2777
2789
عنوان

سفر به چابهار

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما رفتید این موقع ازسال؟

ما همیشه اسفند ماه میریم طرفای جنوب 

حتی عیدا هم گرمه😂

بنظر من اصلا نرید چون هوا همه جا وحشتناک گرمه

ما امسال رفتیم کردستان هوا عالی بود

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
😂 حتما شما گرما نمی تونید تحمل کنید ما عادت کردیم

اره واقعا😂حالا خودمونم شیرازیم ولی بازم خیلی گرم و غیرقابل تحملههه

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

اصلا الان نرووووو کی الان میره چابهار خفه میشید از گرما.چابهار آذر تا اوایل اسفند هواش خوبه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من زاهدان زندگی میکنم زیاد خوب نیست توی این فصل بیای چابهار هواش شرجیه.ولی اگه میخوای بیای هم هفت شب به بعد میتونی بری بیرون .پاساژ که کولر داره لب دریا هم شب خوبه ولی روز اصلا نمیتونی بری بیرون ما فروردین رفتیم خیلی گرم بود

ممنون میشم بیشترتوضیح بدین اطلاعاتم کمه دراین زمینه

ببین گلم منطقه ازاد غرفه داره مرکز خرید عالی هستند غرفه صالحیار و پردیس عالیه لوازم خانگی زیبایی داره برای خرید پوشاک بچه گانه غرفه صدف عالی ولی اجناسش گرونه نسبت ب بقیه بازار چینی خیلی خوله حتما برو کنار غرفه هاست از هرکی ادرسش بپرسی بهت میگند . 

😐

برای تفریح دریای تیس خوبه برای بچه ها شهربازی زیبایی داره و اینک دریاش ارومه و خلوت اما برای کافه رستوران بخوای بری دریای بزرگ خوبه چون بیشتر کافه رستوران داره 

لیپار هم خوبه صاحلش بستنی فروشی و.. داره 

ی بازار هم داره اسمش بَلوک بازار یعنی بازار مادربزرگ ها اونم خوبه چیز های سنتی داره ادویه هاو ترشی هاش عالیند

😐
2810