2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ساعت و کانالش لطفا

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
بیشتر ببینید

زنه دوتا بچه داش همین گل اندام و گل جمال ولشون کرد رف با یه مرد دیگه ازدولج کرد گل جمالم بچه بود رف شوهر زنه رو کشت دشمن شدن 

ولی خیلییییییی چرته هیچیش باهم جور درنمیاد من ک دیگه ندیدم

تموم شد که فینالش و هم پخش کردن . مادرش به اجبار خانواده با پدر گول جمال ازدواج کرده بوده و خیلی هم فقیر بوده شوهرش اصلا هم دوسش نداشته این بعد دو تا بچه با یه مرد پولداری دوست میشه و بچه هاشو ول می‌کنه می‌ره با اون مرد پدرش هم از غم‌و غصه میمیره و جمال می‌ره دنبال مادرش که شوهر مادرش درو باز می‌کنه و نمیزاره و جمال هم با چاقو شوهر مادرش و می‌کشه و مادرش از اون روز از پسرش متنفر میشه که چرا عشقش و کشته و باعث بدبختیش شده و هیچ وقت حاضر نمیشه بچه هاشو و ببخشه و بهش میگفتم که نحس