2777
2789
اگر آیتم wbc خون عدد ٣.٢ باشه. در حالیکه باید بین ٤ تا ٩ باشه و بقیه آیتمها همه تو رنج باشه، خطرناکه. احیانا ربطی به بیماری سرطان خون یا سرطان مغز استخوان داره؟ خواهشا هر چی میدونید بدون سانسور بگید. خیلی خیلی ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما نیاز به پیگیری داره و باید مجددا بررسی بشه.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
کبد چرب ربطی به این مسئله نداره.دوباره باید ازمایش داده بشه و نتایج باهم مقایسه بشن.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
عزیزم کم بودن گلبول سفید یا همون لکوپنی علتهای بسیار زیادی داره ، مثلا بعضی ویروسها بطور موقت لکوپنی میدن و.... توی کانسر خون ، معمولا افزایش شدید گلبول سفید رو داریم. اول از همه باید توی یه ازمایشگاه دیگه حتتتما تکرار بشه.احتمالش کم نیست که اشتباه ازمایشگاه باشه. بعدشم به یه متخصص داخلی یا فوق خون مراجعه بشه.