بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید اگه دوست داشتی میگه چرا جدا شدین من همیشه با خودم میگم اونا که عاشق هم ان خیلی کمتر پی ...
🙃 گاهی مشکلات زیاده تو فقط بخاطر عشق تحمل میکنی ... فکر میکنی طرف مقابل بخاطرت میجنگه اما عشق همه چیز نیست زندگی بیشتر آزینا میطلبه .....همین عشق باعث میشه طرف مقابل فکنه هر کار کنه ت میمونی ....
نمی دونم روزی که اومدن خواستگاری خودمم تعجب کرده بودم
مامانم بابامو راضی کرد به منم گفتن خوبه قبول کن منم دانشجو بودم اصلا نمیدونستم شوهر چیه خلاصه اینکه نامزدی گرفتن اوایلش اصلا باهم زیاد حرف نمیزدیم اون حرف میزدا من ساکت بودم همش سرم تو کتاب بود دیگه گذشت و بهش علاقه مند شدم
عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡