2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من سفیدو بوره البته خودمم سفیدو بورم‌پدرشم من کل بارداریم غذا تخم مرغو سیب زمینی خوردم هر روزم‌ماست و میوه هم‌موز هر روز اینارو میخوردم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

گریگور یوهان مندل عزیز من ازت عذر میخوام 😥

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک ی شوهر سفقد و بور داشته باشی و خودتم سفید باشی و سوم اینکه شانس داشته باشی وگرنه ب ی سبزه توی اطرافیان شبیه میشه البته بچه ها هرطور باشن دوست داشتنی هستن

پسر من خیلی خوشگل هم سفید هم تقریبا بور هرروز سیب و انار میخوردم

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
اینجور تو تاپیکا پیش بری به ۷ساعت نرسیدی تعلیقی.منو بخور ینی چی.این خانم مطمئنا از تو بزرگتره

توهین که نکردم عجبا

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝
بچها من خودم سفیدم شوهرمم سفیده و بور ولی بچه اولم سبزه هست به پدر بزرگش رفته

خوبه خودتم میدونی ک ژنتیکه دیگه بستگی ب شانس داره

وقتی نطفه بسته میشه صفات دیگه قابل تغیرر نیست 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
خوش به حالت منم 21سالمه مجردم کاش منم الان ازدواج کرده بودم و حامله بودم  عزیزم قصد فضولی&n ...

نگران نبلش گلم از معقوله خاصی جا نموندی 

الانم سنت کمه 

به موقش ازدواج میکنی حاملم میشی 

هعی کاش منم ۲۵ سالگی شوهر میکردم