سلام بچه ها.من از سال ۹۰ ام اس دارم.۹۵ ازدواج کردم و ۹۷ با قطع داروقبل و حین بارداری با اجازه پزشک باردار شدم.الان برا بارداری دوم با وجود اینکه پلاک فعال ندارم دکتر میگه نه .کسی اینجا تجربه نداره؟خب دارویی نیست که تو بارداری حمله رخ نده؟دکتر اصلا حاضر نمیشه در موردش حرف بزنم فقط میگه نه ۸
دخترم نفسم ،محمد عشق مامان پس کی میای .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب نازنین دوست داشتی طعم مادر شدنو بچشی چشیدی. دیگه سلامتیت و پایدار بودن سایه آت رو سر بچت از بچه دوم مهمتره. دکترم که لج نداره بگه نه ی چیزی میدونه . اصرار نکن
گفت، ام اس یه بیماری خود ایمنی هست، در بارداری سیستم ایمنی ضعیف میشه، و این بهترم هست و مشکلی به وجود نمیاره
به نظرم دکترت و عوض کن
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤