2777
2789
من میخوام بایه اکانت ناشناس برای دل خودم بنویسم واسه همین یه ایمیل جدید ساختم ولی مجبور شدم شماره موبایلمو تو فرم یاهو بنویسم...الان که وارد اینستا شدم میبینم پنجاه نفر از کانتکتامو بهم معرفی کرده. حالا میخوام بدونم این آی دی من هم به اونا معرفی میشه؟

دخترم قشنگ ترینم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه موقع ثبت نام خود اینستا شمارتو وارد کرده باشی معرفی میکنه تو را له کسایی که جزو مخاطباشون هستی
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
هیچ.اکانت جدید بساز فقط ایمیل جدید بساز و همونو فقط موقع ثبت نام اینستا بده
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
بانوی جنوب پیشنهاد مخاطب اکثرا برا منطقه نزدیکت یا دوستات هست. آگه ناشناس باشی کو با شماره تلفن ثبت نام نکرده باشی کسی نمیشناستت
فمینیسم قدرت منه💪💪💪  بهت چی بگم از لذت پرواز  وقتی حتی نمیدونی که ی اسیری
2810