2777
2789
عنوان

برم کلاس خیاطی؟

8040 بازدید | 55 پست

علاقه دارم اما چن تا سوال پیش اومد 

اینکه هزینه ش خیلی زیاده؟ مدام پارچه و اینا باید بخریم؟

چن ماهه تموم میشه و چن وخ بعد میتونم توی تولیدی ها کار کنم؟

مجازی یاد بگیرم یا حضوری چون ی سری ها میگن مجازی هم میش یاد گرف با ویدئو نگا کردن.

و آخر اینکه برم آموزشگاه خصوصی یا فنی حرفه ای؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین مجازی خوبه ولی خیاطی به شدت نیازمنده یادگرفتن حضوریه. 

دوسه سال شخصی باید کار کنی تابری تولیدی. 

کم کم هفت ماه تا یکسال نیازه تا یاد بگیری بعدش همه اش میشه تمرین و تکرار و تجربه تا جابیفتی. 

هرجایی نرو.  برو پیش کسی که بلد کاره. 

چرخ و اتو و وسایلش اماده باشه. 

اگه میخوای خوب یاد بگیری باید تند تند پارچه بخری و بدوزی. اگر برات سنگینه پارچه گرون نخر.  از این بندر یا کیلویی فروش ها پارچه های متوسط بخر. 

اگر خودت نخواستی برای کسی بدوز. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یاااااا حسین 😂 چقدر سوال خب اولا که متد مولر یاد بگیر دوما دونه دونه یاد بگیر ...دور ...

😂یکم بی اطلاعاتم

نه میخوام برم توی تولیدی ها کار کنم ک حالا اگ تو آینده خیلی پیشرفت کردم ی مزونی چیزی بزنم واس خودم کار کنم واس همین مدرک لازمه 

ببین مجازی خوبه ولی خیاطی به شدت نیازمنده یادگرفتن حضوریه.  دوسه سال شخصی باید کار کنی تابری ت ...

مرسی ار توضیح کاملت

ینی اولش باید خودم تو خونه کار کنم دو سه سال یاد بگیرم بعد توی تولیدیا برم واس کار؟ نمیشه بعد دوره مستقیم رف سرکار؟😂

بستگی به وضعیت مالی خودت داره اما رشته هزینه بری هست داخل آموزشگاه اکثر مدل ها رو باید بدوزید یا سایز خودت یا یک دوم 

پارچه میتونی از ارزون ترین پارچه های بازار استفاده کنی تا زمانی که درصد خطا کم بشه وبخوای مدل دوخته شده رو بپوشید از پارچه با کیفیت بالاتر خریداری کنی 

من نه ماه هفته ای سه جلسه 2ساعته برای نازک دوز طول کشید این شاخه از خیاطی بیشترین زمان رو میبره  مابقی کمتر طول می‌کشه 

اما برای کار در تولید گاهی اوقات خود تولیدی ها آموزش میدن نیاز به گرفتن مدارک دیگر خیاطی نیست  

من آموزشگاه فنی حرفه ای رفتم بستگی به استادت داره کارش چطور باشه 

یه عالمه باید پارچه بگیری واس هر مدل خودشم آموزش گلاوین اصلا خوب نیست من گلاوین رفتم خیلی مضخرف بود بنظرم پیشه ی خیاط خانگی بری بهتر یاد میگیری مدرک هیچ دردی نمیخوره مثلا ما خواستیم با مدرک وام برداریم یه ساله همش میگن سایت بستست😒😒😒

بستگی به وضعیت مالی خودت داره اما رشته هزینه بری هست داخل آموزشگاه اکثر مدل ها رو باید بدوزید یا سای ...

استاد ما ب شدت مضخرف فقط دوخت اولو خوب توضیح میداد از دوخت دوم به بعد مارو ب حاله خودمون رها کرد

بستگی به وضعیت مالی خودت داره اما رشته هزینه بری هست داخل آموزشگاه اکثر مدل ها رو باید بدوزید یا سای ...

اها ینی از تولیدی ها بپرسم ک آموزش میدن و خودشون کار میدن یا نه 

شما راضی بودین از دوره ای ک رفتین؟ کامل یاد گرفتین الان میتونین مانتو و پیرهن اینا بدوزین؟

بعد چقد شهریه دادین ب ۹ ماه