2777
2789
عنوان

لاغری با ذهن

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 26 پست
این سابلیمینال هست ،همه از طریق تلقین امکان پذیره

آره قبول دارم حرفتو چون خودم دیدم تغییرشو

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل اینه ک من هرروز برم دوتا پیتزا بخورم بعد هی به خودم بگم چاق نمیشم چاق نمیشم

ما باور کردیم که پیتزا باعث چاقی میشه برای همین یک برش هم چاقمون میکنه،در صورتیکه اگر داخل کالری مجازت بخوری همون پیتزا هم مشکلی نداره

ما باور کردیم که پیتزا باعث چاقی میشه برای همین یک برش هم چاقمون میکنه،در صورتیکه اگر داخل کالری مجا ...

خسته نباشی واقعا این همون کالری شماری خودمونه در محدوده مجاز کالری هیچی حتی شیرینی هم چاق نمیکنه 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
خسته نباشی واقعا این همون کالری شماری خودمونه در محدوده مجاز کالری هیچی حتی شیرینی هم چاق نمیکنه&nbs ...

منظورم اینکه به صورت ناخودآگاه بیشتر از کالری مجازت نمیخوری،نه اینکه همش در حال شمارش کالری و کنترل کردن باشی آخرشم خسته بشی

باور داشته باشی لاغر میشی. ولی باید کمتر بخوری. من خودم کالری شماری عصبیم میکنه  

درسته 

من قبل غذا خوردن اگر فکر کنم و آگاهانه غذا بخورم ناخودآگاه کمتر میخورم ،مثلا دو تا سوال از خودتون بپرسین حتما قبل پرخوری 

یکی اینکه آیا بدن من به این غذا نیاز داره؟

دومی اینکه من با خوردن این غذا چ لذتی میبرم؟

درسته  من قبل غذا خوردن اگر فکر کنم و آگاهانه غذا بخورم ناخودآگاه کمتر میخورم ،مثلا دو تا سوال ...

گاهی ی خوراکی بی فایده که اصلا دوست نداریم میزاریم جلومون و میبینم کلی ازش خوردیم