2777
2789
عنوان

امروز یه چیزی دیدم ، ذهنم درگیر شد.

1819 بازدید | 23 پست

ما تو کوچه زندگی میکنیم و خونه چون حیاط دار هست.پسر همسایمون که من با مادرش دوستم همیشه تو کوچه با شور*ت بدون پاچه میاد بیرون و بازی میکنه. پسر من آرومه ولی پسر همسایمون خیلی شیطون و کمی بی ادبه ، بعضی وقتا موقع حرف زدن همش دستش تو آلت تناسلیش هست. چند بار تو خلوت بهش با آرومی گفتم چرا شور*ت نمیپوشی و اینجور حرفا و اونم بهانه آورد که گرمه و... چند سالیه که پسر همسایمون میاد تو خونمون تو اتاق پسرم برای بازی کردن. من براشون میوه اینا میارم تو اتاق نظارت دارم بهشون. تا حالا هیچ رفتار مشکوکی به جز دست زدن به اونجاش و پوشیدن شور*ت بدون پاچه ندیدم. یه اخلاق زشتی هم داره اینه که چون ما دستشوییمون آخر حیاط هست، چون که میبینم دست به اون جاش میزنه و سریع میره حیاط میدونم میره دستشویی از پنجره نگاه میکنم میبینم توی باغچه گوشه داره سر پا پیش میکنه. چون بچه دوستمه نمیتونم چیزی بهش بگم.چند بار بشه گفتم ولی الکی میگه باشه ولی هروز همون آش و همون کاسه. خلاصه امروز که مثل همیشه رفتم میوه گذاشتم جلوشون ولی امروز پسر همسایمون دستشویی نرفت و مشکوک شدم. بعد یه ربع از درز در اتاق پسرم نگاه میکردم، دیدم کاسه میوه رو برداشتن و دارن با انگشت به صورت و دست و پا خودشون میمالن. اولش فکر کردم بازی میکنن ولی بعد رفتن دیدم زیر تخت پسرم تو اتاق دیدم پسر همسایمون توی همون کاسه رو پر کرده از ادرار زرد و بدبو. نگران شدم از پسرم پرسیدم و مجبورش کردم و گفت علی پسر همسایمون گفت به بازی جدید ، گفتم چی بازی؟ گفت من توی این واسه جیش میکنم و میمالیم به خودمون. وقتی پسرم گفت خیلی ناراحت شدم.الآن موندم بهش چی بگم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر دوستی ارزش ادامه دادن نداره

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

یا خدا.......چه اتفاقی...... مطمئن باید به مادرش بگی......تا چند وقت هم نزار بیاد با بچه ت بازی....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

باورم نمیشه اینقدر ریلکسی!!!

من بودم ی سیلی میزدم پرتش میکردم بیرون 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اه حالم بد شد. من جات بودم همون دفعه اول که میدیدم داره توباغچه جیش میکنه دیگه راش نمیدادم خونمون وبه مامانشم میگفتم.خدابی اینا کجا تربیت میشن؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

پرتش کن بیرونو دیگه راش نده بابا...وای چه حدصله ای دارینا بچه دوستت هست که هست...همون موقع دیدی تو باغچه شاشیده نباید دیگه راش میدادی ...والا بچه ادم تنها باشه بهتره تا با این جونورا باشه

وای چه بددد. چند سالشه؟؟ عزیزم دوستت باشه دلیلی نداره پسرش هر کاری خواست بکنه. به دوستت بگو از رو دوستی بهت گفتم که در جریان باشی پسرت چیکار میکنه. 

یکم بزرگتر بشه خودارضایی هم میکنه فعلا ظاهرا لذتش فقط به ادرار کردنه🤐

الهی به امید خودت...  
2810