2777
2789
عنوان

دوچرخه چه سایز و مارکی بخرم؟

869 بازدید | 12 پست

برای پسر ۸سالم قدش۱۳۸ تو نت زدم گفته سایز۲۴ مناسبه ولی در مورد مارک اطلاعی ندارم اگه برای بچتون تازگیا خریدین ممنون میشم تجربتون در اختیارم بزارین

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه

اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه سایزی؟چه مارکی میخوای که گرونه؟من تو قیمت نیستم قیمتا چجورن حدودی؟

پسرم 4 سالشه یه روز نگاه کردم قیمتا تا 7 تومن 8 تومن بود... مارک رو نمیدونم 

الان فکر کردم موتور شارژی بخرم بهتره با این قیمتا

پسرم 4 سالشه یه روز نگاه کردم قیمتا تا 7 تومن 8 تومن بود... مارک رو نمیدونم  الان فکر کردم موت ...

اره موتور شارژی خوبه البته باید تو سن کوچیکتر براش میخریدی الان دیگه نهایت یه سال ازش استفاده کنه ولی دوچرخه۱۶ براش بخر تا  کلاس دوم دارش و استفادش میکنه

تو نت زده برای قد ۱۳۰تا۱۴۵سایز۲۴ خوبه پسرم۱۳۷سانته

سلام عزیزم برای پسرت دوچرخه خریدی؟چه سایز و مارکی؟راضی لی؟من پسرام ده سالشونه تا حالا دوچرخه نداشتن راستش میترسیدم بخورن زمین الان تصمیم گرفتم بخرم براشون خیلی عذاب وجدان دارم که تا این سن بلد نیستن به نظرت زود یاد میگیرن با کمکی؟بنظرت ۲۰ بخرم یا ۲۴؟با توجه به اینکه بار اولشونه

سلام عزیزم برای پسرت دوچرخه خریدی؟چه سایز و مارکی؟راضی لی؟من پسرام ده سالشونه تا حالا دوچرخه نداشتن ...

۲۴بخر ۲۰ خیلی کوچیکه من یادم نیست چه مارکیه خودت بری فروشگاه فروشنده راهنماییت میکنه حتما بخر ظرف دو ماه نشده یاد میگیرن با کمکی ولی حتما بخر