2777
2789
عنوان

بیاین مشورت واسه نی نی 21 ماهه کلی سوال دارم کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم قرارنبودرژیم بگیرم کلن بارداریم یهویی شد...ولی دوس دارم خدابهم پسر هم بده
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم
ایول عسل واقعا یکی دیگه هم میخوای با دوتا بچه سختت نیست اذیت نمیشی
دخترم 10 خرداد 93 اومد بغلم پسرم 14 بهمن 96 توی 18 هفته سقط شد تیر ۹۷ باردار شدم پسرم ۲۲ اسفند ۹۷ دنیا اومد شکرت خدایا
اعسل طلاجون منو تو چقد مثل همیمل منم دوسداشتم فاصله سنی بچه هام کم باشن منم دختر اولم 16ماهش بود که دختر دومم بدنیا اومد االانم از شراطم راضیم
***همسرم ودخترم...... عاشقتونم***
سلام دختر من الان 2 سالشه از 22 ماهگی شروع کرد به جمله گفتن والان کامل تو دوسالگی حرف میزنه ولی همه میگن خیلی زود به حرف زدن افتاده که فکر میکنم این قضیع ارثی باشه چون خودمو یکی از برادرام هم زود حرف زدیم 23 ماهگی شروع کردم به از شی رگرفتن و یه هفته به تولدش کامل از شیر گرفتم بهتونم پیشنهاد میدم حتما تدریجی از شیر بگیرید و پروسش بین 4 تا 6 هفته باید طول بکشه نه کمتر و نه بیشتر چون به بچه از لحاظ روحی آسیب میزنه که یک دفعه از شیر بگیرید من اول روزی دوبار کردم موقع خواب بعد از ظهر و شب و بعد از 5 هفته کامل گرفتم اینجوری نه بچم کوچکترین اذیتی شد و نه خودم دچار درد و تب سینه شدم
خدا جون فرشته های کوجولوی آسمانی تو زودتر زمینی کن ، چون مامان و باباهای زیادی رو زمین منتظرن!