشکر که دارید.

موفق باشید انشاالله

بیشتر ببینید