2777
2789

متولد ۷۷ام.... اردیبهشت پسر یکسالم بعد واکسن تشنج کرد و تمام...

رفتنش شوک بزرگی بهم وارد کرده.. زندگیم به شدت بهم ریخته... هرروز گریه میکنم و به شدت غمگینم.. ۲ ماهه اقدام کردم که جای پسرم پر شه ولی باردار نشدم.

حس میکنم با این حال غمگینم دگ هیچوقت باردار نمیشم و سنم میگذره .... حال بدی دارم

لطفا باهام حرف بزنید... شدیدا از لحاظ روحی به صحبت کردن نیاز دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم عزیزم 

انشالله خدا به زودی جاشو پر کنه براتون 

من ۲۶ سالمه ، ۴ ساله تو اقدامم 

۶ ماه پیش یه سقط داشتم 

منو شوهرم به شدددددت بچه دوس داریم 

کلی تلاش و دوا درمون آخرم هیچی به هیچی 

امروز خواب دیدم یه دختر بچه آوردم خیلی ناز بود 

از صبح که بیدار شدم عصابم خورده 

حال زندگیمون خوب نیست ، همش احساس شکست میکنم 

تو هم دلشکسته ای برام دعا کن 🥹

برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید خیلی ساله منتظرم🙂

چقد ناامید.....

من خودم ۳۳ سالمه و اندومتریوز دارم و ناباروری. بچه ای ندارم. و هنوز امید به باردادی دارم و خودمو جوان میبینم.  کوتا بیا بابا بچه. ۲۵ سالته تازه. سالمم هستی. درسته مرگ بچت اتفاق تلخیه ولی چ ربطی داره خب تو دوباره بچه دار میشی

چقد ناامید..... من خودم ۳۳ سالمه و اندومتریوز دارم و ناباروری. بچه ای ندارم. و هنوز امید به باردادی ...

نه مشحص نیست دوباره بچه دار بشم... دوماهه اقدامم و هیچی به هیچی....یه سقطم داشتم که بچه مشکل داشت..

😭😭😭😭😭😭 

بیا همدیگرو بغل کنیم😭 

منم خرداد پسر یک سالمو به خاطر تصادف از دست دادم😭 

۳۰ سالمه خودمم اسیب دیدم تو تصادف معلوم نیس کی بتونم اقدام کنم دلم خونه به خاطر پسرم😔😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....