ژله نیمرو
مواد لازم:
*ژله پرتقال نصف بسته
*شیر ولرم یک و یک سوم پیمانه
*ژله آلوئه ورا 1 بسته
*آب لبو 3-4 قطره
*روغن مایع
وسایل لازم:
جا تخم مرغی- من قاشق سرو بستنی استفاده کردم از همه ظرفها بهتر دراومدحسن قاشق سرو بستنی این بود که خیلی راحتتر در می اومد
قلم مو
طرز تهیه:
مرحله 1 – نصف بسته از پودر ژله پرتقال را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس چند قطره آب لبو به یک سوم پیمانه شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس به ژله افزوده و هم بزنید.
قلمو را در روغن مایع زده و داخل جا تخم مرغی ها را یک لایه نازک چرب کرده و نصف از آن را با ژله پرتقال پر کنید، سپس در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد.
مرحله 2– ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کرده و اجازه دهید خوب سرد شود، سپس یک پیمانه شیر را به آن افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 3- ژله پرتقال را از داخل جا تخم مرغی یا قاشق سرو بستنی خارج کنید به این صورت که لبه آن را با یک چاقو به آرامی جدا کرده و با یک تکان ژله را در آورید، در صورتی که به این روش خارج نشد بایستی چند لحظه ای در آب جوش بگیرید.
مرحله 4-ژله سفید را به آرامی دور زرده بریزید و سپس در یخچال بگذارید تا ببندد، بعد از بسته شدن با چاقو دور سفیده را نامنظم برش بزنید تا شکل نیمروی واقعی درست شود. ژله نیمروی آماده شده را تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید.