2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسخره میکنن میگن ریحون ونعنا  قدیمی هم هست اسم دوست ۲۷ سالمه

والا به مسخره کردنها خیلی فکر کردم مثلا نورا میگن نوره این که بدتره.. و خیلی اسمای دیگه هرکدوم یجور... ریحانه اتفاقا عادیه مسخره نمیشه

یه بنده خدا تو همین نی نی سایت میخواست اسم پسرش رو بزاره آراز پسر جاریش گراز صدا می‌کرد  بنظرم ...

نه عزیزم اتفاقا اون بچه یاد میگیره مث زن عموش بی فرهنگ نباشه😁

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
والا به مسخره کردنها خیلی فکر کردم مثلا نورا میگن نوره این که بدتره.. و خیلی اسمای دیگه هرکدوم یجور. ...

حتی نوراهم مسخره نمیشه

اون مال قدیم بود یه اسمیو مسخره میکردن

الان فرهنگ مردم بالاتر رفته اسم کسیو اینجوری صدا نمیکنن

نه عزیزم اتفاقا اون بچه یاد میگیره مث زن عموش بی فرهنگ نباشه😁

نه اصلا هم اینطوری نیس خودم وقتی بچه بودم زن عمو و پسر عموم اسمم رو مسخره میکردن نمیگم اسمم چیه الان خیلی حس بدی دارم خیلی رو اعتماد بنفس تاثیر گذاشت  

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏
حتی نوراهم مسخره نمیشه اون مال قدیم بود یه اسمیو مسخره میکردن الان فرهنگ مردم بالاتر رفته اسم کسیو ...

درسته من خودم نورا جزو گزینه هام هست ولی خب بعضیا گفتن اینجوری؛ و دهخدا هم نوشته حالا نمینوشت چی میشد؟😤 بدتر اینکه بعضی سایتا نوشتن😠مشترک لفظی هست مثل شیر و شیر