رفتم خونشون بوی جیش میداد. گفتم وای این بوی چیه گفت پسرم شبا دستشویی داره منو هم بیدار نمی کنه میره تو حال جیش میکنه میره میگیره میخوابه یه شب دنبالش کرده بود متوجه شده بود.
استارتر بگو پسر خودته و از خانما راهنمایی بخواه بعدشم نشستی اینجا با نظر این و اون پسرت تربیت نمیشه ...
وای واقعا ؟!
اسی خیلی حرکت چیپ و مسخره ای زدی .... حداقل درستبگو بلکه یکیراهنماییت کنه !
من میخواستم بنویسم راهنمایی ولی گفتمجاریشه به این چه که من بنویسم !!!
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودشه .... بالاتر گفتن از رو تاپیکای قبلیش که خودشه
الکی میگه جاری
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
استارتر مشکل روانی دارب؟مریض هستی؟مشکل پسر خودتو میگی پسر جاری؟
واقعا ادم به اینجور خانما چی بگه بیاد بگه مشکلم اینه همممون بچه داریم و این دوره رو گذروندیم یا میگذرونیم راهنمایی کنیم، من فقط با جایزه مشکل جیش دختر کوچکم را حل کردم
نقش مادر وپدر تو تربیت اون بچه چی بوده؟؟ حالا بچه هرکی هست چه حاریت چه خودت بخدا حیوون رو هم تربیت میکنن چه برسه به بچه امیزاد بچه شش هفت ساله که دیگه خرس گندس بچه نیس که در طول روز هم هرجا گیرش کنه میشاشه لباس نمیپوشه یکی از اشناها سگ داشت سگش حتما باید میبرد بیرون از خونه تا بشاشه اگه دیر تر میبردنش انقدر سروصدا میکرد تا بفهمن اونوقت بچه ادمیزاد این مدلی؟؟ خاک تو سر خودش و مادر پدرش ابجیم خرگوش داشت اونم حتما باید تو ظرف مخصوصش جیش میکرد اگه در اتاقش احیانا بسته بود انقدر در اتاق هی میرفت میومد میفهمیدن جیش داره حیوون با همه نفهمیش میفهمه هرجا نباید بشاشه اونوقت این بچه نجس نمیفهمه اه