2777
2789

اینترنت گوشیتون فرجی یا تری جی من تری جی هستش الان ک مشکلی ندارع شوهرم میگ ببرم مقازه پسره ک خریدم فورجی کنه ولی انتن وای فای نت هیچیش مشکلی نداره الان ک میخاد مشکل بشه بعد ک ببره صبح چون عصرمیخایم بریم شهرستان پسره گفته ده روز مهلت تست داری بریم شهرستان یماه میمونیم برگردیم دیگ قبول نمیکنه مشکلی پیش بیاد

چه ربطی به گوشی داره

جایی که هستی انتن تری جی میگیره

یا تو تنظیمات بخش
Settings<cellular <cellular data option <voice and data

چک کن ببین رو LTE هست یا نه

اگه نبود بزار رو حالت ال تی ای 

اگرم رو ال تی ای بود یعنی مکانی که هستی یا سیم کارتت کلا تری جی میگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واس من تری جی

خب عزیزم چند وقته خریدی مشکلی برات پیش نیومده برامنم ترچی همچیش اوکیه انتن نت وای فای شوهرم گیر داده صبح ببرن تری جی کنه بعدن پرش انتن اینا پیش میاد براش 

چه ربطی به گوشی داره جایی که هستی انتن تری جی میگیره یا تو تنظیمات بخش Settings<cellular <c ...

نمیدونم گلم اخه من دیزوز خریدم میبینم اری جی سیمکارت ایرانسل روشه خونمم انتن دهیش خوب نیس ولی بازم همجیش خوبه انتن دهیش اینا

نمیدونم گلم اخه من دیزوز خریدم میبینم اری جی سیمکارت ایرانسل روشه خونمم انتن دهیش خوب نیس ولی بازم ه ...

خببب داری میگی خونه انتن دهیش خوب نیست

ربطی به گوشی نداره چون انتن دهی منطقتون خوب نیست گوشی نمیتونه ال تی ای بگیره

بری یه جایی که انتن خوب باشه خودش خود به خود ال تی ای میشه

گوشی خودش با توجه به انتن دهی که میگیره تنظیم میکنه تری جی باشه یا ال تی ای

خب عزیزم چند وقته خریدی مشکلی برات پیش نیومده برامنم ترچی همچیش اوکیه انتن نت وای فای شوهرم گیر داده ...

من۱۴ام فک کنم خریدم دقیق یادم نیست اصلا مشکلی نداشته نگران اصلا نباش چیزی نمیشه

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

خببب داری میگی خونه انتن دهیش خوب نیست ربطی به گوشی نداره چون انتن دهی منطقتون خوب نیست گوشی نمیتون ...

اها باشه عزیزم ممنون چون ازدیرز ک گرفتم هی اپل ایدیشو نمتونم وصل کنم هی میگفت انتن دهیش ضعیفه بردم موبایل فروشی هم نتونست اپل ایدی وصل کنه گفت ببر پیش کسی ک خریدی ببین چشه   تا امروزخودم ب هزار زور  وصل کردم همچیشو.. الان خیلی عالیه همچیش گفتم یوقت ببینم تری جی مشکل گوشی نباشه ده روز مهلت تست دارم