2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستمال خیس که خیلی سرد نباشه بذار روی شکم و داخل رانها و زیر بغل

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

سلام. پزشک عمومی هستم. تو تب بچه مهم کنترل تب هست که بچه به بی حالی و بی اشتهایی نیوفته. 

شما اگه تبش بالاتر از ۳۷ونیم زیر بغل بود، باید قطره و یا شربت استا رو شروع کنین و تا زمان اثر دارو که معمولا یه ساعت طول میکشه باید تنشویه رو انجام بدین

شیاف

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
وقتی بدنش داغه و دارویی برای پایین اومدن تبش، نخورده پاشویه بشه احتمال تشنج هست؟

نه. تب بالاتر از ۳۹ خطر تشنج رو داره. باید دارو رو بدین و اگه استفراغ داره و نمی تونه بخوزا براش شیاف استا بذارین

سلام. پزشو عمومی هستم. تو تب بچه مهم کنترل تب هست که بچه به بی حالی و بی اشتهایی نیوفته.  شما ...

بچه من امروز یه‌دفعه حالش بد شد چشماش قرمز شد بی حال و بی قرار، بدنش داغ بود، تو جمعی بودم، به زور میخواستن بچه رو پاشویه کنن، بچه رو ازم گرفتن، من هرچی میگفتم بذارین دارو بهش بدم یکم سرحال بشه بعد پاشویه کنیم میگفتن دارو ضرر داره با پاشویه تبشو بیار پایین، احمقا میدیدن بدن بچه مور موره

نه. تب بالاتر از ۳۹ خطر تشنج رو داره. باید دارو رو بدین و اگه استفراغ داره و نمی تونه بخوزا براش شیا ...

همون جمع میگن شیاف برای دختربچه ضرر داره، مقاومت، کنم میگن تو یکدنده ای،میخوای حرف خودت بشه

2810