2777
2789
عنوان

عادت بد پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 23 پست
دعواش کردم گفتم کار زشتیه و ای جور چیزا حتی براش جایزه هم شرط گذاشتم ولی فقط الکی میگه باشه

نزار بره بیرون .... گریه کرد حیغ زد باز نزار .... بگو اگه یه بار دیگه تکرار شد دیگه کلا نمیزارم بری

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

اگه بگی که همسایه ها گفتن اگه تکرار بشه نمیزارن بچه ها باهات بازی کنن گوش میده؟ تهدیدش نکنید  6سال و نیم هم دیگه درکشون طوری هست که راست ماجرا رو بهشون بگید بعضی بچه ها هم با جایزه خواستتونو براورده میکنن میتونید بگید اگه ده بار بیای خونه کارتو بکنی برات فلان لباسو میخرم ( تا یک ماه هرچیزی ک میخواید براش بخریدو در قالب جایزه بدید ) کم کم عادت میکنه 

سرپا جیش کردن هم فکر کنم برا پسرا ایجاد مشکل میکنه

تکرر ادرارشم شاید بهمین دلیل باشه یا عفونت باشه بهرحال یه آزمایش ببرید

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی دوروز از بازی محرومش کن و نذار بره تا این عادتشو ترک کنه . اگه ترک نکنه عاقبتش میشه این مردای گنده ای که کنار کوچه خیابون میکشن پایین دسشویی میکنن اخرشم پروستات و همه چی داغون میشه

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت😊🙃
نمیدونم میگه هوا گرمه

شما مادرشی عزیزم. اون بگه نباید بذاری. منم پسرم میگه گرمه زیرپوش نمیپوشه اما تاحالا نشده از اون روزی که از پوشک گرفتمس تا الان که هفت سالشه بدون لباس زیر بگرده. شاید در شرایط خاص خیلی کم پیش اومده باشه. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
اصرار هم میکنم ، میگه نمی پوشم و بدتر لج میکنه

اگه لجبازه یکبار بگید همسایه ها گفتن بیرون جیش کنه نمیزارن بابچشون بازی کنی زیادم اجبارش نکنید بچس دیگه من خودم پسر دارم بعضی بچه ها همیشه ساز محالف میزنن هرچی بیشتر بگی بدتر میکنن 

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی